hangga Profile

Join Date:
2009-01-04

Blogs Owned

Tips, tricks, tutorials and information about computer and internet, especially blogging.

Visit Follow

Other Tags: blog, internet, computer, komputer, blogger

Latest Blog Posts

  • Membuat label flash pada blogspot
    on May 1, 2009 in Blogspot
    Baru saja Nur Kholiq, salah satu teman saya yang juga menulis untuk BaliGadgets.Info bertanya, bagaimana sih caranya membuat label bergaya flash pada blogspot? Awalnya saya sarankan dia ke blog kang Rohman saja. Tapi ternyata dia belum berhasil walau...
  • Moving Boxes
    on Apr 30, 2009 in Other Sites
    Next month I and my family are going to move to other city in our country because I am promoted to be a manager in one of branches. We are very happy because we will move and live in a big and modern city. Even though, we are moving next month but we...
  • Forex Currency Trading
    on Apr 27, 2009 in Other Sites
    Forex Trading has been being very popular lately. It is really different if we compare it about five or six years ago. At that time, people didn’t care and were not interested in doing this kind of business because it was too risky and we will lost...
  • Belajar SEO ala Bocah: Pentingnya Backlink (01)
    on Apr 24, 2009 in SEO
    Pada seri belajar SEO ala bocah sebelumnya, saya katakan bahwa inti dari SEO adalah backlink dan keyword. Dengan kadar dan jumlah keyword yang tepat dalam suatu posting, dan ditunjang dengan beberapa backlink berkualitas, saya yakin posting tersebut...
  • Payday Loan
    on Apr 23, 2009 in Other Sites Situs Bermanfaat
    As we know that money is one of the main needs for human being. People can use money to fulfill their needs whether it is personal need, business needs and many more. People also sometimes need money for urgent payment. It will be ok if they have mon...
  • 3 Layanan Pemendek URL yang Saya Suka
    on Apr 21, 2009 in Situs Bermanfaat
    Pernah terpikir untuk memendekkan URL yang panjang? Saya yakin, sebagian dari Anda pernah terpikir, dan bahkan sebagian lainnya sudah sangat sering. Saya sendiri sudah sering melakukan itu. Biasanya, saat saya memposting suatu kabar di Twitter, saya...
  • Cheap Web Hosting
    on Apr 21, 2009 in Hosting Situs Bermanfaat
    Two days a go. My General Manager told me to make a website for our office again after our office does have a web site for almost one year. Actually our office used to have a website but it does not exist anymore because we had a problem with web hos...
  • Hadiah Lagi...
    on Apr 21, 2009 in Pe-eR dan Award
    Hm... Sepertinya banyak yah blogger yang sayang sama saya, buktinya banyak yang ngasih saya award... Hehehehe... Well, kali ini ada dua award, yang pertama dari Om Canel, seorang blogger muda smart -seusia dengan saya-, tapi sedikit lebih tua. Hehehe...
  • Ingin Mendapatkan Tiket Seminar Seharga Rp 4.933.500,- Secara GRATIS?Ya, saya tidak sedang berbohong. Saya serius, ini berita baik bagi kita semua. Anda (dan saya tentunya) dapat memperoleh tiket seminar seharga Rp 4.933.500,- secara GRATIS! Ya, saya ulangi, GRATIS.Seminar yang saya maksud adalah seminar Financial Rev...
  • Award Lagi dari Sahabat
    on Apr 19, 2009 in Pe-eR dan Award
    Wah... terima kasih nih... Bagi para sahabat yang memberikan award untuk saya ataupun blog ini. Trims sudah memberi saya semangat dan menjaga hubungan baik diantara kita... Sebagai balas jasanya, saya berikan kritik saran aja ya... Huehehehehe...Yang...
  • Web Hosting Choice
    on Apr 17, 2009 in Hosting Situs Bermanfaat
    Having a website is not a special thing anymore because almost many people or company in the world has a web site whether it is personal web site, business web site or company web site. One of reasons that makes it easy because the ease of us to make...
  • Medicare Plans
    on Apr 17, 2009 in Situs Bermanfaat
    In this modern and technology era, we should be happy because we can get any information easily and quickly form many resources, such as newspaper, magazine, TV, radio and Internet. From all kinds of resources above, Internet becomes the most valuabl...
  • Upgrade Your Computer and Notebook Memory
    on Apr 15, 2009 in Situs Bermanfaat
    Do you have a computer or a personal book? Well, I believe you do because computer and laptop now have become very important gadgets for all of us. They really become one of the most important things that help and support our job or businesses. When...
  • Ubah Windows XP Anda Menjadi Windows 7
    on Apr 15, 2009 in Windows 7 Windows XP
    Bagi Anda yang ingin merasakan sensasi menggunakan Windows 7, tapi tidak ingin benar-benar memakainya, Anda bisa menggunakan software Seven Remix XP. Software ini berfungsi mengubah tampilan Windows XP Anda menjadi seperti Windows 7. Jadi, yang akan...
  • Penggemar Gadget? Mampir Kesini...Lama sekali rasanya saya tidak update blog ini, dan mampir ke blog sahabat sekalian... Hehehe... Maaf ya... Sekali nulis ini aja mau promosi... :P Promosi apa? Hanya sekedar promosi tentang blog saya yang baru... Blog apa? Blog gadget. Blog yang memb...
  • Computer File Extensions
    on Apr 9, 2009 in Situs Bermanfaat
    Are you have a problem with file extensions in your computer? Don’t worry, there a great service (website) that I recommended for you try. Call this website Computer FileExtension.com. With Computer FileExtension.com you can solve your file extensi...
  • Web Hosting Directory
    on Apr 9, 2009 in Hosting Situs Bermanfaat
    When we want to plan to create a web site, there are some steps we have to do and one of them is buying a web hosting. Buying a web hosting could be easy if we know about web hosting and where we can buy it, but it could be annoying and difficult if...
  • Web Hosting Rating at webhostinggeeks.com
    on Apr 9, 2009 in Hosting Situs Bermanfaat
    Do you plan to build a web site? Or do you have a web site and want to make a new one? Well, if the answer is yes, you will have to find a lot of information and reviews about web hosting providers before buying one for your web site. Finding web hos...
  • Download PCMAV 2.0a - Valkyrie (Terbaru)
    on Apr 6, 2009 in Antivirus
    Seperti biasa, minggu ini majalah PCMedia kembali meluncurkan versi teranyar dari antivirus buatan mereka, PCMedia AntiVirus atau yang biasa disingkat PCMAV. PCMAV edisi mei 2009 ini adalah seri 2.0a - Valkyrie. Apa saja yang baru dari PCMAV 2.0a - V...
  • Encarta ensiklopedia offline
    on Apr 6, 2009 in Software Reviews Guest Blogging
    di internet kita telah mengetahui banyak ensiklopedia seperti wikipedia dan lainnya ( Selagi hangga gak nulis muchammad nulis deh di blog hangga ) tapi pasti udah tau semua ama software ensiklopedia offline punya microsoft ini, software ini memang ga...
1
Blogs
0
Followers
0
Following