Follow

My Blog its for all technology and Entertainment

Owner: Abg_Long_Rockers

Listed in: Technology

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
1
Page Views this Week:
1
Unique Visitors this Month:
2
Page Views this Month:
2
Total Unique Visitors:
5,447
Total Page Views:
7,233
Total Hits Out:
65
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Macam-Macam Menarik Di Sini

  • Kereta Baru 2011 Concept RMP Patrol Car, Malaysia.Hai semua... Inilah dinama Kerajaan Malaysia yang terbaik yang sudah membuat sebuah kereta peronda toyata camry yang terbaik... Ianya dapat meningkat prestasi kepada pihak pasukan keselamatan menjalan tugas di jalan raya atau di mana-mana sahaja...Sa...
  • Headcrab Cupcake
    on Sep 26, 2012 in Headcrab Cupcake
    Ini cupcake headcrab dibuat oleh seni-lau aka Liz. "Cupcake adalah kek putih (dengan kertas minyak disebabkan [Liz] tidak dapat mencari di barisan cupcake) dan krim keju pembekuan! Headcrab sendiri adalah satu Marshmallow bahawa [Liz] berbentuk semul...
  • Lampu Tramp di perbuat dari FesyenHai all semua pengikut blog saya... dah lama saya tak update blog saya ini.. Apa-apa pun hari ini saya nak update blog saya yang sudah lama tidak update...Hari ini saya ada satu benda yang pelik betul kalu anda tengok... Ianya Siri Lampu Tramp d...
  • Pangsapuri Sky Garasi' Hamilton Scotts, Singapura
    on Sep 13, 2012
    Anda melihat 'Apartments Garasi Sky' berteknologi tinggi ultra Hamilton Scotts on Scotts Road di Singapura, di mana kereta anda dibawa sehingga ke lantai ruang tamu anda dengan lif dikawal biometrically. Ini adalah kediaman mewah tertinggi di dunia d...
  • Baju Alien Live Dari Fingerfunk
    on Sep 13, 2012 in Baju Alien Live Dari Fingerfunk
    Ini Dia baju Alien mcm life pulak kan...Kepada Minat cerita-cerita seperti Alien Untuk peminat francais Alien! Dari Fingerfunk. Atau anda boleh menyelamatkan diri anda 30 dolar dan hanya mendapatkan imej Penjejakan daripada laman mereka dan silkscree...
  • Jambatan Musa Tenggelam
    on Sep 13, 2012 in Jambatan Musa Tenggelam
    wahhhh... Memang menarik sungguh tentang Jambatan Musa tenggelam direka oleh RO-AD Arkitek. Ia terletak di Fort de Roovere di Belanda. Bagaimana dia membuat cara itu dan bagaimana kalau air dia naik dalam Jambatan itu.. Adakah ianya akan tengelam jam...
  • Camera Van
    on Sep 13, 2012 in Camera Van
    Hi kawan-kawan semua... Ianya memang meanrik sungguh tentang Van Harrod Blank Kamera, dilengkapi dengan kamera seluruh shell luar kenderaan, telah diletakkan untuk menangkap gambar persekitaran dengan niat menangkap ekspresi orang-orang yang datang d...
  • IPHONE 5 Terbaru Dengan Gaya MenawanIPHONE 5 LTETuan dan puan ada perkembangan terbaik yang mengunakan Iphone lama sekarang ada produk baru dari IPHONE 5 yang terbaik.. kemungkinan akan berada di pasaran Asia tidak lama lagi...IPhone baru Apple 5 ($ 199, $ 299, $ 399), ia akan datang d...
  • Gulung ke Perumahan Eksperimen
    on Jul 15, 2012 in Gulung ke Perumahan Eksperimen
    Anda hairan kalau tengok sebuah tempat tinggal yang dicipta Roll Ia merupakan sebuah rumah eksperimen yang cool, hasil daripada kerjasama di kalangan institusi yang berbeza dalam University of Karlsruhe. Reka bentuk cyclindrical ini adalah protype mo...
  • Katil Facebook Yang Menarik
    on Jul 15, 2012 in Katil Facebook Yang Menarik
    Begitu menarik Katil Facebook dibentuk seperti Facebook f "logo, yang direka oleh Tomislav Zvonarić."Ideanya adalah bahawa anda boleh gelung di hadapan skrin anda secara langsung dari katil anda apabila anda bangun, dan songsang apabila anda me...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close