Follow

ini semua hanya pandangan peribadi...

Owner: Black_Kaizen

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: tutorial, current issue, life style, music, money

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
413
Total Page Views:
600
Total Hits Out:
52
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Kaizen

  • Himpunan Belia ke Himpun tok GUNAKAN Belia??
    on May 28, 2011 in politics
    Assalamualaikum & Salam SejahteraHimpunan 1 Juta Belia di Putrajaya tadi(Sabtu) telah dirasmikan... TAPI aku memang x puas hati giler laa.... siyes aku tengok berita TV3 tadi memang aku menyirap jer...YB cakap ape?? cuba korg ingat balik... yang...
  • Review : Nikita
    on May 28, 2011 in TV
    Assalamualaikum & Salam SejahteraNikita merupakan ejen bagi sebuah badan rahsia yang digelar Division. Namun, Nikita memberontak menentang Division apabila kekasihnya dibunuh kerana peraturan bagi ejen Division ialah TIDAK boleh bercinta. Kini Ni...
  • Petua untuk Isteri2 & Suri rumah
    on May 27, 2011 in kongsi ilmu
    Assalamualaikum & Salam Sejahteraentry kali nih aku nak berkongsi tips bagi isteri2 & suri rumah kat seluruh Malaysia....bagi yang bakal2 bergelar isteri pon boley....1. Tips bagi ikan tidak busukikan yang disimpan dalam peti ais mungkin busu...
  • Perdana Menteri Idaman aku.....
    on May 26, 2011 in politics U life
    Assalamualaikum & Salam SejahteraDengan suasana politik hari ini aku yakin x lame lagi Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU 13) akan berlangsung. Dari keadaan sekarang aku berani kata sesuatu yang besar mungkin berlaku. Tidak kira sama ada diperingkat Ne...
  • ade 4 jantina rupenyer.....
    on May 25, 2011 in Islam kongsi ilmu
    Assalamualaikum & Salam Sejahterakelmarin aku menonton program realiti Imam Muda kat Astro Oasistugasan mingguan yang diberikan oleh tenaga pengajar (mursyid) sangat2 menariktugasan Imam Muda adalah berdakwah dengan Mak Nyahbukan memain wehh...si...
  • Review : Chuck Season 4
    on May 24, 2011 in TV
    Assalamualaikum & Salam SejahteraChuck?? sape yang x tengok rancangan ni kat AXN dulu?? mula disiarkan pada tahun 2004 dan sekarang telah pon memasuki musim ke 4...sinopsisChuck & kawan baiknya, Morgan memulakan misi mencari emak Chuck yang d...
  • Peugeot RCZ
    on May 23, 2011 in kereta
    Assalamualaikum & Salam Sejahterakereta sport memang menjadi idaman setiap jejaka kat Malaysia nih...sebut jer BMW?? Evo?? Porsche?? Lambo jangan cakap laa....tu semua jenama kereta sport yang femes kat dunia...tu belom masuk Pagani, Koenigsegg d...
  • Senarai Blogger yang boleh pergi jauh....[Part 1]
    on May 22, 2011 in blogger
    entry kali ni aku akan review beberape blog pilihan aku...blog2 yang aku pilih ni adalah berdasarkan pandangan aku sahaja...blog2 ini aku lihat mampu pergi jauh dalam dunia blog...tapi jangan terkejut kalo dorg nih kurang menonjol kat group2 or x per...
  • Selamat Hari Guru
    on May 21, 2011 in life
    Assalamualaikum & Salam Sejahtera 16 Mei cukup bermakna buat mereka yang bergelar guru atau lebih mesra kita panggil CIKGUtahukah anda 16 Mei dipilih sebagai Hari Guru kerana pada tarikh 16 Mei 1956, Majlis Undang-Undang Persekutuan Tanah Me...
  • Senarai Blogger ex-T.I.K.L@SMTKL
    on May 21, 2011 in blogger
    Assalamualaikum & Salam Sejahterakalau dulu aku senaraikan blogger2 UTHMkali ni aku akan senaraikan blogger2 TIKL@SMTKL yang se-batch dengan aku & yang aku kenal1. Fadhlimember aku time form 4 & form 5, mengambil jurusan Awam semasa zaman...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close