Follow

about my life's diary

Owner: Prince_Kingdom

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: remaja, diari, prince, hackerz, cik epal

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
31,702
Total Page Views:
70,914
Total Hits Out:
62
Traffic Chart

Latest Blog Posts for .:: diARi sEoRAnG rEMaJA ::.

  • Video - Error 404 Paling Gempak Di Dunia
    on Aug 6, 2011 in vIDeO
    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Tahu tak apa itu error 404 ? Bagi yang dah biasa on9 mesti tahu sangat-sangat kan..Ape yang korang rase bila website yang korang nak buka keluar macam tu...Mesti dalam hati.." Oh Demmnnn..." kan ? Tapi pern...
  • Kadar Zakat Fitrah 2011 Seluruh Negeri Di Malaysia
    on Aug 6, 2011 in Isu Semasa
    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Hari ini saya nak ajar korang semua tentang zakat ye..Sumber..[ Mr. Wikipedia ] Zakat fitrah dikenali juga sebagai zakat badan, zakat puasa, zakat Ramadan, dan zakat Fitri kerana masa untuk menyempurnakan...
  • Video - Bayi Comel Belajar Berenang
    on Aug 6, 2011 in cerita aku vIDeO
    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua... Nak tengok video yang best tak ? Bulan-bulan puasa ni aku kena kurangkan entry pasal artis sebab orang kata aku ni bulan-bulan puasa pun nak bergosip..Ada yang kata aku nak makan traffik tinggi pun ada..He...
  • Sponsor Hadiah Utama - Admin Blog Diary Amny ( RM 50 - Cash )
    on Aug 5, 2011 in segmen/contest
    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Terlebih dahulu aku nak minta maaf banyak-banyak kerana dah lama tak update pasal [ Contest ] terutamanya dari segi [ Sponsor ] .Bukan aku tak nak, tapi kekangan masa yang tak membenarkan aku berbuat demiki...
  • Ngeri - Perempuan Berbogel Disula & Dipanggang
    on Aug 5, 2011 in gAMbAr Ganas / Seram 18 SX
    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Aku terjumpa pic ni dari jiran sebelah hotel aku [ Borak Kosong ] ..Korang rasa ape makna gambar di bawah ini ye...Errrrrrkkkkkk...Tak boleh tengok aku...Nak muntah... Korang rase betul ke gambar ni ye...?
  • 18 Sx - Skodeng Lubang Buntut
    on Aug 5, 2011 in gAMbAr lawak 18 SX
    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Walaupun entry ini berunsur 18 SX , tak salah kan kalau kita bagi salam dulu..Nampak sikit kita menghargai permbaca yang melawat blog ni..Ok..aku nak bagi amaran pada semua supaya jangan baca entry ni atau tengok...
  • Buffet Ramadhan 2011 - Senarai Hotel Dan Restoran Yang Menyediakan Buffet
    on Aug 5, 2011 in Isu Semasa Iklan / Produk
    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Entry kali ini adalah kesinambungan kepada entry yang aku buat pada hari tu..[ Buffet Ramadhan 2011 - Senarai Pakej Promosi Berbuka Puasa ]..Hal ini kerana ramai yang tanya aku kenapa list aku sedikit sanga...
  • Seram - Kasut Berkaki Manusia.. Sanggup Pakai ?
    on Aug 4, 2011 in gAMbAr Ganas / Seram
    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. Pernah tak korang jumpa kasut berbentuk kakai manusia ? Kalau pernah,pernah tak korang pakai atau teringin nak pakai ? Kalau korang tanya aku soalan yang sama,aku jawab " Tak " dan " Tak Mungkin Nak "..Uish...
  • Final Destination 5 ( 2011 ) Trailer And SypnopsisDirector:   Steven Quale Writers:     Eric Heisserer, Jeffrey Reddick (characters) Stars:        Nicholas D'Agosto, Emma Bell and Arlen Escarpeta " Survivors of a suspension-bridge col...
  • Jejari Runcing - Blog Elia Tunang Khairul Fahmi Panas
    on Aug 4, 2011 in Isu Semasa Artis
    Assalamualaikum dan salam sehahtera semua.. Aku rasa semua dah tahu kan tentang kisah pertunangan Elia dan penjaga gol no 1 negara, Khairul Fahmi atau yang lebih dikenali sebagai " Apek ".Menurut Alia keretakan pertunangan mereka disebabkan orang ke-...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close