Romanian Home & Garden Blogs

Language:

Highlighted Blogs

Petticoat Junktion

PetticoatJunktion

Painted furniture tutorials, diy, crafts, home decor ideas, pictures from my junkin' trips. Come along for the ride!

Advertise your Blog here

Follow

Servicii montaj,reparatii si transport mobila.

Tags: montaj, reparatii, transport

Follow

Eliminarea prin vidanjare a apelor menajere si pluviale, NON STOP in Bucuresti si Ilfov. Servicii.. profesionale de vidanjare si desfundare canalizare, curatare tubulatura canal, spalare si igienizare.. subsoluri si alte incaperi insalubre.

Tags: vidanja, vidanjare, servicii vidanjare, servicii vidanja, vidanjare bucuresti

Follow

Site dedicat distribuitorilor, producatorilor, peisagistilor, tuturor profesionistilor din sectorul.. gradini si horticultura.

Tags: gradina, flori, peisagisti, peisaje, mobilier gradina

Follow

Sunteţi în căutarea unei soluţii pentru a acoperi zone expuse din casa pentru a proteja.. împotriva insectelor şi ţânţarilor? Raspunsul la aceasta problema poate fi elegant roll plase.

Tags: plase plisse usi, plase plisse usi bucuresti

Follow

Portal dedicat producatorilor,distribuitorilor, caselor de lemn, constructilor din lemn,.. mobilierului de interior si exterior, de gradina, bricolajului, tamplariei, in general tuturor.. produselor din lemn sau relationate cu bricolajul.

Tags: lemn, case din lemn, bricolaj, mobilier, producatori

Follow

Design interior, care a inceput ca o arta a devenit acum un domeniu de studiu pe scara larga si este.. considerat chiar o sectiune a stiintei care intra sub incidenta.

Tags: amenajari, decorativ

Follow

Aceasta este foarte utilă în a ține la exterior gândacii zburători și târâtori mari. Dar.. devine oarecum ineficientă împotriva insectelor mai mici. Plasele sunt realizate în principal din.. materiale textile și uneori din folie de aluminiu.

Tags: plase rulou, plase tip rulou, plasa de insecte, plase rulou pret, plase tantari tip rulou-pret

Follow

Oferta servicii design interior case, vile, apartamente, salon coafor, restaurante, realizate in.. stil clasic, modern in Bucuresti. Servicii proiectare interioara cu livrarea materialelor de.. designer cuprinse in proiectul 3 D.

Tags: design interior bucuresti, design interior preturi, design interior clasic, design interior case moderne, designer de interior bucuresti

Follow

Daca vrei sa cumperi flori in Arad atunci afla ca acum ai posibilitatea de a comanda prin telefon.. sau online la domiciliu plante interior, plante exterior,aranjamente nunta, aranjamente botez,.. aranjamente funerare, buchete

Tags: flori in arad, plante interior arad, plante exterior arad, comenzi flori arad, livrare flori arad

Follow

Proiecte design interior, amenajari interioare, decoratiuni case, vile, apartamente. Randari 3 d,.. concept mobilier, consultanta de specialitate.

Tags: design interioare, design interior casa, design constanta, amenajari interioare constanta, design interior living

Follow

Dacă cineva crede că la visele de păstrarea casei igienă curat și desăvârșit în fiecare.. cameră. Pentru a păstra interioare primitoare și confortabile, ștergeți praful și etajele.

Tags: plase plisse pret

Follow

O rulouri plase insecte va crea un corp deosebit, ce nu se va uza foarte uşor. Plasa este durabilă.. şi flexibilă, fiind disponibilă în mai multe culori pe baza cerinţelor specifice. Aceste.. culori nu vor indica numai că este folosită o plasă,

Tags: plase rulou, rulouri plase insecte

Follow

AMENAJARI GRADINI AMENAJARI EXTERIOARE piscine plante de gradina sisteme de irigatii parcuri arbori.. arbusti legume fructe firma

Tags: amenajari gradini, sisteme irigatii, piscine, gradini, flori, pom fructiferi

Trending Topics

Close