Follow

Sebuah Blog Yang Mengandungi Seo, Tips, Tutorial, Software, Movie, Lagu, Hiburan, Gosip, Berita, Personal

Owner: Niq_Afnan

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: seo, tips, 18sx, tutorial, info

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
160,874
Total Page Views:
415,370
Total Hits Out:
53
Traffic Chart

Latest Blog Posts for darxniq dot com

  • aku dan dia
    on Aug 2, 2011 in Uncategorized
    untuk dia.. bukan mudah untuk aku meniti titian ini..amat sukar bagi ku untuk menerima kenyataan itu..malahan aku tidak percaya yg aku mampu memikul beban seberat itu..jgn slh erti, beban yg aku maksud kan bukan cinta kamu..tapi masalah yg datang men...
  • Mencuri Traffic Dari Facebook
    on Aug 2, 2011 in Tips
    ramai yang bertanya macam mane aku leh dapat traffic yang tinggi?..pada mulanya aku memang tak nak menjawab..tapi apabila difikirkan,buat ape nak makan sorang kan?..apabila ditanya oleh bro framstone melalui PM,so terpaksa la aku menjawab persoalan b...
  • ASUS P5Q Pro
    on Aug 1, 2011 in Uncategorized
    huhuh..semalam aku p la subang..mls nk p lowyart…then aku beli la mobo baru utk pc aku kat umah…sbb mobo lame dah burn aku overdose OC(overclock)…aku beli 2 biji mobo…1 Asus P5Q Premium utk server kat kg..yg tuh mmg power utk...
  • Saliha888
    on Aug 1, 2011 in Uncategorized
    name: nur salihaumur : 20menetap : putrajayastatus : singlenick name: saliha888 nice gurl…like her eyes..
  • Aku Tembikai Susu
    on Jul 31, 2011 in Uncategorized
    ermm..kali nih aku nk cerita kan tentang seseorng..bernama Aku Tembikai Sususiapa dia??huhuh…sape ek?? dia adalah seseorng insan yg simple..ske merajok..mnja..kuat jeles..ske bergurau…ske lagu2 jiwang…rock kapak..perghh…cara r...
  • Meter Spedo plg masyuk
    on Jul 31, 2011 in Uncategorized
    huhuh…tadi bermain utube jap…terjumpa meter nih…stylo sehhh……huhuhuh…letak kat motor aku pon best gak nih..
  • Fotograf – Ke pintu kasihmu
    on Jul 30, 2011 in Uncategorized
    tiba – tiba best plak lagu nih.. layanzzzzzzzzzzzz… jernih berkilauan bagai titisan embun menghujanhening alam rasa bila namamu aku lafazkankusaksikan dengannya hati penuh rindunya syahdudan berbisik tentangnya hasrat jalinan kita kasih d...
  • oldtown whitecoffee
    on Jul 30, 2011 in Uncategorized
    huhuh…semalam hari yg amat meletihkan… 1 hari bz ngn praktikal…pastu ptg lak..ada pnggilan memnta tlg suh drive kete p gombak..huhuh…sebenarnya mmg xnk p..sbb letih…tp sbb krn sahabat…hehe..aku sggop.. huhuh..then...
  • Rempit V3 jadi Samseng Jalanan V3??
    on Jul 29, 2011 in Uncategorized
    Filem arahan farid kamil iaitu Rempit V3 dari dulu sampai sekarang xhabis2 mengundang kontroversi.. Kontroversi pertama bermula dengan Poster Rempit-V3 yang diharamkan oleh pihak berwajib kerana memaparkan gambar punggung wanita yang agak seksi dan g...
  • Hangout @t MCD
    on Jul 29, 2011 in Uncategorized
    pada tanggal 14 jan…eh silap…14 dis 2009.. ada la mamat jiwang sorang sibuk2 dok bersiap..pastu aku pon tnyer la..’wei,ko nk p mane?’ ‘aku nk kuar jap,nk p mcd’ aku cakap..ape hal mamat nih?ish..xkn awek ajak datin...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close