Follow

video and lyrics, wallpaper, social netwaorking, personal blog

Owner: Shyful_Hyree

Listed in: Entertainment

Language: Malay

Tags: video, lyrics, wallpaper

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
4,892
Total Page Views:
8,539
Total Hits Out:
61
Traffic Chart

Latest Blog Posts for uncle hyree

  • Punch Card berpuaka
    on Jan 4, 2012
    Hari kedua aku bekerja. Untuk pengetahuan semua, setiap kad perakam waktu atau bahasa omputihnya "punch card" akan dikutip setiap hujung bulan untuk dibuat laporan dan terus hantar ke ibupejabat di Putrajaya. Rasanya kad aku paling meriah sebab terca...
  • 2012 punya hal
    on Jan 3, 2012
    Kes 1Rabu 04/01/2012 - bermula hari ni pekerjaan aku di opis. Tengok member opis macam dan muak dengan kehadiran aku. Masing-masing main jeling-jeling, macam nak cucuk biji mata sorang-sorang. Cemuih sebab apa? sebab aku jarang masuk opis sebab selal...
  • 2012 Ducati Streetfighter 848
    on Dec 15, 2011 in 2012 Ducati Streetfighter 848
    Uncle peminat Ducati sejak zaman persekolahan, minat jer, nak beli tak termampu, setakat kawasaki er6n je dapat jangkau, tu pun dah jual kat orang hihihi, kes tengah semput duit beb !! .. Hari tu uncle ada ceritakan pasal Ducati terbaru yang dilanca...
  • 2012 Harley-Davidson VRSCDX Night Rod SpecialHari tu uncle turun ke KL .. (kira-kira 2 bulan sebelum sakit), gatai singgah ke KLCC, jenjalan sampai nak patah riuk kaki, menyinggah ke satu butik ke satu butik, berbekal kan duit RM50 sebagai bekalan makanan hahahahah, nampak bergaya padahal sengk...
  • uncle tak nak berdotcom ka
    on Dec 14, 2011
    Kalau setakat muncul sekali sekala dalam internet, rentikanlah nak berfantasi untuk berdotcom, teringat dulu masa uncle dengan domain unclepunyablog.com, pergh memang tak dinafikan uncle telah mengecapi zaman kegemilangan. opss terpuji diri sendiri...
  • Baguskah kalau uncle jadi penulis novel?
    on Dec 14, 2011
     uncle nak cerita sikit berkenaan pernah suatu ketika semasa uncle bersandar di katil hospital sambil bermain game angry bird, tetiba terpesong dengan idea yang mencurah-curah, bagaikan ada projektor dalam kepala hotak menayangkan satu bentuk ja...
  • on Dec 14, 2011
    Sekadar gambar hiasan buat penyedap mata hihihi Isnin lepas, uncle ada ceritakan perihal sebab musabab kenapa uncle menghilangkan diri. diceritakan juga alasan-alasan yang kukuh lagi mencengkam, nak dilebihkan ayat akan diterangkan secara berdikit-di...
  • Uncle sudah kembali ?
    on Dec 12, 2011
    Sudah kembali? kembali macam mana tu ? kembali ke Rahmatullah? kalau betul, cmner pulak uncle boleh taip entry terbaru nih? huhuuuuu agak-agak berapa lama dah blog ni tidak dijenguk ? memang lama .. !! Apa yang uncle buat selama ketiadaan di persada...
  • Harga Ducati Monster 795 RM59,999 di Malaysia
    on Oct 24, 2011 in semasa
    Pengeluar motosikal berkuasa tinggi dari Itali, Ducati Motor Holdings Spa hari ini melancarkan model terbaharu Ducati Monster 795 serentak dengan pasaran seluruh dunia. Kumpulan Naza melalui Next Bikes Sdn. Bhd. (Next Bikes) telah dilantik sebagai p...
  • Roti canai dan teh tarik dengan harga hilang akal !!
    on Oct 23, 2011 in semasa
    Pagi tadi semasa sedang bersiap untuk ke opis, terlihat di kaca tv kisah restoran 1 Malaysia yang menghidangkan juadah pembuka pagi tak lain tak bukan roti canai dan teh tarik. Apa yang menariknya makanan tu? Yang menariknya pasal harga, bukan nya...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close