Follow

My Tiny Lil' World will be kept updated with new musics, new music video, awards nominations and news about the entertainment industry.

Owner: Ray_Wirayut

Listed in: Entertainment

Language: Malay

Tags: Music, Awards, Music Video

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
99
Total Page Views:
309
Total Hits Out:
34
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Dunia Ray

  • Video Space Bound - Eminem
    on Jun 25, 2011 in Story Video
    love is "evol"... spell it back i'd show u... satu je word Ray blh ckp lepas tengok video ni... SPEECHLESS... menurut sumber.., video ni dh di-shoot mase February.. tapi bulan ni baru release.... proses editing die tu complicated sgt kot... tapi wo...
  • What Women Want
    on Jun 25, 2011 in Story
    Ray petik ni dari satu tv show... dicakap sendiri oleh perempuan…. n Ray nak mintak girls tolong respon?? either betul or not.... thanks.. :) ape yang perempuan nak dalam lelaki??Women just want a guy who respect our independence but als...
  • Bang, jom g jalan jalan
    on Jun 25, 2011 in Others
    CLICK HERE...
  • BIEBER KENA SERANG!!!
    on Jun 24, 2011 in Story
    Gooood morning!! ke good evening??? ke good night??? ntahlah... So, Ray xtau nak happy ke nak kesian kat bieber nih... Si Bieber ni kat mall kat New York utk promote perfume baru die, Someday.... So, bile die kuar utk some sort of say hello kat fan...
  • Love You Like A LOve Song Music Video
    on Jun 24, 2011 in Video
    "I keep hittin' repeat-pea-pea-pea-peat" Video die simple je.... starting tu..., ade laki jepun (kot) nyanyi lagu nyanyi lagu Naturally, first single Selena... merosakkan lagu je.... n then Selena pun naek nyanyi....karaoke tu.... pas2 ade la sc...
  • Look, Like, Love
    on Jun 23, 2011 in Story
    Heyllo…..! So, today… Cewah… Nak speaking… Tajuk entry english tau, so Ray nak cakap pasal Cinta Pandang Pertama… Atau, love at first sight… tapi dalam Malay ok.... Semua tau kan apa tu… KOnonnye lar.., bile kite t...
  • Ikut suka hati aku je...
    on Jun 23, 2011 in Diary
    ikut suke hati aku je kan asyik tukar nma blog... Well.., ni last Ray tukar... PROMISE! sblum tu..., Ray nak senaraikan nmae2 blog yg pernah Ray gune.... 1. Memoirz of The Imperfectionist 2. Kata Ray.., 3. My Tiny Lil' World 4. Dunia Ray 5. ! NaMa Sa...
  • Enrique Iglesias, Usher - Dirty Dancer ft. Lil Wayne
    on Jun 22, 2011 in Music Video
      She don't want love, She just wanna touch Music video Dirty Dancer by Enrique... single keempat dri album Euphoria..Video die simple je... Futuristik sikit kot... Ade pole dancer... tu la Dirty Dancer tu kot... last2 tu boleh pula...
  • I-I-I Wanna Go-o-o
    on Jun 22, 2011 in Britney Spears Video
    I-I-IWOOO... Penantian dah berakhir... Video I Wanna Go dah KELUAR!!!! HAHA... bes lar video ni... "F**k u, f**k u, f**k u, u're cool, f**k u, I'm out" Britney pergi ke press conference tu.., n then smua wartawan tanye die psl rumour2 tu.. bile d...
  • Bila Lelaki Betul2 Serius Dalam Percintaan
    on Jun 22, 2011 in Story
    Ray jumpe ni somewhere..., kat FB kowt.... bukan hasil tulisan Ray sendri, k... Tapi Ray rase mmg betul ape yang dicakapkan... So Ray nak share2... Maybe ade yang dah bace... So.., just go with it.... Kecantikan kamu diketepikan…keikhlasan kamu d...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close