Follow

Nota budakbaeQ..

Owner: AtiQa_Nur

Listed in: Personal

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
910
Total Page Views:
2,350
Total Hits Out:
44
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Nota Ainur

  • Cebisan Kenangan 2011...kenangan itulah yang menghidupkan saya.Senyum, senyum dan senyum lagi.  Dalam sibuk menggodek HTML, dalam khusyuk menyelongkar ketukan jari sepanjang tahun 2011 ne, hati tersengih sendirian. Sebetulnya blog ini menjadi mangsa ketukan jar...
  • Meh hijrah~
    on Dec 29, 2011
    Assalamulaikum...Kawan-kawan, meh hijrah dari Shoutbox ke Cbox jom!!! Kurang dari 5 hari lagi tahun 2012 akan memunculkan diri dan bila start je tahun 2012, konon-kononnya (dari sumber yang dipercayai...) Shoutbox dah nak expired dah. Bukan expired a...
  • Cebisan Kenangan
    on Dec 28, 2011 in hikmah kenangan dia
    Indahnya bila hidup dalam kenangan kan? Em, bukan. Tapi, kenangan itulah yang 'menghidupkan' saya. *senyum.  Kawan saya bagi tahu, past is past. Ok...Itu betul. Yang lepas memang dah lepas. Tapi, tak boleh nafi, siapa kita pada hari ini ada...
  • Perkongsian: Niqab
    on Dec 25, 2011 in niat Hilal Asyraf Muslimah muhasabah
     Sesuatu yang ingin saya kongsikan dengan hasil pena Hilal Aysraf.. tentang Niqab.Ramai orang tahu apa itu niqab. Bahasa popularnya dahulu adalah purdah. Antara bahasa yang kurang popular adalah cadar. Tapi saya memang tak pakai la perkataan cad...
  • Penjaga Hati
    on Dec 23, 2011 in hati perjalanan hidup muhasabah
    Jika cinta dalam diammu itutak memiliki kesempatan berbicara di dunia nyata,biarkan ia tetap diam.Kerana Allah punya rencana terbaik untukmu.Jika dia bukan milikmu,maka Allah akan menghapus cinta dalam diammu itudengan memberi rasa yang lebih indah d...
  • penat jadi budak baik
    on Dec 17, 2011 in budak baik
    Tiba-tiba muncul ayat ne dalam hati..."Penat ar jadi budak baik ne..."Em..em. Angguk, angguk. Geleng tidak.Memang penat jadi budak baik. Ataupun, lagi tepat...trip-trip budak baik.[Trip-trip tu maksud dia berlagak ea...Etimologi perkataan tu, entahla...
  • Sahabat yang soleh
    on Dec 14, 2011 in Alkisah Ukhuwah
    Assalamualaikum...Pemilik blog ini dalam mood rindu dengan kawan-kawan. Jadi entri hari ini khas buat mereka.. Buat mereka yang sudi menjadi kawan, rakan, teman dan sahabat diri ini sepanjang kembara di dunia.Terima kasih...kerana menjadi teman...
  • Yang mana satu?
    on Dec 1, 2011 in Perkongsian Orang
    *Perkongsian bersama di pagi hari...Bismillahirrahmannirrahim..."Kemudian Kami menjadikan al-Quran itu diwarisi oleh orang-orang yang Kami pilih dari kalangan hamba-hamba Kami, maka antara mereka ada yang berlaku zalim kepada dirinya (dengan tidak me...
  • 1433 H
    on Nov 26, 2011 in Refleksi Saya
    "Sesungguhnya Allah tidak akan merubah nasib sesuatu kaum itu sehingga mereka merubah nasib mereka sendiri..."(Surah Ar-Ra'd, ayat 11)Ingat lagi dengan ayat al-Quran di atas?Firman Allah di atas jelas kepada kita bahawa Allah memberikan kita ruang da...
  • .home.
    on Nov 24, 2011 in Repekan Semata
     Assalamualaikum... Last post for this year? Seems like it is impossible if this year does not come to the end.  Herm~ It has been a week. Ok...so far so good. Yeah...it's really really good to be at home, isn't it?
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close