Follow

simple n cool all about my daily life

Owner: kareldanish

Listed in: Personal

Language: Indonesian

Tags: dd, fabulous, ddfabulous, dd2909, ddfabulous.com

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
60,079
Total Page Views:
96,945
Total Hits Out:
172
Traffic Chart

Latest Blog Posts for ddfabulous

  • I'm Back Boysss...
    on Apr 1, 2012
    hai semua fabulous readers...perghhh lama gile x update blog nih...almost 4 month x de citer pasal DD kat blog ni kan...but kat twitter n FB ader je...hehe...for the past 4 month mcm2 benda jadi kat DD, ngan my health condition were sooooooo bad sinc...
  • The Prizes Of Style AX Posehye my fabulous readers,sihat ke korg, DD kurennngg sihat skit nih...first time ko kena gastric, berguling tertongeng segala macam sakitnya...udah la kurus, tambah plak x de selera mkn now, berat turun 4kg dlm masa 2weeks plus...banyak tuh...dah la s...
  • Cincin Kita Sama Lah
    on Oct 20, 2011 in Friends Coach
    greeting fabulous,kan arituh ader kuar citer pasal Coach Ring tuh kan, so on that A|X Party, Al is also wearing one of it...dia ada mms pic kat DD, tapi from the pic nampak cam lain, nampak cam lebar skit...but rupanya it was the same...hahaha...he b...
  • A|XX 20th Anniversary Partyhye my darlings ddfabulous readers,last week attend la A|XX 20th Anniversary Party tu ngan Zizan, Al & me...sepatutnya ade winner utk tweet contest yg DD buat tu...tapi ader kisah hanjing yg berlaku...next entry citer...Al come directly from Kuch...
  • Concert NING @ KL LIVE
    on Oct 19, 2011 in KL LIVE Ning Baizura Concert
    PROMO POST. New entry ada kat bawah entry ni yer...Date: Friday 2nd Dec 2011.Time: 8:30pm.Venue : KL Live CentreIt has been more than 10 years since Ning Baizura has held a concert in Kuala Lumpur, so don’t miss out!Ning will be performing all her...
  • Coach Ring
    on Oct 16, 2011 in Fashion klcc shopping birthday Coach
    hi my fabulous reader, salam Monday bluessssss semua...apa-apa itu dalam kotak dua biji itu...ada sesuatu didalamnya tuh...citer pasal party AX yg ala2 jer tu nanti DD postkan ek...nak pilih gambor x habis2 agi...x reti guna camera, so main snap jer...
  • Video Klip Falling In Love Masuk MTV Musichi fabulous reader,dalam ramai2 dok kutuk2 video clip Siti Nurhaliza yg baru ni, alah yg Falling In Love tuh...sekali arini ternampak kat FB from official MTV Asia FB Page, video clip tuh dah masuk MTV Music Malaysia hokeyyyy...wahhhhh anytime je vid...
  • Sape Nak Join DD Gi A|XX Partysaper nak join DD gi Anniversary Party A|X Armani Exchange yg ke 20 di KL LIVE hari Jumaat nie, 14 October 2011 at 8PM. Kalau nak dpat invite, korg kena follow timeline DD kat twitter & Facebook...cara2 nak menang exclusive pass to A|X Anniversar...
  • DDFabulous Won 3rd Placesipi2 je pic DD ek...3rd place je, x leh la overshadow 2nd place plak kannnn...hehe...i'm happy with it...x kisah pun...alhamdulillah, tadi masa buka FB, dapat la wall comment from Zizan Ali (bkn Zizan raja lawak yer)...dia shout kat wall kata DD men...
  • DDFabulous Needs YouKlik sini utk vote : http://www.club21malaysia.com/?pid=18By the way, tq so much to all yg wish for my besday smalam...i'm so great-full and happy with that, nak say nama sorg2 memang berjela plak entry nih...so to all who wish for my bday on FB and...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close