Follow

this is story of a little boy who dream in this little world

Owner: Blifs_Dawson

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: teen, malaysian

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1
Total Page Views:
2
Total Hits Out:
30
Traffic Chart

Latest Blog Posts for keep moving

  • the best of demi lovato
    on Jul 15, 2011
       (Demi Lovato - Skyscraper)  Hey, I'm a big fan of Demi. Kenapa? tak boleh ker. Dia pon artist jugaklah, Kebelakangan nih aku dengar orang cakap Demi ni ada masalah mental. Yeker , sikit pon aku tak kesah sebb mental ke waras ke but...
  • Cepat betullah masa berlalu
    on Jul 14, 2011
    Assalamualaikum,     About this few day, rasa bila sekolah mcm byk sangat benda chapter yg aku dah misses.Tapi yg buad terkejut beruk tuh. Tetiba tengok kelendar dah nak masuk bulan Ogos. Aikk biar betikkan. Mcm tak percaya je. Ba...
  • "Mak nak ini - nak ini."
    on Jul 10, 2011
    Salam 1Malaysia,     Sebelum nak start entry nih saya nak ckp sesuatu. Sorrylah if entri agak lain dari yg lain sikit :). Ok, oleh sbb saya dah lama gila tak makan slurpee jadi kegianan pon terserlah lah. Kalo nak dapat slurpee se...
  • Modestep - Sunlight ♥
    on Jul 7, 2011
    p/s : Ada adegan agak lucah. so beware. sorry tak disengajakan untuk anda lihat.idk, but I really love this song...
  • Ambil gambar orang pun susah? =,=
    on Jul 6, 2011
    Salam 1 Malaysia.(nak jawab mcm mane?? tahlah)     Sebelum nak start menaik tunggu kejab nak tarik nafas panjang-2 dulu. *Haaahh, semput.* haha. Dua hari ni, mmng tensyen gilalah. sebab nak amik gambar untuk Album sekolah. Ingat s...
  • HMC.. HMC. HMC!!!!
    on Jul 6, 2011
          Semalam aku punyalah, bersemangat sokong HMC PHLOW. Actualy, aku mmng sokong crew ini dari tahun sbb aku tahu dorang mmg ada kehebatan dorang sendri. Wktu showdown audition aku mmg mcm nak melompat bila dorang masuk per...
  • on Jul 3, 2011
    ...
  • Sekarang bangga tak pegi sekolah semalan?
    on Jul 3, 2011
     (Kalo stuju angkat tgan  mcm saya)Assamlamualaikum,     Kepada sapa-sapa yg pegi semalam mesti merasakan nikmatnye sakit kaki. tak rasa?? mayb ko dah banyak practice or dah selalu lari kot. Waktu nak balik semalam aku t...
  • Gym Class Heroes - Live a Little ♥
    on Jul 2, 2011
    ...
  • Page anti " ______ " huh patutke?
    on Jul 1, 2011
    Assalammualaikum ,     Harini search jelah kat FB. page anti sini anti sana semua ada. Pelik tak?? . Honestly saya langsung tak minat nak join or like pon . Tapi mcm Anti Adinda Milano Evans tu adolah. tu pon takdalah smpai nak mengutu...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close