Follow

just my personal blog. teehee

Owner: Azri_Azman

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: saja-saja, life, style

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
306
Total Page Views:
504
Total Hits Out:
44
Traffic Chart

Latest Blog Posts for azri

  • buli&ukhwah
    on May 25, 2011 in saja-saja
    sudah beberapa hari adik aku masuk UiTM melaka, dan semalam ayah aku pergi melawat dia. untuk hantar cermin mata retro yang di tertinggal kat rumah. apelaaa so, sampai je kat sana, adik aku bagitau, ade senior nak raging dia… suruh dia keluar d...
  • keindahan tesirat di sebalik mati
    on May 21, 2011 in saja-saja
    hari ni,aku stay kat melaka bersama family sampai hari ahad.. bosan la jugak, adik lelaki aku yang no 2 dah masuk UiTM, adik perempuan and adik lelaki aku yang no 4 kat Intergomb lagi. tinggal adik lelaki bongsu je. jadi kat hotel, aku layan death no...
  • kalau dah takdir. takboleh nak buat ape daa
    on May 21, 2011 in Islam as the way of life
    pada beberapa hari yag lepas, Azhar, kawan yang gua baru kenal bercerita. Pada zaman Nabi Sulaiman a.s.. Nabi Sulaiman menganjurkan jamuan, ala macam jamuan makan2,jemput la manusia bagai2(tak ingat detail) ade seorang manusia,kemungkinan pembesar...
  • Makanan dan hikmahnya dalam Islam
    on May 16, 2011 in Islam as the way of life
    Jintan Manis (anisun) Jintan manis banyak khasiatnya ianya melegakan kesakitan dalam badan, melancarkan aliran keluar haid, membanyakkan susu dan membuang gas dalam usus. Ianya juga boleh digunakan dalam bentuk serbuk dan disapu disekeliling mata ba...
  • Islam di UK
    on May 16, 2011 in Islam as the way of life
    tadi,aku mendengar ayah aku bercerita tentang kisah beliau belaja di Manchester dahulu. memang seronok dan yang paling menarik perhatian ialah tentang Islam di UK dan remaja-remaja islam di sana memang amazing. dahulu, ayah aku cerita. waktu cuti sek...
  • macaroon; a little bit of heaven
    on May 15, 2011 in exotic delicacies
    salam. today, in this peaceful and tranquil morning, it will be best if i write about macaroon. Some of you must be wondering what is macaroon? well. recently, my family relatives kinda obsess with this thing called macaroon. at first i do not know w...
  • komputer riba bukan untuk diriba
    on May 13, 2011 in mungkin berilmiah
    World today becoming more and more electronic, with iPad 2 lah. and Htc phone ,DSLR. and notebook. So, do you ever think that all of these gadget pose any threat. “Eh, ape bahaya nya” Well. lets focus on something that we use everyday. Ap...
  • Siapa nak ambil medic?. maybe boleh consider balik.
    on May 11, 2011 in mungkin berilmiah
    The Truth about Medical Field in Malaysia Taken from MMA For Future Doctors: General Misconception of being a doctor PART 1 November 11, 2010 by Pagalavan Letchumanan 1) Guaranteed Job and Good salary/can make money Many parents still believe that b...
  • kisah seorang perempuan
    on May 8, 2011 in saja-saja
    minggu ni ialah minggu exam.tapi aku dengan rileknya balik ke rumah, reactant “weekend” dan “balik rumah” mmg sangatlah reactive. lagi pon nak bagi mak aku hadiah kan. heh. so ontheway balik ke puncak alam tu. ayah aku berconv...
  • Hari Ibu
    on May 7, 2011 in saja-saja
    Assalamualaikum and good morning (2.31 a.m) Pagi ni ialah hari ibu. dan teringin plak nak update entry pasal hari ibu. Aku taktau nak tulis apa. takkan nak tulis tips2 nak jadi anak soleh? mungkin ustaz2 dah selalu cerita…. Oh.mati idea. Aku di...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close