Gapura Desa

Gapura Desa

Mlaku-mlaku neng ndeso ngujung….eeee ndelalah ketemu Pak Larto dan kawan-kawan, mandek sedelo ngobrol ngalor ngidul. Wektu kuwi lagi podo gawe Gapuro Deso singarep mlebu ningĀ  Ngujung, Goboh, Ketonggo lan Gebluk. Selanjutnya...

Close