Follow

simple blog.

Owner: kirinselamaperak

Listed in: Personal

Language: English

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,143
Total Page Views:
2,317
Total Hits Out:
63
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Kirin Selama Perak

  • Kecewa | Kirin Selama Perak
    on May 20, 2011 in Uncategorized dikenang kecewa ksp
    Assalamualaikum..KSP tahu mesti korang semua pernah kecewa kan?Biasalah,adat resam dalam kehidupan..So,jom kita layan pantun ada kaitan dengan orang yang pernah kecewa satu ketika dulu.:) Buah berangan masaknya merah, Kelekati dalam perahu, Luka di t...
  • Kahwin | Kirin Selama PerakAssalamualaikum..Kali ini KSP nak advance sikit.Terus cerita tentang kahwin.Mungkin semua fikir kahwin ini senang dan best..Tambah-tambah lagi malam pertama.Semua orang suka..Tapi pernah fikir sebenarnya kahwin ini susah dan perlu diatur dengan baik...
  • Cemburu | Kirin Selama Perak
    on May 19, 2011 in Wanita buta cemburu ksp niat
    Assalamualaikum…KSP tahu setiap insan mempunyai perasaan cemburu dalam diri masing-masing termasuk KSP yang kachak ni..Tetapi biarlah cemburu kita itu berpada-pada..Jangan sampai merosakkan diri kita atau pasangan kita..Cemburu membuat hati pen...
  • Melayu Mudah Lupa | Kirin Selama Perak
    on May 19, 2011 in ilmu Uncategorized Dr M ksp lupa melayu UMNO
    Assalamualaikum..Mungkin semua blogger pernah baca,lihat dan dengar tentang Melayu Mudah Lupa satu ketika dulu yang telah dikarang dan disampaikan sendiri oleh Mantan Presiden UMNO, Datuk Seri Dr. Mahathir Mohamad di akhir ucapan penggulungannya pada...
  • Indahnya Islam | Kirin Selama Perak
    on May 19, 2011 in Uncategorized islam ksp mati
    Assalamualaikum..Kebelakangan ini KSP tengok perangai rakyat Malaysia yang majoritinya adalah melayu dan beragama Islam cuma beragama Islam di dalam Kad Pengenalan sahaja.Adakah mereka ini sedar?Mari kita baca betapa indahnya Islam.. Sungguh indah pi...
  • Yuyu Zulaikha | Kirin Selama Perak
    on May 18, 2011
    Assalamualaikum..Korang mesti tengok tajuk entri,korang da tau siapa 3K ini kan..So malas la nak introduce banyak-banyak.Sebab dia ni da femes..kekeke~Tapi ada yg wat KSP terkejut dan nak pengsan bila tengah best dok komen-komen kat FB dia..Jom tengo...
  • Yuyu Zulaikha | Kirin Selama Perak
    on May 18, 2011 in Wanita ksp promote wanita yuyu zulaikha
    Assalamualaikum..Korang mesti tengok tajuk entri,korang da tau siapa 3K ini kan..So malas la nak introduce banyak-banyak.Sebab dia ni da femes..kekeke~Tapi ada yg wat KSP terkejut dan nak pengsan bila tengah best dok komen-komen kat FB dia..Jom tengo...
  • Dunia Baru | Kirin Selama Perak
    on May 18, 2011 in Uncategorized dunia baru ksp
    Assalamualaikum..Setelah bagai nak gila KSP seharian,akhirnya dapat juga KSP update entri.KSP sangat-sangat berterima kasih kepada Abang Kachak.Kerana dia,KSP sudah ke Dunia Baru.Apalah yang baru sangat bagi mereka yang lama,kan?:-) Dunia baru yang d...
  • Ada Apa Dengan Cinta | Kirin Selama Perak
    on May 18, 2011 in Uncategorized
    Assalamualaikum…Ramai yang tahu tentang cinta. Ramai yang tahu menyebut perkataan cinta. Ramai yang tahu bagaimana ingin meluahkan kata-kata cinta. Tetapi adakah korang tahu apa itu cinta yang sebenarnya? Di sini KSP ingin berkongsi dengan kora...
  • Ada Apa Dengan Cinta | Kirin Selama Perak
    on May 18, 2011
    Assalamualaikum...Ramai yang tahu tentang cinta. Ramai yang tahu menyebut perkataan cinta. Ramai yang tahu bagaimana ingin meluahkan kata-kata cinta. Tetapi adakah korang tahu apa itu cinta yang sebenarnya? Di sini KSP ingin berkongsi dengan korang t...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close