Blog Posts - Other Article



YeZ! Mobil Berbahan Bakar CO2, dan Beremisi O2

  Bila selama ini kendaraan dianggap sebagai penyebab pemanasan global dan hanya bisa membuang emisi karbondioksida ke udara, General Motors (GM) dan patnernya dari China, Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC) sepertinya ingin mem...
by Music and Lesson Center on Jun 3, 2012

Below are some recommendations because more to complete

Below are some recommendations because more to complete to obtain an auto loan along with poor credit. Regrettably many people are performing these issues after which cannot realize why they do not obtain authorized for any auto loan. For people R...
by Sofware, hardware & gadget on Nov 2, 2011

Selamat Idul Fitri 1432H

Hai sobat! Wah.... Sudah sangat lama ya saya tidak pernah update post? Hehehehe... Saya minta maaf banget sob, semua itu karena saya sekarang tinggal di asrama di luar kota untuk menuntut ilmu, dan di sana saya tidak membawa Laptop ataupun Notebook u...
by Music and Lesson Center on Aug 29, 2011

Get the Ideal Weight for Fast

Ideal body gives the great effect in the human health. Not too fat and not too thin, all people expected this thing to become the reality in their life. But the most often case which happen in human life is … Continue reading →...
by Sofware, hardware & gadget on Aug 18, 2011

Last Update on IT Conferences

Nowadays with the development of technology especially in Information technology, many people are interested to study IT. It has become one of the popular fields that people study and also needed for many companies or institution. IT students or IT &...
by Sofware, hardware & gadget on Jul 27, 2011

Recover Deleted Files on Macintosh

With everything almost computerized today, everybody needs to have computer. It will be easier to do your activities when you have computer. There are so many brands of computers or laptop nowadays such as Hp, Acer, Macintosh with Apple and … C...
by Sofware, hardware & gadget on Jul 27, 2011

Best Cosmetic Dentistry

Smile is the best first impression that you can make when you meet new people. Your smile would be perfect when you have good dental health. It is very important to keep your dental in good condition it would be … Continue reading →...
by Sofware, hardware & gadget on Jul 27, 2011

Dating with Russian Lady

People of course could see that there are so many people in the world who have kind of special characteristic when compared with another people after all. There are so many people who make this kind of characteristic as their … Continue reading...
by Sofware, hardware & gadget on Jul 9, 2011

Online Dating for Soul Mate

Everything which associated with heart could be kind of complicated thing for sure. Sometimes people think that they already found the best one for them who could be their partner for the rest of their life time. They think that … Continue read...
by Sofware, hardware & gadget on Jul 9, 2011

Dating Service Online

People of course could see that the internet could be kind of great help and support for any modern human being since the internet could provide them with simplicity which becomes the most important thing in modern life after all. … Continue re...
by Sofware, hardware & gadget on Jul 9, 2011

Dating with Best Ukrainian Girls

Of course there is no one who does not expect for having kind of happy life for sure because it is actually the only thing that could make them truly alive in this world actually. And of course there will … Continue reading →...
by Sofware, hardware & gadget on Jul 9, 2011

I Don't Ever Guess That My name Will Appear ( 1st Award )

Selamat Pagi Sobat! Hehehehe.. Lama tak jumpa nih! wah, uda lama banget yah sob saya tidak ngepost? Hehehehe.. Sebelumnya saya minta maaf yah sob, banyak kegiatan di luar nih sob. Jadinya Bloggingnya tidak seaktif dulu, dan juga memang saya jarang bl...
by Music and Lesson Center on May 24, 2011

Let's Fight, and We'll be Victorious

Hello...!!! Wah, lama sudah saya tidak ngepost yah sob?? Ya, Kalian pasti tahu alasan saya. Yup, bener karena saya sudah kelas 9 SMP, dan sebentar lagi berperang ( Lebay deh..!!), hehehehe.. Maka dari  itu, saya harus, siap-siap dan memmpersiapk...
by Music and Lesson Center on Apr 16, 2011

Asal Usul Ras Manusia

Cerita Bermula dari sini.. Suatu hari Seorang anak bertanya kepada ibunya Anak : "Bu, Bagaimana manusia Bisa Muncul? Ibu : "Nak, Dulu itu ceritanya allah menciptakan manusia yang pertama adalah Adam dan Hawa, kemudian mereka memiliki anak, dan beg...
by Music and Lesson Center on Mar 26, 2011

Mendiknas Tetapkan Jadwal Ujian Nasional Mulai 18 April

Republika.co.id,JAKARTA–Pemerintah pusat melalui Kementerian Pendidikan Nasional telah menetapkan jadwal ujian nasional (UN) tahun 2011. Menurut Kepala Badan Penelitian dan Pengembangan Kementerian Pendidikan Nasional, Mansyur Ramli, UJian Nasio...
by Music and Lesson Center on Mar 23, 2011

Marilah Kita Menyelidiki Kesalahan Teori Evolusi

Nih artikel Saya dapet dari HARUN YAHYA sob. saya tidak mengedit sekatapun, karena saya mau berbagi dan mengajak kalian Merenung. Alasan yang lainya adalah saya belum bisa menulis artikel sendiri dulu saat ini, karena ada ujian sob. heheheh!!! MAR...
by Music and Lesson Center on Mar 18, 2011

“Katakan TIDAK Pada Narkoba, Karena Dapat Merusak Masa Depan Bangsa”

Waduuuuhhh... uda lamma nehh gak ngasihh postingan.. hehehe.. mohon maklum yahh.. nihh saya lg sibuk belajar tuh sob!! hehehe!!  Niihhh... kaliii ini saya akan menyampaikan sesuatu,,  hehehehe.. sesuai dengan judul tuhh!!! waduuhh.. kayak...
by Music and Lesson Center on Feb 22, 2011

Kisi-Kisi Ujian Nasional Tngkat SMP/MTs, SMA/MA 2011, dan SMK

Selamat Malam Sobat!!! Pada malam hari ini saya akan memberikan sedikit bantuan kepada sobat, yang sekarang lagi sibuk  preparing for UN ( Ujian Nasional ). Pertama saya akan bertanya terlebih dahulu kepada kamu, Sudah siap mengahadapi UN apa B...
by Music and Lesson Center on Jan 21, 2011

Kumpulan Teka-Teki Kocak

Selamat Berketawa!!!!!! Hahahahahaha..... knpa wtc roboh atas? krn yg nabrak pesawat.. Kenapa bebek goreng rasanya enak? Karena ada huruf b-nya Hewan apa yang paling nggak sopan? Kutu. Soalnya nginjak-nginjak kepala Apa beda unta dengan ka...
by Music and Lesson Center on Dec 3, 2010

The house edge on blackjack worsens

Well, the inevitable has begun to happen. When the recession first hit and credit dried up, everyone predicted the casinos would lose out. If the banks squeeze credit, people cannot maintain their levels of discretionary spending and, sadly, gambling...
by powerpointtutorial-supri on Mar 29, 2010


Trending Topics

Close