Follow

blog personal tentang keluaraa blogger dan topik semasa.

Owner: Diana_Rashid

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: keluarga, tip, motivasi, tipok semasa

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
22,044
Total Page Views:
32,492
Total Hits Out:
89
Traffic Chart

Latest Blog Posts for senyun-senyum..

  • www.ziefauzi.com
    on Oct 22, 2011 in segmen review blog
    Assalamualaikum...Selamat petang semua...semalam aku ada join"segmen nasz:lu review gua,gua review lu.ok?".aku dapat kumpulan 11.jadi petang ni nak review blog ahli kumpulan aku la.untuk review pertama aku nak review blog ZIEFAUZI.tak tahu nak letak...
  • Sampai hati Kak Diana
    on Oct 22, 2011 in blogger
    Assalamualaikum....2 bulan yang lalu..."ini entry saya sayang terakhir..tak tahu la bila lagi saya akanmenulis di blog kesayangan saya ni...selamat tinggal kawan2..."aku pun buang je la linkdia dari bloglist..selepas 2 bulan...."hai kak diana..dah la...
  • budak jambu!
    on Oct 22, 2011 in segmen review blog
    Assalamualaikum...Selamat petang..blog kedua untuk aku review hari ni..ni segmen review yang aku join kat blog nasz tu ok..bukan segmen aku tau..Satu lagi blog yang dok group aku ialah blog ini...1)blog simple..tapi tak de bloglist dan header pun aga...
  • MAISARA::dah siap ke belum?
    on Oct 22, 2011 in maisara
    Assalamualaikum...Agak lama tak masak laksa..laksa makanan kegemaran maisara.semalam maisara suruh aku masak laksa.Rasa malas nya nak buat..bukan susah mana pun..yang susah nak kena buang tulang ikan tu je..Laksa dah siap masak..maisara pun dah kenya...
  • Macam mana nak terbitkan semula entry lama?
    on Oct 21, 2011 in tutorial
    Assalamualaikum...Selamat petang semua...dah petang la ni..kan??ok..semalam kan aku ada ulang tayangentry2 lama..kan??Rupanya ada yang tak tahu cemana nakpublish semula entry lama..Jadi ni nak tunjuk kat sapa yang tak tahu ye..yang dah tahu pi dok ka...
  • MENANGANI MASALAH MERTUA SUKA MASUK CAMPUR HAL RUMAHTANGGA
    on Oct 21, 2011 in rumahtangga
    Assalamualikum...Selamat pagi...mengantuknya pagi ni..rasa macam nak sambungtidur semula je...tapi ada banyak benda nak buat.Pagi ni nak cerita pasal masalah mertuayang suka masuk campur urusan rumahtangga anak menantu.Isteri bergaduh sikit dengan su...
  • PERSONALITI LELAKI MELALUI GAYA RAMBUT
    on Oct 21, 2011 in lelaki
    Assalamualaikum...Selamat petang semua...korang yang perempuan2 ni sukatak lelaki rambut panjang??aku kurang minat la..panjang sikit ok la..tapi kalau lepas bahu je aku tak selera tengok..ekekke..Ada perempuan suka lelaki rambut panjang..siap ikat be...
  • DEPA MAIN SUAP2 AIS KACANG TAK KAN HANG PERCAYA DIA LAGI KOT!
    on Oct 21, 2011 in topik semasa
    Assalamualaikum...Selamat malam semua...korang tengok dah kan videobergaduh berebut lelaki tu kan???Aku ingat kan tak ramai perempuan gitu..rupanya ramai..perempuan cemana yang aku maksudkan tu??ha..perempuan yang percaya sangat dengan lelaki ni..tu...
  • 8 PERKARA SUAMI JANGAN BUAT DAN PERLU BUAT BILA ISTERI NAK BERSALIN.
    on Oct 21, 2011 in anak suami isteri
    Assalamualaikum..selamat pagi semua...bangun lompat2 sikit bagi hilang mengantuk tu..time ni memang tengah mengantuk giler la kan??lagi 2jam 10 tadi dah bedal nasik lemak 2 bungkus..minum milo pulak..lagi la ..macam ti gam2 je mata ni..hahaha..ok..ad...
  • MAISARA::telefon la astro..
    on Oct 21, 2011 in maisara
    Assalamualaikum..Selamat malam semua..lega rasanya bila saluran katun kat astroaku dah block.masuk hari ni dah 3 hari maisara tak tengok katun kat astro..kalau nak tengok katun dia akan tengok kat tv9.kat tv9 katun start petang kan??jadi tak la lama...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close