Follow

Blog about life, tips, tutorial and more. Please visit for more information.

Owner: Cikgu_Salizawati

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: life, tips, tutorial

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,484
Total Page Views:
3,266
Total Hits Out:
55
Traffic Chart

Latest Blog Posts for UNGU VIOLET D'HEARTY

  • ~Ini Bukan Kari Ayam..... Ini Kari Garam Namanya!!...~
    on Jul 30, 2011
    "Apa yang kau masak nih Siti..""Kari ayam la mak..""Ini bukan kari ayam...ini kari garam namanya.... patut dibuang ke laut aje nih..""Kau tau kan...anak aku tak boleh makan masin-masin macam nih..." " Dah lah... biar mak masak lain.."heheheh..Itu dia...
  • ~Jikalau....
    on Jul 29, 2011
    Jikalau mencintai dunia...Dunia akan musnah...Jikalau mencintai manusia...Manusia akan mati...Jikalau mencintai Allah...CintaNYA akan kekal dan abadi.Jikalau dirimu rebah...Usahlah kau menyerah kalah...Kau Bangkitlah..Berserah kepada Allah..Pasti ada...
  • ~Asyik Nak Tulis Pasal Diri Sendiri?....Aku Bukan Artis!~
    on Jul 28, 2011
    Hmmm.... apa benda nak tulis nih... otak dah naik tepu dah nih!...Tapi hari-hari nak up date entry...huhu..Kalau nak posting entry pun mestilah sesuatu yang menarik kan.. dan sepatutnya boleh memberi manfaat kepada pembaca yang lain...kan ilmu yang b...
  • ~Lift Sangkut....Pucat!!!!~
    on Jul 27, 2011
    " Kak mengucap kak...." Errrkkk....agak-agaklah dik....nih mesti dah tersampuk dengan cerita 'horror movie' nih.....asal lift sangkut jer nak terhempas....asal lift sangkut jer nak terhempas...huhuTapi dalam hati Tuhan ajelah yang tahu.....dah l...
  • ~Nih nak jawab periksa ke...nak tengok muka cikgu?~
    on Jul 26, 2011
    "hahh....yang tenung2 muka cikgu ni apsal?....jawab la soalan tu cepat...""nak cari ilham cikgu...cantik la cikgu hari nih"errr....biasa la tuh ayat-ayat bodek....takkan dapat markah lebih punyer...hahaApa pun selamat berjaya untuk anak-anak didik ya...
  • ~Kata Wanita : Duhai Lelaki...Jangan Bunuh Aku!~
    on Jul 25, 2011 in Kata Wanita
    Wanita dicipta dengan satu hati yang mudah terluka....tidak perlu senjata tajam untuk membunuhnya...cukuplah sekadar bibir yang manis menjadi pembunuhnya."Dan perlakukanlah wanita dengan baik....kerana mereka diciptakan dengan tulang rusuk yang palin...
  • Rindu!.....Rindu!....Rindu......
    on Jul 23, 2011
    Sentuhlah hatiku....Peluklah sanubariku...Berikan aku rasa kasih itu...Sirnakan segala duka dalam hatiku...Hilangkan segala resah dalam jiwakuAku rindu padaMU....Aku ingin cinta dan kasih sayangMU...Aku tahu Kau sentiasa ada untukku...Kaulah kekuatan...
  • ~Giler Durian..~
    on Jul 23, 2011
    hmmm....sedapnya makan durian...Ungu memang suka makan durian... lagi best kalau pergi makan ramai-ramai dengan kawan-kawan....boleh eratkan lagi hubungan dan kemesraan..hehe..Jom pergi makan durian!...  ^_^Kena kutip durian dulu ...adventure tu...
  • ~Kata Wanita Lelaki Hebat Jika......
    on Jul 19, 2011 in Kata Wanita
    Apa yang anda perlu lakukan ketika anda bersama lelaki anda ketika di rumah. ( Bila dah kahwinlah )1.  Jangan cuba membaiki singki yang bocor, kereta yang rosak, tandas yang tersumbat atau apa-apa sajalah - Beri dia peluang melakukannya.pinjam g...
  • ~Antara Bijak dan Cantik.... Lelaki Pilih Cantik?~
    on Jul 17, 2011 in Kata Lelaki
    Hmmm...siapa yang tak bangga kalau pasangannya  seorang yang cantik kan?....  Sebab itu lelaki lebih gemar memilih seorang wanita yang cantik walau pun tidak berapa cerdik....... berbanding wanita yang bijak tetapi tiada rupa paras yang men...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close