Follow

A blog consists of topics regarding personal life, photography, lifestyle and entertainment.

Owner: Ashraf_Jalil

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: Ashraf Jalil, A bowl Of Soup, Ashraf Jalil Blog, Ashraf Jalil Photography

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
7
Page Views this Month:
7
Total Unique Visitors:
71,368
Total Page Views:
103,325
Total Hits Out:
83
Traffic Chart

Latest Blog Posts for A Bowl Of Soup

  • Offer gaji RM80k.. Heart attack.
    on Jan 8, 2013
    Dah dua hari masuk office kat Technip..Environment kat situ so far sangat internationale.. Masuk lif je macam-macam jenis orang bercakap macam-macam jenis bahasa.. French, arab, english semua campur aduk dalam satu lif, maka terjadilah interference m...
  • Fakta Tentang Engineers (lol)
    on Jan 3, 2013
    They consider any non-engineering course "easy". T-shirt and jeans are their formal dress.No matter how hard girl cries and how loud she yells, he just sits there calmly discussing her emotion in terms of mathematical logic.Engineer touches his...
  • Perbezaan "Study" Engineering dan "Kerja" Sebagai Engineer
    on Dec 30, 2012
    Study Engineering:People don't give a shit if you screw up. Semuanya akademik semata-mata. Fail exam boleh repeat.Kerja Engineer:People pay you to solve their problems. Every shit matters. Nyawa orang dalam tangan. Kalau fail..takleh repeat. career t...
  • Sekali-sekala Vain
    on Dec 10, 2012
    Esok cuti!Malam ni futsal!Abaikan jap piping design.. serabot otak!
  • Durian
    on Dec 1, 2012
    Nak ikutkan, aku ni takde la suka sangat makan durian.. Bukan tak boleh makan langsung, cuma kurang minat.. At least takdela macam sesetengah orang yang tak boleh terima bau durian langsung.. Kalau pilih antara bau jamban dengan durian, diorang lagi...
  • Main Salji Percuma | Cepat Sebelum Terlambat
    on Nov 26, 2012
    Tengok-tengok status kat facebook, salji dah start turun kat Ottawa gamaknye..Aku rasa, salah satu pembaziran yang aku terpaksa hadapi selepas balik ke Msia ialah: Skill ski yang aku asah selama 4 tahun akan pudar begitu sahaja. 4 tahun aku amek...
  • Israel Vs Iran | Apa Akan Terjadi Selepas Itu?
    on Nov 22, 2012
    War on Iran would certainly affect the price of oil and that, in turn, could function as the catalyst that would cause the rapid meltdown of the fraudulent US dollar, and culminate with USA losing its dominant position as the ruling state in the worl...
  • Update Info Keadaan Di Palestine / Palestin
    on Nov 16, 2012
    Bagi yang ingin mengetahui keadaan di Palestine dari semasa ke semasa, boleh click kat link dibawah:Palestinian Centre For Human Rightsdan juga Activists around the world for PalestineSebarkan..
  • Suddenly...
    on Nov 15, 2012
    Salam maal hijrah..Sedar tak sedar aku dah cuti 8 hari since Khamis lepas.. Kegembiraan tatkala cuti bermula memang tak dapat nak digambarkan dengan kata-kata (dari dulu aku confuse dengan kenyataan sebegini..dah memang kata-kata cuma mengeluarkan ay...
  • 19 Chosen Ones
    on Nov 7, 2012
    Aku selalu tertanya-tanya.. Apa characteristic atau faktor yg ada pada kita semua yg membuatkan interviewer pilih masuk program HIT-RSE nih..Aku selalu letak fokus aku pada orang sekeliling. Study diorang dengan teliti sebab aku tau each one of them...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close