MissVolvo Profile

shalee

Join Date:
2016-03-02

Blogs Owned

personal blog

Visit Follow

Other Tags: personal blog, travel, recipe, food, ttc

Latest Blog Posts

  • Talking To The Moon
    on Dec 11, 2016 in Video | Songs | Lyrics
    I know you're somewhere out thereSomewhere far awayI want you backI want you backMy neighbors think I'm crazyBut they don't understandYou're all I hadYou're all I hadAt night when the stars light up my roomI sit by myself talking to the moon.Trying t...
  • Pengalaman Aku Bersama Pramugari Yang Viral Tu..
    on Dec 9, 2016 in Emo Funneh
    Hello guys!Aku baru balik dari Sabah :) Masa kat Sabah aku tak layan Internet sangat. Biasa la kan bila dah bersama keluarga tersayang buat apa nak mengahadap handphone je kannn!! Bila dah balik KL baru aku teruskan activiti melayan Facebook dan blog...
  • Pengalaman Aku Bersama Pramugari MAS Yang Viral Tu..
    on Dec 9, 2016 in Emo Funneh
    Hello guys!Aku baru balik dari Sabah :) Masa kat Sabah aku tak layan Internet sangat. Biasa la kan bila dah bersama keluarga tersayang buat apa nak mengahadap handphone je kannn!! Bila dah balik KL baru aku teruskan activiti melayan Facebook dan blog...
  • 11.11 LAZADA ONLINE REVOLUTION!!!
    on Nov 10, 2016 in Lazada
    Hola!Okay aku tamao cakap banyak aku cuma nak cakap hari ni adalah hariLAZADA ONLINE REVOLUTIONSale besar-besaran wei wohoooooooooooooo!!!Click this picture for more info!!!Oh ye sebelum terlupa nah DISCOUNT CODE untuk korangz semua muah!!Okay a...
  • Gaduh!
    on Aug 13, 2016 in Emo
    Hola!Kadang aku pelik dengan perangai manusia. Bagi aku setiap manusia sentiasa diberi pilihan. Kenapa ada segelintir manusia suka memilih jalan yang membuatkan orang sekeliling membenci?Baru-baru ni aku bergaduh dengan pegawai atasan aku, nama samar...
  • [Review] Savee 4D Paper Mask - Cucumber
    on Jul 27, 2016 in Review
    Halo!Seperti yang dijanjikan sebelum ni, tiba la masanya untuk review kedua :P Kali ni aku try Savee 4D Paper Mask - Cucumber. Review sebelum ni boleh baca kat SINI ye :)This is the first time I tried on 4D masks, and frankly speaking I don't like it...
  • American Tourister
    on Jul 11, 2016 in Hmmmm..
    Hola!Luggage is a traveller’s best friend.Beli luggage besar ni baru hati aku puas kot? Luggage Polo yang aku dah pakai lebih 5 tahun tu dah tercabut roda hahaha. Luggage GARFIELD yang aku redeemed kat Guardian tu pula size 18" je. Travel untuk 2 h...
  • Hari Raya!
    on Jul 4, 2016 in Hmmmm..
    Hola!Uols dah beli baju raya ke? Tahun ni tema apa? Tahun ni raya kat mana?Raya belah suami ke raya belah isteri? Tahun iols raya belah husband. Last year giliran iols so raya this year giliran husband.Raya dekat KL.Mama jahitkan baju kurung mod...
  • Laksa Paling Sedap Di Dunia!
    on Jul 1, 2016 in Yummy Tummy
    Hola!Aku bukan la peminat laksa. Aku tak makan laksa dua tiga tahun pun aku tak kisah. Kiranya laksa tu makanan yang sangat mustahil aku nak cari haha. Suatu hari tu tetiba mama (mil) beli laksa. Tengok kuah macam menarik je. Aku pun coba la sikit..
  • Asam Laksa Paling Sedap Di Dunia!
    on Jul 1, 2016 in Yummy Tummy
    Hola!Aku bukan la peminat asam laksa. Aku tak makan asam laksa dua tiga tahun pun aku tak kisah. Kiranya asam laksa tu makanan yang sangat mustahil aku nak cari haha. Suatu hari tu tetiba mama (mil) beli asam laksa. Tengok kuah asam laksa tu macam me...
  • [Review] Savee Face Mask - Rose
    on Jun 30, 2016 in Review
    Hola!Hari ni aku nak review tentang Savee face mask. Mask ni murah je. Aku beli kat booth Savee sekeping RM1. So aku beli 10 keping. Tak pernah try brand ni tapi kamikaze confident beli 10 keping terus hahaha.Oleh kerana aku beli 10 keping mask so ak...
  • Tory Burch York Small Buckle Tote
    on Jun 20, 2016 in Hmmmm..
    Halo?Ingat tahun ni aku nak beli Longchamp tapi hati berubah pulak haha. Warna handbag tu susah kot nak di sepadankan dengan baju. So tahun ni aku beli Tory Burch York Small Buckle Tote ni je. Longchamp tu tunggu tahun depan je la hahaha.Ex...
  • Galaxy Macau
    on Jun 20, 2016 in Cuti Macau
     Halo!Selepas check in kat Sheraton Macau Hotel, aku dengan husband meneruskan perjalanan ke Galaxy Macau. Jalan-jalan cuci mata o.o Galaxy Macau adalah sebuah hotel dan dalam hotel tu ada shopping mall haha. Masuk pintu je dah terpukau.Sus...
  • Kereta Impian
    on Jun 20, 2016 in Hmmmm.. Money Money
    Halo!Rasanya semua orang ada kereta impian. Lain orang lain la citarasanya. Aku minat gila kereta ni. Sebelum ni aku minat si handsome Nissan Murano. Sekarang cinta dah beralih arah ke....Range Rover Evoque muahh! Yeahh Range Rover Evoque k...
  • Menangi 2 Tiket Wayang - The Purge: Election Year (2016)
    on Jun 19, 2016 in Movie
    Hola!The Purge: Election Year adalah filem yang ditulis dan diarahkan oleh James DeMonaco. Ia merupakan sekuel kepada The Purge (2013) dan The Purge: Anarchy (2014). "The Purge" merupakan suatu peristiwa di mana semua jenis jenayah dibenarkan dan ti...
  • Roti Jala
    on Jun 19, 2016 in Recipe
    Hola mi amor!Hari ni saya nak share resipi roti jala yang hodoh tapi sedap gila hahaha. Sedap makan roti jala time puasa. Bahan yang diperlukan sikit dan amat mudah disediakan.Bahan-bahan:3 cawan tepung gandum2 1/2 sudu besar minyak masak1 sudu kecil...
  • [Review] Gel Pembunuh Jerawat
    on Jun 13, 2016 in Kesihatan Review
    Hola!Siapa ada jerawat?? Sila angkat tangan!! Haha.Bertuah sungguh manusia yang dilahirkan dengan kulit sihat dan cantik. Tak kisah la kulit cerah or gelap yang penting kulit sihat. Kulit aku kuning langsat. Masa muda remaja aku tak suka kulit aku se...
  • Cara Mudah Untuk Menjadi Jutawan
    on May 27, 2016 in Money Money
    Hola!Berita baik untuk semua pemegang Sijil Simpanan Premium (SSP)!! Sila rajin-rajinkan diri membaca notis dibawah haha.Bermula 1 Jun 2016 weols berpeluang untuk menjadi jutawan. Cara nak jadi jutawan senang je wei. Caranya macam ni uols cuma perlu...
  • Cara Mudah Untuk Menjadi Jutawan SSP
    on May 27, 2016 in Money Money
    Hola!Berita baik untuk semua pemegang Sijil Simpanan Premium (SSP)!! Sila rajin-rajinkan diri membaca notis dibawah haha.Bermula 1 Jun 2016 weols berpeluang untuk menjadi jutawan. Cara nak jadi jutawan senang je wei. Caranya macam ni uols cuma perlu...
  • KEPUTUSAN TERKINI ABPBH 29
    on May 8, 2016 in Gossip | Celebrity
    Kategori Utama ABPBH 29Anugerah Bintang Paling Popular – NeelofaAnugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Fauziah Datuk Ahmad Daud @ Kak OgyArtis Baharu Lelaki Popular – Sufi AF2015Artis Baharu Wanita Popular – Mira FilzahArtis Kolaborasi / Duo...
1
Blogs
0
Followers
0
Following