Follow

kami menjual pelbagai barangan bundle yang branded termasuk jeans dan t-shirt untuk lelaki dan perempuan...sila layari blog kami untuk maklumat lanjut

Owner: Zul_Lee

Listed in: Business

Language: English

Tags: bundle, branded, pakaian, jeans, terpakai

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
1
Page Views Today:
1
Unique Visitors this Week:
1
Page Views this Week:
1
Unique Visitors this Month:
21
Page Views this Month:
21
Total Unique Visitors:
1,654
Total Page Views:
2,103
Total Hits Out:
76
Traffic Chart

Latest Blog Posts for BUNDLE BRANDED

  • Wrangler 13MWZ "cowboy" Jeans
    on Jul 23, 2011 in wrangler
    Wrangler 13MWZ "cowboy" jeans untuk dijual murah2.Kain masih tebal dan biru.Made in USA.Rivet sebelah poket kanan dah tak ada satu.Broken twill denim.Pai plastik Size: 32 Condition: very superb Made in USA RM100 Berminat sila sms saya.harga termasu...
  • Wrangler 13MWZ "cowboy" Jeans
    on Jul 23, 2011 in wrangler
    Wrangler 13MWZ "cowboy" jeans untuk dijual murah2.Kain masih tebal dan biru.Made in USA.Rivet sebelah poket kanan dah tak ada satu.Broken twill denim.Pai plastikSize: 32Condition: very superbMade in USARM100Berminat sila sms saya.harga termasuk posta...
  • T-shirt adidas euro 2008
    on Jul 18, 2011 in t-shirt
    T-shirt adidas euro 2008 made in germany...condition superb......size m....bundle item.....berminat sila sms saya.harga boleh nego dan termasuk postage.thank youRM40status: available zul-013 4616291...
  • T-shirt adidas euro 2008
    on Jul 18, 2011 in t-shirt
    T-shirt adidas euro 2008 made in germany...condition superb......size m....bundle item.....berminat sila sms saya.harga boleh nego dan termasuk postage.thank you RM40 status: available zul-013 4616291...
  • Lee jeans
    on Jul 16, 2011 in lee
    Jeans Lee untuk dijual.condition superb.takde koyak atau lubang.made in mexicoSize: 28labuh: 43.5 incistatus: availableberminat sila sms saya.harga termasuk postage dan boleh nego.for serious buyer only.thank you RM50 zul-013 4616291...
  • Lee jeans
    on Jul 16, 2011 in lee
    Jeans Lee untuk dijual.condition superb.takde koyak atau lubang.made in mexicoSize: 28labuh: 43.5 incistatus: availableberminat sila sms saya.harga termasuk postage dan boleh nego.for serious buyer only.thank youRM50zul-013 4616291...
  • Wrangler black jeans
    on Jul 15, 2011 in wrangler
    wrangler black jeans untuk dijual.condition superb tapi kaki pecah sket.made in mana tak tausize: 34labuh: 41 incistatus: available berminat sila sms saya.harga termasuk postage dan boleh nego lagi.for serious buyer only.thank youRM: 60ZUL-013 461629...
  • Edwin US Classic jeans lot 604
    on Jul 15, 2011 in edwin
    Jeans Edwin US Classic lot 604 made in japan.condition A tapi kaki bawah berlubang dan paha ada lubang sket.kain memang lembut.ada tulis "fit for extra comfort"dan "exclusive material".nak jual murah2 je ni size: 34 labuh: 42.5 inci status: availabl...
  • Wrangler black jeans
    on Jul 15, 2011 in wrangler
    wrangler black jeans untuk dijual.condition superb tapi kaki pecah sket.made in mana tak tau size: 34 labuh: 41 inci status: available berminat sila sms saya.harga termasuk postage dan boleh nego lagi.for serious buyer only.thank you RM: 60 ZUL-...
  • Edwin US Classic jeans lot 604
    on Jul 15, 2011 in edwin
    Jeans Edwin US Classic lot 604 made in japan.condition A tapi kaki bawah berlubang dan paha ada lubangsket.kain memang lembut.ada tulis "fit for extra comfort"dan "exclusive material".nak jual murah2 je nisize: 34labuh: 42.5 incistatus: availableberm...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close