Blog Posts - Blog Template



Minimo Free PSD Blog Template

Minimo is an awesome example of what a minimal PSD blog template should look like. The elegant free template provides fully layered Photoshop files and 3 different views: homepage, full width single post and with sidebar. Check it out. Released by Ch...
by Gaspix on Mar 7, 2016

Review Phantom Free Responsive Blogger Template

Pada kesempatan kali ini saya akan mereview template yang pernah saya gunakan sebelumnya yaitu Phantom Free Responsive Blogger Template. Template ini adalah template yang di design oleh Arlina Design. Menurut saya sendiri template buatan Arlina Desig...
by Techno Center Indonesia on Dec 13, 2015

Hoster Byte Webhosting Murah Indonesia

Nunutjoe.com - Hosterbyte Webhosting Murah Indonesia merupakan sebuah layanan webhosting yang berlokasi di indonesia. Mengapa Nunutjoe.com memilih Hosterbyte Webhosting Murah Indonesia ?Dengan harga yang bisa di bilang murah Hoste...
by Nunutjoe All IOn One on Nov 14, 2015

Ganti Template 'Bencana' Bagi Blog

TemplateTraffic  Blog Turun  Akibat sering  Menganti template,Mengganti template adalah hal yang tentu sudah sering dilakukan oleh banyak blogger.umumnya mereka meggant template karna mereka bosan dengan tampilan blog atau hanya ingin...
by Gallery Soldart on Oct 18, 2015

Alison Blogger Template

For this week’s offering, Sora Templates brings you their newest creation, Alison template for Blogger. Alison Blogger template is a simple and clean template made for personal blogging, but can still be customized to accommodate other niches t...
by Blogger Templates And Tricks on Sep 9, 2015

Double Duty Daddy: a parenting theme

+  InfosTheme: Parenting, lifestyle, daughters, dadsPrimary Colors: Turquoise, grayType: CustomLayout:  ResponsivePackage: Header, logo and template customizationPlatform: WordpressCreated: July 2015Status: Sold...
by Chic & Sassy Designs on Jul 31, 2015

She believed she could... a mother-daughter theme

+  Infos A beautiful responsive design for a mother-daughter blogspot blog!Theme: Women, mothers, daughter, empowerementPrimary Colors: Pink, whiteType: PremadeLayout: Dynamic (choose your own layout),  ResponsivePackage: Hea...
by Chic & Sassy Designs on Jul 29, 2015

Phimmoi Movie Blogger Templates

         Demo Click here      Download Click herePlatform TypeBloggerTemplate NamePhimmoi Movie Blogger TemplatesDesign Urlancplayer.comAuthorAnc PlayerPublisherCothemes.blogspot.comDescriptionsPhimmoi M...
by CoThemes on Jul 20, 2015

Fresher Landing Page Blogger Templates

         Demo Click here      Download Click herePlatform TypeBloggerTemplate NameFresher Landing Page Blogger TemplatesDesign Urlway2themes.comAuthorWay2themesPublisherCothemes.blogspot.comDescriptionsF...
by CoThemes on Jul 15, 2015

Ajbspot Responsive MultiPurpose Blogger Template

         Demo Click here      Download Click herePlatform TypeBloggerTemplate NameAjbspot Responsive MultiPurpose Blogger TemplateDesign Urlthemeforest.netAuthorminhanhPublisherCothemes.blogspot.comDescr...
by CoThemes on Jul 13, 2015

BMAG - Magazine Responsive Blogger Template

        Demo Click here          Download Click herePlatform TypeBloggerTemplate NameBMAG - Magazine Responsive Blogger TemplateDesign UrlThemeforest.netAuthorSweethemePublisherCothemes.blogspo...
by CoThemes on Jul 6, 2015

Cara Membuat Blog Redirect Seperti SafelinkConverter 2015

Sistem blog SafelinkJujur saja, sebenarnya membuat blog Safelink harusnya berbayar, tetapi karena saya punya prinsip yang serba gratis maka akhirnya saya putuskan untuk memposting tutorialnya di blog ini. Saya akan memberikan gambaranseperti apa cara...
by Belopohan Education on Jul 2, 2015

Good design: incorporating technology, in our daily lives, the right way

Good design isn't just about making pretty things but creating pretty things with purpose!!! It's about incorporating form and function to solve a problem. Samsung achieved this admirably with their new safety truck idea.  We all got stuck behin...
by Chic & Sassy Designs on Jun 23, 2015

Template Berubah Lagi

Assalamualaikum dan salam 1Malaysia1 Jun 2015. Template berubah lagi. Haaaaa. Berapa banyak kali nak tukar kan. Kali ni terakhir untuk tahun ni. Janji! Hahaha.So, how's? Apa pendapat korang? Ok ke tak? Me is tak berapa nak pandai nak p...
by It's Truely Me! on Jun 1, 2015

Cara Paling Mudah Merubah Warna Template Blog

Cara paling mudah merubah warna template blog - Pada kesempatan ini saya akan membagikan bagaimana cara paling mudah merubah warna template blog, memang di google sudah banyak sekali blog-blog yang membahas tentang cara merubah warna template. Tetapi...
by Sohiasa on Feb 27, 2015

7 Template Blog Terbaru 2015 SEO Friendly, Simpel, Ringan dan Trendy

Jika sekarang anda sedang membangun sebuah blog, tentu anda akan memilih template untuk blog anda tersebut, karena template adalah faktor utama yang paling penting yang di butuhkan oleh blog yang sedang anda kelola, dengan desain template yang simpel...
by Sohiasa on Feb 20, 2015

SEO Friendly Responsive Blogger Template

Hi warga blog opa-ma.. maaf ya bila pembahasan saya kurang berkenan.. saya di perbolehkan sama admin blog ini untuk update lewat blog saya langsung. kayaknya temen2 juga boleh tuh jika ingin update postingan di blog ini. syaratnya sebenarnya gak suli...

Sang SEO Responsive Blogger Template

Selamat pagi sobat nunutjoe... tak sengaja browsing nemukan template blogspot yang menurut saya menarik. Nama dari templete tersebut adalah Sang SEO Responsive Blogger Template. Menurut pembuat template tersebut, Sang SEO Responsive Bl...
by Nunutjoe All IOn One on Aug 20, 2014

WordPress Theme of The Week: Movatique

Movatique is a clean and bold premium WordPress theme that’ll lend some gravitas to your business or corporate website. Created by Themeisle, it has all the features you’ll need to maximize your visitors’ browsing experience and tur...

Download Template TopMagz New V5 Responsive

Assalamu'alaikum Warohmatullahi Wabarokatuh....Teh Anget mau bagi2 template blog magazine yang top banget nih kayak namanya TopMagz, dulu wanda pernah nyoba template yang satu ini, mantap kok. Tampilan friendly, buatan Mas-Sugeng. Nih kalo mau lihat...
by BLOGnyaWANDA on Jul 10, 2014


Trending Topics

Close