Blog Posts - Video Pendek



Senarai Supporters Tonton Animasi Uk20 Free Gift

Tahniah kepada Perserta dan Terima Kasih kerana mengikuti Segmen Tonton Uk20 Free Gift.Uk20 kali ini mempersembahkan 'Free Gift".Sinopsis :Ucing telah di beri Free Gift berupa iphone dari Orang yang tidak di kenali,adakah betul itu iphone .? dan Ap...
by ucing kadayan on Apr 30, 2016

Makna Merdeka bagi Seorang Pelajar IPT

Filem Merdeka paling pendek pernah aku tengok. Haha.
by bebeldotsorang on Jan 28, 2013

Lagak ganazzz snowboarder

Assalamualaikum.... Rehat hujung minggu nih kita layan lagak ganazzz snowboarder. Memang panjang umur mamat nih. Layannn..... Kredit untuk Parisa Parley...
by KongSibeRsamaNora on Sep 25, 2011

Rehat sekejap tengok nih...

Kita rehat sekejap dari keletihan.... Layannnnnn...
by KongSibeRsamaNora on Aug 18, 2011

beruk nih tunjuk tuttttttttt

Hai guys... seriously memang dahsyat tengok monyet nih angkat kaki tunjuk buntut dia.. dahsyat2... Ingatkan manusia jer yang ting ting.. hahahaha.... layannnn...
by KongSibeRsamaNora on Apr 20, 2011

Street fighter vs fishing

Hai guys.. Saja nak share dengan korang  mini video street fighter vs fishing.. Best gak layan... huhuhuhu... video pendek asal dari BJ...
by KongSibeRsamaNora on Apr 3, 2011

Gelagat si kembar berborak di dapur

Assalamualaikum guys.. Jom ler kita relax2kan kepala tengok gelagat twin boy bercakap. Rasa2nya apa yer dialog yang si kecik nih bebelkan. Dadadada... dadadada.. dadadadadada.... Layannn...
by KongSibeRsamaNora on Apr 1, 2011

Terbang atas slide

Kalau ler aku boleh terbang slide macam nih, sure punya aku belanja roti kering kat korang.. Huhuhuhu.. Seriously.. memang berani gedebak lelaki ini. Let say kalau tak lepas masuk kolam kecik tuh, apa akan jadi ekk. Sendiri tanggung ler.. hahahaha!!!
by KongSibeRsamaNora on Mar 27, 2011

Aksi terkuat pecah batu dengan muka

Dahsyat perempuan itu memecahkan batu dengan mukanya.. Tak ke penyek hidung mancung tuh. Amacam.. ada berani buat aksi terlampau nih... Pecah penyek muka tak ada plak orang datang mintak masuk... hu3... Layan gambar pendek hujung minggu ...
by KongSibeRsamaNora on Mar 27, 2011


Trending Topics

Close