Blog Posts - Set Diet



Turun 18kg Dalam Tempoh 67 Hari

OMG, ini satu testimoni yang saya hendak kongsikan dengan anda. Dalam tempoh 67 hari boleh turun 18kg! Pakai apa ni? Pakai saka ke? Hahah. Ok mari saya kongsikan dengan anda. Turun 18 kg dalam tempoh 67 hari Bagi anda yang mungkin tiada bajet untuk m...
by Vitamin Cerdik on Oct 16, 2016

76kg Berjaya Diturunkan Oleh Peserta Detox Shaklee

Seminggu yang lalu peserta #JomDetox Shaklee telah sekali lagi mengadakan program detox mereka. Ada yang pertama kali hendak detox, tak kurang yang telah 4 kali detox seperti saya. Ini gara-gara penangan raya dan belum dapat berat yang dihajati. Jadi...
by Vitamin Cerdik on Aug 17, 2016

Diet Rendah Karbohidrat vs Diet Seimbang

Ada beberapa orang yang bertanya saya sekiranya hendak amalkan diet tanpa karbohidrat, adakah berkesan dan apa pandangan saya. Amboi dah macam diet konsultant pulak saya ni. Baru loss berapa kg je ni. Ok terima kasih kepada yang bertanya. Saya cuba s...
by Vitamin Cerdik on Aug 16, 2016

Produk Percuma Shaklee Sempena National Conference 2016

Shaklee akan menganjurkan seminar sehari iaitu National Conference 2016 bertempat di Pusat Konvensyen Sunway. Macam biasa, selain meraikan kejayaan semua business leaders, ada booth untuk check kesihatan dan boleh juga beli produk yang anda inginkan.
by Vitamin Cerdik on May 24, 2016

Kepentingan EPA dan DHA Kepada Kesihatan Otak

Disebabkan bulan ini bulan promosi Omega Guard, saya ingin bawakan maklumat berkenaan kepentingan ramuan dalam minyak ikan. Ramai yang tahu berkenaan EPA dan DHA kan, ramai yang suka beli minyak ikan. Tapi mungkin ramai belum tahu apa fungsi EPA dan...
by Vitamin Cerdik on Oct 16, 2015


Trending Topics

Close