Follow

jum lepak lepak kat blog aku

Owner: Mohd_Zainudin

Listed in: Local

Language: Malay

Tags: tempat lepak, sejarah aku

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,086
Total Page Views:
1,873
Total Hits Out:
54
Traffic Chart

Latest Blog Posts for all about mr dean

  • AKU BENCI BILA WAKTU PETANG!!!
    on Mar 27, 2012
    Wah…statement aku macam benci sesangat je bila waktu petangkan. Sebenarnya bukanbenci sangat pon tapi bila dah tiba waktu petang ni aku tak tahu nak buat apa.SANGAT BORING!!!! Tiada aktiviti yang nak dibuat selain daripada tidur katdalam bilik. Aku...
  • susah jadi pemimpin
    on Mar 25, 2012
    lame Mr.Dean tak update blog nih, dah nampak sunyi sepi tanpa mengunjung. Aku sibuk sesangat dengn aktiviti yang dijalankan oleh pihak pentadbiran UITM. Salah satunya ialah aktiviti Kemahiran Insaniah (KI) yang dijalankan untuk kami.Aktiviti ni banya...
  • Mimpi GiGi Tercabut
    on Jan 14, 2012 in mimpi
    Assalamualaikum..Lame tak update blog ini sebab aku busy dengan final exam sekarang. Memang nak rehat sekejap dari dunia bllogging. Tapi hari ini aku nak share something. Petang tadi aku mimpi yang gigi atas tercabut. Kalau sebatang takpe lah jugak.
  • Tanggungjawab anak lelaki kepada keluarga
    on Dec 9, 2011 in celoteh
    Assalamualaikum w.b.t  Hari ini aku bukan nak berlagak alim atau perasan bagus tapi biarlah entry kali ini memberi peringatan dan motivasi kepda kita sebagai anak tidak kira lelaki atau perempuan. Apa yang saya nak tekankan dekat sini adalah kep...
  • ShopPinG!!
    on Dec 3, 2011 in shopping
    Malam kelmarin aku telah berhempas pulas untuk menyiapkan assigment sebab nak pergi shopping punyer pasal. aku ngan member ( Agustine) pergi Times Square di jalan Imbi  dulu untuk teman dia gunting rambut di salon Kemarie. Aku tengok dyer punyer...
  • Utusan Malaysia Online - Korporat
    on Nov 25, 2011
    Utusan Malaysia Online - Korporat...
  • semoga selamat
    on Nov 16, 2011 in pembedahan
    Wah sedih nyer bila tak dapat bersama-sama Achik yang akan menjalani pembedahan pada 19/11/2011(sabtu) nanti.. Achik akan membuang besi pada tulang peha akibat kemalangan jalan raya beberapa tahun yang lalu. Aku tak dapat nak join sebab aku ade jauh...
  • mudahkanlah segala urusan
    on Nov 15, 2011 in ragam hidup
    assalamualaikum.. aku tak tahu ape yang nak tulis kat sini sebab aku tengah buntu dengan idea. Mungkin banyak  perkara yang menimpa aku dalam minggu ini. Sudah lumrah alam yang tuhan jadikan kita sebagai manusia ditimpa dengan masaalah, tidak ki...
  • Aku nak balik kampung
    on Nov 2, 2011 in celoteh
    Assalamualaikum dan salam sejahtera..lame aku tinggalkan dunia blogging sejak aku masuk Uitm. Aku mintak maaflah sebab komitmen pada assignment dan test lebih penting untuk mase depan ( iyelah sangat). Dari aku mula masuk Uitm sampai sekarang macam s...
  • story mory..
    on Oct 5, 2011 in hari ini
    assalamualaikum... lame aku tak update aku punye blog. dua hari lepas rasenye dah update kot.heehehe.... ape pom aku nak ucapkan teima kasih yang mane sudi datang terjah blog aku yang tak brape kreatif sangat dan jangan lupa follow blog ni yup.. seka...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close