Follow

Blog ini memaparkan pelbagai jenis beg yang menarik dan mampu dimiliki oleh setiap mereka yang inginkan kelainan dan harga yang murah dalam bergaya! Beg aKseSOri yang sangat PENTING untuk lifestyle wanita, gadis dan perempuan masa kini!!

Owner: Wanie_Aznan

Listed in: Business

Language: Malay

Tags: handbag, terkini, sangat murah, harga, berjenama

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
1
Page Views this Week:
1
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
8,988
Total Page Views:
11,363
Total Hits Out:
80
Traffic Chart

Latest Blog Posts for wanieshop

  • khairul fahmi putus tunangggg!!!!!!
    on Aug 1, 2011
    memang hot entry kali nie...terkejut jugak tgh2 drive nak pegi kj tetiba dengar kat radio yg khairul fahmi putus tunang....betul ke...betul ke x itu xtaulah...yg penting marilah kita doakan semoga perhubungan dorang kembali tenang sebab masing2 dah a...
  • borong handbag..yeay~~~stok baru..jom tengok
    on Jul 31, 2011
    harini stok baru da sampai...banyak jugak yang cun2 sampai xsanggup lak nak jual..ye la walaupon dah terpakai tapi still dalam condition yg baik..cume xsecantik handbag baru la kan....nak dapatkan handbag yang murah tapi cantik senang je..kat sini ma...
  • shopping raya
    on Jul 31, 2011
    raya dah nak dekat..sudahkah anda sediakan list budget utk bershopping..jangan lupe buat budget dulu sebelom bershopping sbb if korang tersalah budget habeslaa duit ...bila dah smpai ke shopping complex tu mmg da xsedar diri dah hehe...so semua yg di...
  • mencari handbag murah
    on Jul 30, 2011
    hye guys.....nak cari handbag yang boleh savekan budget ye.....dun worry kat sini da ade handbag yang sangat murah n berbaloi2..walaupon handbag kat eshop ni jenis yang 2nd hand tapi masih dalam condition yang baik....insyaallah saye akan bagi yg ter...
  • Handbag fasion terkini ;Black Silk Velvet
    on Jul 18, 2011
    If there were a time to embrace velvet,ini lah masanya....Model and actress Devon Aoki memakai velveteen bag dengan bangganya di  Sundance Film Festival baru-baru ini.......handbag yang dipakainya pun bukan calang-calang harganya....mau makan ri...
  • Authentic Gucci handbag :replika
    on Jul 18, 2011
    Get what u desireHandbag Gucci sangat menjadi idaman setiap wanita....terutama skali wanita berkerjaya.....handbag yang sangat luas bahagian dalamnya ini  sesuai untuk dipenuhi dengan barang keperluan wanita zaman modern...wanita sekarang minat...
  • bila berada dalam kesedihan
    on Jul 18, 2011
    bila ditanya kepada kaum hawa apakah perkara yang paling dorang nak buat untuk hilangkan kesedihan....rata-rata jawapannya mestilah BERSHOPPING SAKAN heheeee.......betul x.....sape sokong saye angkat tangan wat soley ~ soley......heheheee.......kat e...
  • handbag juicy couture replika
    on Jul 18, 2011
    Superb juicy couture handbag********handbag replika juicy couture dari eshop :...
  • Handbag Mulberry Terkini
    on Jul 16, 2011
    handbag Mulberry ni memang cantek digayakan xkesahlah kemana pun..tp yg paling sesuai ialah d office n ke tempat2 yang memerlukan gaya executive ewah...ehheee....tapi terlalu mahal pulak harganye kan...kalau setakat nak beli Mulberry ni yg harga ratu...
  • Raihana
    on Jul 16, 2011
    Trend terkini raihana pakai handbag besarmemang smart betol.xsemestinya handbag besau ni xsesuai untuk dipakai...semua orang boleh pakai mengikut kesesuaian...cume padan n suaikan dgn pakaian je...xsusah pun..kat e-shop ni pun ada handbag yang besar...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close