Follow

just about my LIFE :)

Owner: Wana_Zainal

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: LIFE, LOVE, ISLAM, SONG, EXPRESSION

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
123
Total Page Views:
525
Total Hits Out:
38
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Manage me , I'm a MESS

  • Cuti-cuti Part II :)
    on Jul 20, 2011
    assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :)Hye all :) okay now saya nak cerita balik tentang percutian saya dengan NUR DINIE bersama dengan Cikgu Amir dan isteri beliau :) since saya letak gambar bercuti dekat dalam FB semalam, ramai yang tertanya-...
  • IIR 2011
    on Jul 19, 2011
    sumpah muka aku gelap gilaaa , sangat menggembirakan apabila dapat ber''dating'' dengan si KECIK ni , huhu walaupun kami telah penat akibat Pertandingan Kawad Kaki Peringkat Negeri Perak NGO yang telah diadakan tidak lama dulu . yeahh saya...
  • cik adekk, tolong laaa okayyy ? :)
    on Jul 19, 2011
    Assalamualaikum warahmatullah :)okay sebelum saya mulakan entry saya, saya balik dari hostel pukul 10.00 malam tadi atas sebab kesihatan yang tidak mengizinkan . herm hari ni, [ 19/7/11 ] balik awal dua masa, sebab cikgu pergi kursus . then dalam puk...
  • CUTI-CUTI MALAYSIAAAAA :D
    on Jul 10, 2011
    assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh peeps :)okayy, anda nampak tak post tittle tu ? hoho memang saya sedang bercuti . nak tahu tak dengan siapa ? of course dengan beloved bestie, DINIE :) hermm actually kami sedang berada di CC berdekatan deng...
  • BERLARI RAMAI-RAMAI ! :)
    on Jul 2, 2011
    Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh :Dokay nampak itu gambar ? huhu memang semua berlari kan hari ni , esok pun lagi laa, Ipoh International pulak . haa tadi kan, best sangad tahu ? first sebab tak belajar and dapat release tension sikit, cewah...
  • PERFUME PASSION ,
    on Jun 26, 2011
    Assalamualaikum warahmatullah :DOkay just now saya baru tengok iklan dekat tv, about a perfume name ''BE DELICIOUS'' from DKNY co . ( macam dekat dalam gambar tu , huhe ) Phewww serious saya tertarik sungguh, hehe okay Along saya cakap, perfume tu RM...
  • the PINK is awesome ! ♥
    on Jun 25, 2011
    ...
  • lovely :)
    on Jun 24, 2011
    assalamualaikum warahmatullah :)sorry peeps,  lately, I am kinda lazy for updating this ugly blog . lagipun mood nak bercerita sudah kurang laa, I don't know why :( hermm .btw, hari ni agak happy . you know what guys ? HARI BERTEMU WARIS . =__=...
  • kemeja plus speckies hitam !
    on Jun 11, 2011
    Assalamualaikum warahmatullah :)Okay korang tengok gambar-gambar nyh . Kan handsome diorang pakai speckies plus kemeja ? haha . okay okay tengok dulu gambar ney . nanti saya bagitahu siapa mereka :)Okay mereka adalah ZIVILIA BAND , yang femes dengan...
  • life ;)
    on Jun 10, 2011
    Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh dan Selamat SejahteraWahai pengunjung-pengunjung setia dan tak setia wana-punya-blog, seperti yang anda perasan, saya suka menulis tentang hati dan perasaan saya kan ? hee biasala...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close