Blog Posts - Gambar Facebook



Nurul Iliyana Mohtada

...
by Girl Pictures on Feb 14, 2013

Nad Zainal 1

...
by Girl Pictures on Jan 2, 2013

Stewardess

...
by Girl Pictures on Oct 29, 2012

Saya Tanpa Awak – A Picture is Worth a Thousand Words

Post ni Spongebob saja nak share satu gambar yang sesuai untuk korang bagi gambar kat awek atau boyfriend korang. Gambar ni berkisar tentang perumpamaan saya tanpa awak. Gambar ni dalam [...]...
by Spongebob Tercekik on Jun 23, 2012

Koleksi Gambar Display Profile FB sempena kempen Mogok Lapar Palestin.

  Assalamualaikum and welcome back followers! (Fuh3! buang habuk dalam blog ni)Aku tak nak cerita dulu pasal apa tiba-tiba aku update sekarang. Cokelat merupakan makanan ringan kegemaran aku serta Cik Pelangi dan kali ini warna makanan tersebut...
by Encik Bedak Sejuk on May 15, 2012

Peraturan Facebook Baru – A Picture is Worth a Thousand Words

Hari ni Spongebob Tercekik nak share satu peraturan Facebook baru. Kalau-kalau korang tak tau kan. Sebenarnya Facebook mengalami satu masalah yang sangat kritikal. Terdapat ramai pengguna yang menyalahgunakan akaun Facebook [...]...
by Spongebob Tercekik on Mar 6, 2012

Girl 22

...
by Girl Pictures on Feb 22, 2012

Akibat Letak Gambar Di Facebook

Salam semua pembaca.. Beliau merupakan seorang wanita yang aktif berfacebook/aktif berblogger..dalam facebooknya mempunyai banyak koleksi gambar yang banyak perlbagai gaya manja/cute..selepas beliau meninggal dunia, ibunya sentiasa bermimpi beliau me...
by AkuFakhrul.Com on Feb 17, 2012

Girls 21

...
by Girl Pictures on Feb 14, 2012

Michelle Phan 2

...
by Girl Pictures on Feb 6, 2012

Girls 21

...
by Girl Pictures on Feb 5, 2012

Girls 20

...
by Girl Pictures on Feb 3, 2012

Michelle Phan 1

...
by Girl Pictures on Feb 3, 2012

Cepat! Rebut peluang untuk menjana Duit berjuta daripada Facebook! .

Adakah anda salah seorang yang Mr J maksudkan? Adakah anda seorang yang selalu create event yang sesaje nak suruh Mr J join program untuk kumpul data emel ? atau adakah anda seorang yang selalu Invite Mr J untuk join sesuatu groups tetapi Bila Mr J d...


Trending Topics

Close