Follow

blog ini yang terbaik

Owner: Beth_Souza

Listed in: Technology

Language: Malay

Tags: game, pictures, tutorial, angry bird, Gadjet

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
293
Total Page Views:
526
Total Hits Out:
85
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Its Me Shameer

  • Jom Bertukar-Tukar Link
    on Sep 17, 2011 in Exchange Link
    <a href="http://itsmeshameer.blogspot.com" target="_blank" onclick="window.open('http://says.my/shameerfuqaha/fn-bff')"><br /> <iframe src="http://files.bannersnack.com/iframe/embed.html?hash=6f1ee8adf5cc11dfa2104077b3196473&bgcolo...
  • Cara Menambahkan Trafik 2
    on Sep 17, 2011 in Tips-tips
    Ada 3 jaringan tukar traffik yang wajib anda join. berbaloi-baloi1) apesal.com2) gengcyber.com3) ohbelog.comapesal.commemberi anda 1000 traffik percuma pada mulanya, kemudian traffik seterusnya bergantung pada pertukaran traffik blog anda dengan apes...
  • 12 Tutorial Membuat Roket Kertas
    on Sep 16, 2011 in Tutorial
    GliderGlider #2SilkeCanardThe DeltaThe ShuttleGomezLockedThe HawkeyeThe TriplaneThe NeedleLittle NickyBaca Lagi->...
  • Updated Status Di Facebook Dgn Ipad dan Sebagainya
    on Sep 15, 2011 in Tutorial
    Benda ni senang je! apa yang perlu korang tahu dan sediakan adalah :1) Sebuah PC @ Laptop untuk online.2) Memerlukan line internet yang berkadaran 'agak-agak' bagus..3) Memerlukan ayat untuk menaip..3) Memerlukan kemahiran Copy and Paste. LOL!Hahaha.
  • Cara Menambahkan Trafik
    on Sep 3, 2011 in Tutorial Tips-tips
    Baca Lagi->...
  • Cara Buang Ticker Facebook untuk Chrome &amp; Mozilla
    on Sep 2, 2011 in Tutorial
    Assalamualaikum, this malam ada masa sikit, so gatal nak buat benda yang ramai annoying ini, iaitu Ticker. Caranya senang je,untuk Mozilla Firefox User, aku guna Adblock Plus + YesScript serentak. Benda ni aku main buat, tup2 jadi plak, tapi iku...
  • Wallpaper Terbaik Untuk Desktop - Natural
    on Sep 2, 2011 in Picture
    Baca Lagi->...
  • Cara Buat Duit Di Says.com
    on Sep 2, 2011 in Tutorial Tips-tips
    Di Says, apa yang perlu korang ada ialah… cuma akaun Facebook atau Twitter je. Then money will comes in. Hahaha cakap macam scammer je. Post sebelum nie ade cara-cara daftar says.com. sape x taw boleh ler klik dulu. Di Says, bila dah log in tu kora...
  • Kereta Polis Yang SuperCool
    on Aug 31, 2011 in Picture Info
    Dengan kadar jenayah yang semakin berleluasa sekarang ini, pihak polis pasti memerlukan kenderaaan yang berkuasa tinggi untuk mengejar penjenayah yang melarikan diri. Berikut adalah bebrapa koleksi kereta polis yang cool dan berkuasa tinggi dari selu...
  • Tutorial Daftar says.com
    on Aug 31, 2011 in Tutorial
    Ni bawah ni aku tulis step by step, cara daftar Says. Siap bagi gambar gajah lagi ni.Memula sekali, lawati laman web www.says.myKlik di Sign in to Says.my (ada dalam bulatan merah dlm gambar kat bawah ni ha)Pastu satu pop up putih pun muncul… koran...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close