Blog Posts - Pageview



Pageview Youtube Uk Cecah 10,000 Perhari.

  Alhamdulilah..Wow..!! Congrate... Pertama kali Pageview Youtube Uk Cecah 10,000 + Perhari.! Apa yang Saya Target 10,000 perhari sudah pun tercapai.Sejak Saya buat Entri Pageview 1000 dan Pageview youtube uk cecah 2000 perhari kini dah Melonjak...
by ucing kadayan on May 12, 2016

Pageview Youtube Uk Cecah 2000 Perhari

  Alhamdulilah..Wow..Youtube Ucing kadayan dah sampai 2000 (2 ribu) pageview perhari .kalau di lihat dah nak sampai 3 ribu perhari.Saya nak target 10,000 ribu perhari kalau boleh.Mengikut kajian Saya ini adalah dari perkongsian laman social face...
by ucing kadayan on Apr 20, 2016

Pageviews Youtube Uk Cecah 1000

  Alhamdulilah..Wow...!Hi Blogger Ucing kadayan Youtube Pageviews sudah Meningkat ke 1000 + Sehari.mengikut kajian Saya video Youtube yang Saya buat telah pun di kongsikan dengan Media Sosial seperti Facebook dan Whatsapp.Selain dari itu adalah...
by ucing kadayan on Feb 25, 2016

• Milestone | Unlocking My 10,000 Page View ♥

Wow! I really don't know what to say exactly. I am totally lost for words! I checked my blog today and I got surprised to see that there is 10,000 views already! Wow! My heart can't contain how thankful I am to all my active and silent view...
by w0ohlala on Feb 22, 2015

VIEW PAGE DULU DAN KINI

Bak kata pepatah "dulu lain sekarang lain" , itulah pepatah yang sesuai untuk blog aku ni . Tapi kenapa pepatah tu jadi siulan untuk mukadimah ni?haha .Meh sini nak cerita sedikit pasal blog aku yang kian di mamah usang ni.Blog masih wujud tapi entry...
by hazwanhairy.com on Jan 20, 2014

Make Material/Content Promotion Perform For Your Business

Material promotion may be the new hype word in electronic press, but many organizations are careful of what it means for them. Research after study have proven that this promotion technique can be greatly effective for switching your viewers into spe...
by webseotrix on Aug 10, 2013

Methods/Ways to Make Visitor Writing a blog More Powerful

You already know that visitor writing a weblog is one of the most highly effective backlink developing techniques on the globe but you also know that it’s a time-consuming discomfort in the butt! Just look at all the work you have to do to get on...
by webseotrix on Aug 9, 2013

Cara Efektif Meningkatkan Pageview Blog

Pageview per visit blog merupakan jumlah halaman blog yang dibuka oleh seorang pengunjung ketika menghampiri sebuah blog dalam sekali kunjungan dan ini berlaku pula untuk kunjungan kembali di blog tersebut.Jumlah pageview yang tinggi bisa dijadikan...
by Ghost Blog on Aug 2, 2013

Increase Pageview/User-Reduce Bounce Rate

Decrease Bounce amount is the objective for every blog writer who is pursuing the concentrate on of making it’s weblog effective. Before talking about about how & why to Decrease jump amount of weblog, first we have to know What is Bounce Rate...
by webseotrix on Jul 21, 2013

LAST WEEK UNIQUE VIEW 17 RIBU

Hari ni nak kongsi ngan korang sedikit page view dekat blog aku ni. Bukan ada niat apa-apa yea jangan salah faham plak ,aku teruja sebab dah lama tak dapat maintain view macam ni haaa.. Yang dah lama jadi reader blog aku ni mesti tahu yang aku rajin...
by hazwanhairy.com on Jun 20, 2013

2 JUTA PAGEVIEW BLOG

Syukur Alhamdulillah blog personal aku yang makin hari makin di mamah usang ni dapat juga target 2juta pengunjung .2juta ni dah seminggu lebih dapat baru arini nak taip entry sikit ikutkan nak buat WW ja tapi tiba-tiba nak menaip plak..haha..Walaupun...
by hazwanhairy.com on May 15, 2013

UNIQUES VIEW 15685

Hampir beberapa minggu tak update mengenai trafik blog sebabnya aku malas dah nk update tiap-tiap minggu kang di cop macam-macam lagi..haha. Kepada mereka yang tak putus-putus beri semangat tu terima kasih tak terhingga dari aku ni korang lah kekuata...
by hazwanhairy.com on Feb 27, 2013

MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 FINAL

MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 FINAL | UNIQUES VIEW | PAGEVIEW Tahniah buat jozan kerana menjadi Juara untuk Maharaja Lawak Mega 2012 musim ni. Kepada yang lain tu pun tahniah sebab telah buat yang terbaik dalam pesembahan cuma rezeki belum berpihak k...
by hazwanhairy.com on Jan 19, 2013

Pageview mulai dari nol lagi

Pageview blogger hari ini sepertinya direset oleh google. Tulisan ini juga terinspirasi dari beberapa blogger yang memposting tentang pageview pada hari ini. Walaupun blogku juga g begitu banyak sih pageview tiap harinya, tapi waktu lihat jadi nol se...
by Mas Huda on Oct 14, 2012

5 Tips dalam membaca Alexa Rank

Bagi pebisnis online atau bagi para pengiklan di internet, alexa rank merupakan tool yang sangat diperlukan dalam menjalani bisnisnya. Alexa Rank merupakan alat yang digunakan untuk mengetahui seberapa banyak pengunjung suatu situs tertentu. Selain i...
by Hermawan Blog on Jul 9, 2012

5 Tips dalam membaca Alexa Rank

Bagi pebisnis online atau bagi para pengiklan di internet, alexa rank merupakan tool yang sangat diperlukan dalam menjalani bisnisnya. Alexa Rank merupakan alat yang digunakan untuk mengetahui seberapa banyak pengunjung suatu situs tertentu. Selain i...
by Hermawan Blog on Jul 9, 2012

7 Tips on How to Increase Your Pageviews and Decrease Bounce Rate

So you started a blog or you already have one, then you know that if you want to become a successful blogger and increase traffic to your blog, there are a lot of things that you should take care of : SEO and Internet Marketing, for example. Increa...
by Free MAKE MONEY Advice on Mar 8, 2012

Hubungan Internal Link Dan Pageview

Memiliki blog yang ramai adalah keinginan semua blogger. Tetapi ternyata bukan perkara yang mudah juga membuat blog menjadi ramai karena kita perlu melakukan ini itu. Optimasi SEO, blog walking, dan [...]...
by Dofollow Blog on Feb 24, 2012


Trending Topics

Close