Blog Posts - Merapu



Segmen Pencarian Bloglist Jan - Jun 2016

Hi Blogger ,Hujung Tahun 2015 ini banyak Segmen dari Blogger maklum lah tahun baru Semunaya baru..Ucing memang berminat dalam meningkatkan Traffic ni,Apa lagi Syarat -Sayart yang mudah tanpa paksaan ..Klik Banner Atas Untuk Join Segmen Sya Mimie ini.
by ucing kadayan on Dec 23, 2015

Lawak Stylo.

Stylo Sport ingin berkongsi adegan-adegan lucu untuk tatapan semua.. Lawak seh.. nanti korang mesti gelak masam Mourinho kat atas nie... hehehehehehehehe Sir Alex terkejut beruk apabila penolong jurulatih memecahkan belon. Game tengah serius, ti...
by Stylo Sport on Oct 7, 2014

Moyes hantui Van Gaal

Dapatkan jersi bola murah di Stylo Shop...
by Stylo Sport on Aug 17, 2014

Maradona tampar wartawan

Diego Maradona yang dalam perjalanan untuk menonton satu perlawanan bola sepak telah menampar seorang wartawan semasa keluar dari keretanya.Wartawan itu mempersoalkan kenapa Maradona keluar dengan bekas pasangannya dengan kata-kata yang agak kasar.Ma...
by Stylo Sport on Aug 11, 2014

Sabina Altynbekova: Apabila ahli sukan lebih cantik daripada artis

Apabila seorang atlet sukan lebih cantik dan lebih menarik daripada artis (especially wanita), sudah pasti ianya menjadi buruan media. Media mula memandang kelebihan pada raut wajah dan figure, berbanding pada bakat sukan.Buktinya, kita dapat lihat a...
by Stylo Sport on Aug 3, 2014

Apabila ahli sukan lebih cantik daripada artis

Apabila seorang atlet sukan lebih cantik dan lebih menarik daripada artis (especially wanita), sudah pasti ianya menjadi buruan media. Media mula memandang kelebihan pada raut wajah dan figure, berbanding pada bakat sukan.Buktinya, kita dapat lihat a...
by Stylo Sport on Aug 3, 2014

Tempat pengkebumian pemain Jerman jika kalah Piala Dunia

Adakah tempat ini ada kaitan dengan Jerman? Atau tempat bakal berkuburnya pemain Jerman?
by Stylo Sport on Jul 11, 2014

Kad Kahwin Park Ji Sung bertemakan Old Trafford

Kali ini, stylosport membawakan berita perkahwinan footballer Asia yang disegani, iaitu Park Ji Sung. Sekali sekala layan berita footballer kahwin ni apa salahnya kan? Hahaha.Park Ji Sung yang telah bersara dari arena bola sepak telah pun mengumumkan...
by Stylo Sport on Jul 9, 2014

Kesan gigitan Suarez pada kaca mata FIFA

Insiden gigitan Luis Suarez kini dah jadi viral. Semua peminat bola sepak dah mula mengenali siapa itu Luis Suarez. Dulu-dulu orang kenal Suarez hanya di Liverpool dan Uruguay, tapi sekarang Suarez sudah dilabelkan sebagai 'budak jahat', bukan saja o...
by Stylo Sport on Jun 26, 2014

Ivan Rakitic dan Stephane M'Bia bertukar seluar

Kebiasaannya pemain akan bertukar baju selepas tamat permainan. Tetapi kali ini Ivan Rakitic dan Stephane M'Bia melakukan sesuatu yang agak luarbiasa iaitu bertukar seluar. Pulak dah!!! Apa yang menarik sangat dengan seluar itu?
by Stylo Sport on Jun 20, 2014

Ivan Rakitic dan Stephane M'Bia bertukar seluar

Kebiasaannya pemain akan bertukar baju selepas tamat permainan. Tetapi kali ini Ivan Rakitic dan Stephane M'Bia melakukan sesuatu yang agak luarbiasa iaitu bertukar seluar. Pulak dah!!! Apa yang menarik sangat dengan seluar itu?
by Stylo Sport on Jun 20, 2014

Pasukan pilihan PM mesti bungkus

Sokong Manchester United, Manchester United bungkus. Pilih Sepanyol, pun Sepanyol bungkus. Kesian PM kita ni. Pilih team mana-mana je mesti "Telur Bungkus Satu!!!!....."Mintak-mintak la season depan dia sokong Chelsea ke Manchester City ke. huhu.....
by Stylo Sport on Jun 19, 2014

Meireles tunjuk tattoo

Pemain Portugal ini memang terkenal dengan koleksi tattoo di badannya. Bukan dia sahaja yang memiliki tattoo. Tetapi isterinya juga turut memiliki koleksi tatto di badan. Terbaru, Meireles menunjukkan koleksi tattoo di kaki kanannya yang baru di buat...
by Stylo Sport on Jun 19, 2014

Puaka England bersama Capello dan Rusia

Pening kepala Capello. Masa dengan England, Robert Green buat perangai. La ni kat kt Rusia, Akinfeev pulak buat perangai sama.Agaknya badi England dok ikut Capello kot......
by Stylo Sport on Jun 18, 2014

President Iran layan World Cup 2014

Tu dia. Santai abis President Iran ni. Layan sorang2 ke bang aji?
by Stylo Sport on Jun 18, 2014

Perempuan Cantik Dari Kaca Mata Lelaki

Hai. tajuk kali ni  Perempuan cantik dari kaca mata lelaki, sebenarnya aku nak citer satu isu jek pasal masalah perempuan cantik ni. korang pun tau kan yang perempuan cantik ni menjadi tumpuan lelaki-lelaki di luar sana. Namun apa yang aku nak citer...
by andyhowtt[dot]com on May 15, 2014

Pemain Bola dan Spender

Oscar telah di pilih menjadi duta Calvin Klein yang mana dia telah menyertai pemain bola seperti Freddie Ljungberg, David Beckham, Cristiano Ronaldo dan Drogba untuk beraksi bersama pakaian dalam.Apa yang menariknya, Drogba telah membuat jenama...
by Stylo Sport on May 14, 2014

[Terkini] Boot terbaru Gerrard!!!

Steven Gerrard dilaporkan mendapat tajaan but baru yang lebih cengkam semasa perlawanan bola. But terbaru ini juga bakal mencipta fenomena tersendiri dan akan menjadi satu lagenda kepada mana-mana pemain......................siapa mau beli? Limited E...
by Stylo Sport on Apr 28, 2014

Statue Moyes di Anfield

Haa...Tengok..Ejen The Kop rupanya Moyes ni.... :p...
by Stylo Sport on Apr 28, 2014

Kemurahan hati Steven Gerrard

Hari ni macam tak ceria la tanpa video ni. Jom para Koppers, kita layan video ni.2014Mistake dari Steven Gerrard2010Mungkin player lain kot - Stiben Jerat kot...
by Stylo Sport on Apr 28, 2014


Trending Topics

Close