Romanian Computers Blogs

Language:
Follow

This is a blog about JavaServer Faces (JSF) and OmniFaces, utility library for JSF

Tags: JSF, OmniFaces, Java, JavaServer Faces, PrimeFaces

Follow

Afla primul cele mai noi stiri din domeniul IT&C, fii la curent cu noutatile, invata sa iti.. depanezi singur pc-ul/notebook-ul si prinde cele mai tari oferte din magazinul online ....

Tags: windows, nvidia, fermi, gadget, iphone

Follow

Blogul Profiway este o extensie a magazinului online al PROFIWAY. Importul şi distribuţie de.. consumabile, medii de stocare, accesorii IT dar si servicii de cloud (servere dedicate si virtuale,.. storage, computing), arhivare electronica s.a

Tags: servere, cloud, consumabile, ProLiant, arhivare

Follow

Un site care iti pune la dispozitie o colectie de cursuri in limba romana. Totul este gratis, deci.. nu mai sta pe ganduri si fa ceva util.

Tags: cursuri, html, php, programming, mysql

Follow

An open book with tutorials written and video with repair, maintainance and repair, for your.. laptop. Advices and tips that you'll never get from a seller or producer.

Tags: laptop, repair, dissasembly, gaming, how to

Follow

Cele mai noi stiri it, aveti la indemana lumea tehnologiei, sunteti la curent cu gadgeturile si.. telefoanele care au aparut. Zona IT va ofera cele mai recente articole despre noutatile din lumea.. tehnologiei.

Tags: stiri it, zona it, zona, noutati it

Follow

iTechNews este cel mai cuprinzător site de ştiri si tehnologie pe internet. Asa cum sugereaza şi.. numele,iTechNews va oferi ştiri de ultimă oră, puse la dispozitia dumneavoastra din surse.. respectate.

Tags: stiri it, gadgets, review, hardware, laptop

Follow

Tutoriale Blogger- Peste 100 de articole! De la crearea unui blog pana pana la a face bani cu el!.. Aplicatii utile- Tutoriale despre cele mai interesante aplicatii. De unde le descarcati si cum sa.. le folositi, aici! .. etc.

Tags: blogger, aplicatii iphone ipod, SYMBIAN S60 5TH, SOCIAL NETWORKS, BLOGGER TEMPLATES

Follow

Blog cu noutati, articole, informatii si pareri personale din IT&C si lumea online.

Tags: social media, internet, it, new media, tehnologie

Follow

Ma numesc Ovidiu sunt din Rimnicu Vilcea si am 27 de ani. Pe blogul meu vor fi prezentate teme ce.. tin de domeniu IT. Din domeniu IT o sa va aduc la cunostinta noutati din lumea Open-Source-ului, o.. sa postez de asemenea review-uri si tutoriale.

Follow

Blog IT/C & Gadget. Verificati cunostiintele si transforma minusurile in plusuri prin acumulare.. de informatii.

Tags: IT, IT & C, gadget, internet, mobile

Follow

We are all aware of the new product from Apple, iPad. I would like to gather opinions about it. I.. invite all of you that knows and use this product to contribute with comments about it. You can do.. it in English or Romanian language. Thank you.

Tags: Apple, iPad, review, it, high tech

14. webjunior

Follow

internet, software, hardware, news,setari retele diverse

Follow

Un simplu blog despre Ubuntu

Tags: Ubuntu, Toate versiunile, Instalare, Tutorial, Server

Follow

Aflaţi informaţii despre laptopurile, calculatoarele, camerele digitale, tablete, telefoane mobile.. şi multe altele produse vezi ce trebuie sa cumperi si ce nu

Tags: Laptopuri ieftine, laptop apple, laptop hp, laptop msi, laptop asus

Trending Topics

Close