Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
86
Total Page Views:
248
Total Hits Out:
41
Traffic Chart

Latest Blog Posts for When Im Talking

  • Ngeblog? ngapain si…
    on Aug 12, 2011 in Pribadi
    morning peeps! is Saturday, so any plan for that? naa, I have no plan .. just run my Saturday  like asually… morning go to office, on  evening  go worship ( youth worship ) at church of course.. than after that pulang rumah, tidurrr!
  • Derek Bieber
    on Aug 11, 2011 in Celebrity
    Who is Derek Bieber? Why its trending topic on  twitter? jejejee.. everyone wanna know who is DEREK BIEBER... im personally have no idea about Derek Bieber, i thought he is new star or Justin Bieber family... hahaha! Wt!!!  naa, i really wa...
  • Kerusuhan London. London Riots!
    on Aug 9, 2011 in Memori
    #prayforlondon.. lagi trending topic di twitter, gimana gk minta pray, liat aja di beritaa, koran smua tentang Kerusuhan di London, gk sedikit harta benda yang hancur, rusak,,,,.i wont talk much about that, just wanna share some picture of London Rio...
  • Sidebar Twitter Transparan
    on Aug 8, 2011 in Cyber World
    Morningg.. hoaa..ammm.. im still sleepy, but have to work.. smalam tidur jam 12, bangun jam 6.. sleep late but early wake up! hebat, bukan? ya gitu la hidup, cukup gk cukup tidur harus bangun kerja paginya, kerja yang kerja, sekolah yang sekolah, kul...
  • Memory On 1992
    on Aug 6, 2011 in Memori
    Heiii.. posting lagi.. laalalaaa.... ni sebenarnya aku mau berbagi cerita yang lain, tapi entah cerita yang aku mau berbagi tu hilang, tekunci dalam pikiran! parah!! tapi itu gk menghalang semangat aku untuk berbagi dengan kamu..  yeiii! Lebaaa.
  • Gaun & Dress
    on Aug 3, 2011 in Fashion
    Hii…. selamat siang. gimana kabarnya untuk hari ini? saya harap baik baik saja… toenggggg!kok jadi kaya  pembaca berita si, hehe.. liat judul tu, Dress & Gaun, na postingan kali ini tentang Fashion, but not my fashion, Cuma mau berbagi s...
  • Welcome August. #Augustwish
    on Aug 2, 2011 in Pribadi
    heiii... welcome August! uii... telat kayanya mau welcoming Agustus ni.. hehee.. gk paa.. paaa... skarang baru bisa update karena kemarin busy busy! yeaa... like usually, lau tanggal 1 setiap bulan, aku kerjakan laporan bulanan, itu wajib dan ya haru...
  • Women's Hat Of Royal Family
    on Jul 30, 2011
    alohaaa! happy sunday ya peeps! how is your day? hope ok.wouu... Women's hat of Royal Family? meletuup!! heheee.. meletup kaya boom. now, i won't talk too much, just wanna share soem picture of Royal family with their hat. hat? not hate, as u see, in...
  • Hat Of Royal Family
    on Jul 30, 2011 in Celebrity
    alohaaa! happy sunday ya peeps! how is your day? hope ok.wouu... Women's hat of Royal Family? meletuup!! heheee.. meletup kaya boom. now, i won't talk too much, just wanna share soem picture of Royal family with their hat. hat? not hate, as u see, in...
  • This is my story! NOT CERITA MATI!
    on Jul 28, 2011 in Pribadi
    well, masih ada waktu  32 menit sebelum jam kantor selesai.. horee! aku masih sempat dong update my blog… na, sekarang aku mau berbagi cerita, tentang aku..  ya ialah, masa masa mau berbagi cerita tentang kamu kamu kau kau!! hehee.. ...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close