Follow

life, love, basketball

Owner: fikriyusnizar

Listed in: Academics

Language: English

Tags: life, love, basketball, money, easy

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,694
Total Page Views:
2,426
Total Hits Out:
120
Traffic Chart

Latest Blog Posts for fikrinisme

  • rela
    on Dec 30, 2009 in Uncategorized
    When you fell in love with your best friend…. The main thing you should consider is you might lose your friendship … Benda ni yang aku selalu nasihatkan kawan-kawan aku dan anak buah aku ….bila diminta aku memberi Pendapat , Dan jawapan aku sel...
  • Rela
    on Dec 30, 2009 in Life Uncategorized bangsa fikrinisme
    When you fell in love with your best friend…. The main thing you should consider is you might lose your friendship … Benda ni yang aku selalu nasihatkan kawan-kawan aku dan anak buah aku ….bila diminta aku memberi Pendapat , Dan jawapan aku sel...
  • pindah dah
    on May 30, 2009 in Uncategorized
              kini officially dah pindah di flove Posted in Uncategorized...
  • Laptop paling nipis
    on May 29, 2009 in Uncategorized
    Laptop paling nipis Posted using ShareThis Posted in Uncategorized...
  • Menang hosting percuma
    on Apr 26, 2009 in Uncategorized
    Assalamualaikum semua. Di sini saya ingin meminta pertolongan daripada para pelawat. Saya ingin membuka web sendiri tetapi ia memerlukan wang  dan saya tidak mempunyai wang. Jadi harap dengan pertolongan anda, saya mohon anda klik (tekan) kedua-dua...
  • Rawan?
    on Apr 16, 2009 in Life
    Eh apa 2 rawan ? rawan ialah cam perkataan lain bagi  ….. bagi rindu benda ni seakan -akan cam orang yang dah lama berpisah, tapi seakan -akan cam orang yang dirindui itu selalu depan mata ….. percaya atau tidak benda ni dah berlaku pad...
  • Bangkitlah Melayu, bangkitlah SETAN !!
    on Apr 4, 2009 in Life bangkitmelayu bangsa islam
    Kalo dilihat dri ayat diatas memang macam kurang ajar.. tp aku cm dh tk tahan dgn perangai orang melayu skrang ni tak kira samaada miskin atau kaya, yang kaya menindas orang miskin sehingga terdesak, jga org miskin guna alasan trdesak utk buat dosa .
  • Nak balik?
    on Mar 26, 2009 in Life
    "Alangkah indahnya jika semua kerana ALLAH" By Hasanah.
  • Tips temuduga / interview.
    on Mar 22, 2009 in Life Social skill Tips interview temuduga
    Menghadiri temuduga kerja adalah perkara biasa bagi kalangan graduan lepasan ijazah, diploma, lepasan SPM, mahupun golongan yang sudah pun bekerja. Jika diketepikan soal politik, kabel, dan talian hayat, apakah faktor utama kepada kejayaan sesebuah t...
  • Edit image online!
    on Mar 21, 2009 in Life Tips Website fikri fun
    Hi…. ini ada satu perisian atas talian… yang agak bagus… dan boleh digunakan utk menyunting imej anda di atas talian… sesuai jika anda selalu bertukar-tukar pc cuba website di bawah: Pixlr & Picnik selamat mencuba ini link utk lebih l...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close