frizz1514 Profile

amirul

Join Date:
2011-02-02

Blogs Owned

it all about my life and everything that happen around me

Visit Follow

Other Tags: kehidupanku, epilog, amirul, fariz

Latest Blog Posts

  • on Nov 12, 2011
    aku menyesal dengan aku buat!!!!!!!!!!!that it....fullstop tolong ampuni aku YA ALLAH...
  • on Nov 8, 2011
    aww... gua membaca dengan penuh perasaan... apa ka hal gua emo sangat pagi2 buta tak taw... wait...gua bukan baca novel...tapi gua baca blog orang... sweet ... macam gua pula yang ada kat situ masa tu... even i not... pfft.. apa benda aku mengarut ni...
  • hidup tak bermakna
    on Nov 3, 2011 in result
    AMARAN: ISI KANDUNGAN POST TIDAK SAMA DENGAN TITLE DAN SANGAT PENDEK hari ni 04 NOV 2011... dan hari ni nampak gaya ramai yang gembira.. tahniah aku ucapkan tapi aku tak gembira sebabnya orang lain yang dapat result,aku pula yang tension! mau ti...
  • P U A S
    on Oct 29, 2011 in IAWT rubbish
    AKU PUAS.... HAHA.... CHELSEA 3 - ARSENAL 5 (STAMFORD BRIDGE)   MINGGU LEPAS DAH TENGOK MU 1 - MC 6(OLD TRAFFORD)   in-arsene-we-trust...
  • Double WW#1
    on Sep 14, 2011 in hidupku aku
    As-Salam,  Selamat tinggal Selamat datang - New Life Wassalam...
  • Hari ni 13 syahwal
    on Sep 11, 2011
    As-Salam,tahukah anda?semalam 12 syawal ialah birthday saya? .............of course la anda tak tau sebab tak ramai orang ambik tau pun tarikh kelahiran mereka dalam bulan islam or kelendar hijrahaku rasa bersyukur aku dilahir 12 hari lepas umat isla...
  • quotes of the day
    on Aug 21, 2011 in sharing quotes
    As-Salam,'Ada ramai lelaki di luar sana mesti lebih suka berdiam diri, senyap, bila perempuan membebel atau marah-marahkan sesuatu. Banyak lelaki macam itu. Tapi, seriously aku cakap tadi. Berdiam diri bukan tanda setuju' komen tambahan dari kenyat...
  • |-.-|"
    on Aug 15, 2011 in suka suka Copy paste
    As-Salam, Awak sayang dia.Awak sayang dia sepenuh jiwa.Awak sayang dia kalah awak sayang nyawa.Awak sayang dia sebab pada awak dialah segalanya.Awak cinta dia.Awak cinta dia sampai tahap buang manusia.Awak cinta dia hingga lupa segala benda termasuk...
  • Tulis
    on Aug 13, 2011
    As-Salam,tiba tiba aku rasa nak tulis lar..tapi aku tak tau nak tulis pasal apa...blog ni dah dekat 2,3 tahun.,tapi cara penulisan tetap samapersonal matter come firstaku pun buntu la.apa nak jadi dengan diri aku niserba tak kena benda yang aku...
  • Luahan Ikhlas
    on Jul 31, 2011 in update duniaku
    As-Salam,tak ada apa yang lama pun sebenarnya.lama tak update,lama tak online.rasa macam katak dalam kolam pula.tak tau apa apa pasal dunia luar.hanya stay dekat dalam satu kawasanyang membuatkan aku rasa bukan manusia tapi katak.yela aku sambung stu...
  • grrr
    on Jun 22, 2011 in lantak
    Dasar bengong......... Aku panas betoi la malam macam ni.... FuuuuuuPublished with Blogger-droid v1.7.2...
  • Lagi lagi
    on Jun 22, 2011 in blog kehidupan
    Hello, Lama gila aku tak update blog..sebabnya Macam biasa la..aku malas...hahahaha Sebab aku update ni pun sebab aku tak mau blog aku bersawang... Aku sebenarnya kena cari mood jugak nak post kat blog ni sebab aku takmau blog ni menjadi blog berbent...
  • KECEWA
    on May 27, 2011 in saja merapu suka suki
    As-Salam,ya...semalam aku ada post status kat fb...heh...status tu macam ni"KECEWA" tu ja..aku tulis 1 perkataan ja..harharhar..tapi aku rasa perkataan tu boleh mengambarkan apa sahaja...dan apa yang paling tepat ialah perkataan tu mengambarkan rasa...
  • Memang Susah
    on May 25, 2011 in merapu suka suki
    As-Salam,memang susah nak lupakan orang yang kita sayang tapi..................aku dah berjaya..........kau tak approve friend request aku pun aku tak kisah....lantak kau lar...you no longer in my life...u have die...ori never meet you,so we dont eve...
  • Dia........Kenanganku
    on May 10, 2011 in hidupku diariku aku dan dia kenangan
    As-Salam,lama tak tulis...sebenarnya aku malas sebab sibuk fikirkan pasal nak sambung belajar...biase la..sekarangkan dah bulan mei..banyak la pulak surat tawaran...pfft..bajet banyak tawaran je aku dapat..:Paku bukan nak cerita pasal surat tawaran o...
  • may bulan aku bengang!
    on May 5, 2011 in perasaan hati panas
    As-Salam, aku nak habaq kat sini yang aku tak suka orang yang suka tipu,sombong,belagak,apa bagai lagi..tambah tambah kalau orang tu orang yang aku sayang macam kawan baik,adik angkat,kakak angkat,,,or whoever la....aku tak suka sebab buat aku rasa m...
  • Random Feeling
    on Apr 30, 2011 in perasaan hati diariku
    As-Salam,"SAYA GEMBIRA TENGOK AWAK HEPI...SEBAB BILA AWAK HEPI,SAYA HEPI MESKIPUN SAYA SEDIH KERANA TERPAKSA MERIMA HAKIKAT...:" Wassalam...
  • Dua hari......
    on Apr 28, 2011 in diariku aku kehidupanku
    As-Salam,apa habaq orang  orang kampung semua? sihat noh?teruk bebenor gua ni...                           &nb...
  • Penat Hidup Penat
    on Apr 28, 2011 in diariku aku merapu
    As-Salam,hello..another day has gone....huhu...tapi sakit kepala aku tak hilang hilang pun...damn...ni semua pasal aku trap dalam traffic jam dekat AS la petang tadi...waduh waduh...pening aku,nasib aku bawa keta auto...:Paku nak tidur tapi mata tak...
  • Sedetik Saya Rajin
    on Apr 26, 2011 in diariku aku merapu
    As-Salam,tengok tajuk tu?dengan muka tak malu dan perasan ...aku kata diri aku rajin....tapi itu adalah kenyataan...LoLsapa sapa yang tengah cari bf...sy single>>promot gaya...makcik makcik dan pakcik pakcik boleh jugak scout sy sekarang...wah...
1
Blogs
0
Followers
0
Following