Blog Posts - Duniaku



GameDev Lokal Bersatu, Unjuk Gigi di GDG Prime 2015

Sumber artikel SahabatGamer - SahabatGamer - Pilihan Gamer Pilihan Layaknya sebuah pesta besar yang akan mempersatukan seluruh penggiat industri game di tanah air, khususnya mereka yang berkecimpung sebagai pengembang game (GameDev) lokal, untuk meng...
by Sahabat Gamer on Oct 15, 2015

PUISI : INI DUNIAKU, MAAFKAN AKU....

  Ini Duniaku, Maafkan Aku.... Ada ketikanyaada kalanyaaku sendiri tak bisa memahamiapa sebenar kehendak hati iniapa yang aku dambakan Perlukah cinta?perlukah kasih?perlukah sayang?dalam... [[ This is a content summary only. Visit my website f...

Hari Keputeraan Al Sultan Kelantan Ke V

Bismillahirahmanirrahim…. Sembah patik harap diampun....Saya mewakili diri saya, juga Menteri BesarKelantan, Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat, para-para pembesar Negeri KelantanDarul Naim dan seluruh warga tadbir kerajaan Negeri Kelantan dan rakyat...
by The Bandits on Nov 9, 2011

Hari Keputeraan Al Sultan Kelantan Ke V

Bismillahirahmanirrahim…. Sembah patik harap diampun.... Saya mewakili diri saya, juga Menteri Besar Kelantan, Tuan Guru Nik Abdul Aziz Nik Mat, para-para pembesar Negeri Kelantan Darul... [[This is my blog http://ayienano.blogspot.c...
by The Bandits on Nov 9, 2011

Blogger nodai blogger?

Salam.. Hmm..bro terpanggil untuk membuat satu info terkini yang sememangnya agak panas 2-3 hari nie...ni nak cerita la kan...ade satu blogger lelaki sudah membuat satu mende yang agak drastik... [[This is my blog http://ayienano.blogspot.com co...
by The Bandits on Nov 1, 2011

Admin Sahabat Blogger Berasmara Dengan Mikrofon

Amal Espraza Okay, kekawan sumer terutama kawan-kawan dari Sahabat Blogger group...disini saya ingin kongsikan video nyanyian dari salah seorang yang amat kita kenali yakni Amal Espraza dimana... [[This is my blog http://ayienano.blogspot.com...
by The Bandits on Oct 27, 2011

[18SX] Aksi lucah cara kartun

Sesaje bosan tak tau nak update hape..sekali bukak youtube terjumpa benda alah ni..hmm...bengong tul ade gak untuk kanak-kanak...bahaya...bahaya.... Pantaulah anak-anak anda..sebelum ianya menjadi... [[This is my blog http://ayienano.blogspot.com...
by The Bandits on Oct 6, 2011

Deep of A Mom's Love

this are real one @ Japan Kasihnya Ibu Berkorban Nyawa.... Ini adalah kisah benar tentang pengorbanan seorang ibu ketika gempa bumi melanda Jepun. Ketika gempa bumi telah reda, sewaktu pasukan... [[This is my blog http://ayienano.blogspot.com...
by The Bandits on Oct 4, 2011

Kisah Rumah Setinggan

Hanya untuk 18 tahun keatas sahaja! Suatu hari di rumah papan setinggan... Al-kisah...Sepasangan suami isteri yang kerap menjalinkan hubungan kelamin yang terlalu kerap. Pada suatu hari mereka... [[This is my blog http://ayienano.blogspot.com...
by The Bandits on Sep 30, 2011

Apabila Pelajar Sains Bercinta

 Disini saya ingin kongsikan sebuah kisah yang berlaku diantara seorang kekasih dan kekasih yang mana mereka berada didalam kelas aliran sains...mari kita lihat cara percakapan mereka apabila mereka... [[This is my blog http://ayienano.blogspot.com...
by The Bandits on Sep 15, 2011

Apabila Pelajar Sains Bercinta

 Disini saya ingin kongsikan sebuah kisah yang berlaku diantara seorang kekasih dan kekasih yang mana mereka berada didalam kelas aliran sains...mari kita lihat cara percakapan mereka apabila mereka bersuara....jom jom kita tengok... Read more >&...
by The Bandits on Sep 15, 2011

Khas Buat Semua Follower dan suka terjah

<br><br>Ju Juga khas buat Nyamuk Terbang...nk lagu raya kan?... [[This is my blog http://ayienano.blogspot.com contains all info for you to read also with tutorial for new bloggers to surf..come have a visit]]...
by The Bandits on Sep 10, 2011

Khas Buat Semua Follower dan suka terjah

<br><br>JuJuga khas buat Nyamuk Terbang...nk lagu raya kan?...
by The Bandits on Sep 10, 2011

Luahan Ikhlas

As-Salam,tak ada apa yang lama pun sebenarnya.lama tak update,lama tak online.rasa macam katak dalam kolam pula.tak tau apa apa pasal dunia luar.hanya stay dekat dalam satu kawasanyang membuatkan aku rasa bukan manusia tapi katak.yela aku sambung stu...
by epilog kehidupanku on Jul 31, 2011

Perlukah?

As-Salam,hello?test...1,2,3,6;....haha...num 5..4 hilang...sorry...:P0k..malam ni aku rasa macam aku nak menaip je...aku tak hepi,aku juga tak sedihhidup aku cuma dikelilingi kawan yang bermacam macam jenis...tapi aku masih tak dapat bezakan perangai...
by epilog kehidupanku on Apr 23, 2011

Perkara Normal

As-Salam,hah...kali ni aku nak post sesuatu...tapi bukan benda yang aku tulis sendiri...aku just copy n paste je...tapi aku nak highlight satu dua dekat perkara perkara yang berkaitan bagi orang yang rapat dengan aku or orang yang pernah rapat dengan...
by epilog kehidupanku on Feb 26, 2011

Indonesian Cultural Night

menyambung acara Idul Adha kemarin full bakar-bakar and masak-masak kambing, tadi malam (Jum'at, 20 Nov. 2010) KKMI ngadain juga Indonesian Cultural Festival (Festival kebudayaan Indonesia). tempatnya seperti biasa di Auditorium Ma'had kampus IIC, Tr...
by blog'e aad on Nov 19, 2010

Sweet Dreams in a SMS

in a few days ago i found a nice picture from a blog. i think it is drawing the same thing i'm feel it at that moment. something named with "wish and hope" from beloved someone. actually, the pic isn't like what i posted here. it has been edited by...
by blog'e aad on Nov 17, 2010

Iseng via Facebook

Iseng bernostalgia dengan masa lalu, aku nyoba membaca lagi status yang ada di Fb. ehalah, ternyata sudah buanyaaaakkkk banget.aku nggak nyangka, potongan-potongan kata spontan yang tiap hari atau bahkan tiap saat aku update itu ternyata udah menggun...
by blog'e aad on Nov 13, 2010


Trending Topics

Close