Blog Posts - LivskvalitéSjukersättning och livskvalité går det att kombinera?

Jag känner många människor som liksom jag befinner sig i en situation med sjukersättning och det är verkligen inte en lätt historia att få vardagen att gå ihop. Lever man i ett ensamhushåll så kommer man sällan upp i en normal levnadsstand...

Är så knäckt just nu....

Är desperat, sjukt trött, besviken och ledsen över att inte Johanna får åka till Clinica Vintersol... det är rent ut sagt knäckande att landstinget valde att spara pengar där och stoppa dem i sjukhusdirektörens ficka.Jag skulle vilja svära...
by Så kan det gå ... on Jul 14, 2010

Vet ni vad jag blir trött på?

Jag blir trött på ständig kamp för min dotter - men jag slåss för henne som en uppretad lejonhona.Jag blir trött på skolorna i Sverige som inte följer Skollagen, FN:s barnkonvention och andra viktiga avtal och skrifter till förmån för att...
by Så kan det gå ... on Feb 13, 2009


Trending Topics

Close