Follow

Satu Mimpi Didalam Hidup Ku Ini, Satu Janji Yang Ku Gapai Pasti.

Owner: Izwan_Helmi_Mohd_Mokhtar

Listed in: Outdoors

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
1,479
Total Page Views:
1,840
Total Hits Out:
60
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Realiti Insani

  • ┬áTabung simpanan dan tabung hiburan adalah berbeza
    on Jun 22, 2012
    Artikel Pilihan Oleh: Irfan Khairi Adakalanya kita perlu mengupah diri sendiri untuk memotivasikan diri kita. Tidak semestinya sekiranya mencapai kejayaan besar sahaja kita harus upah diri sendiri, kejayaan kecil juga kita perlu mengupah diri sendiri...
  • Bagaimana hendak Jadi Kaya?
    on May 22, 2012
    Anda tercari-cari jawapan kepada "Bagaimana hendak jadi kaya?" Pelajari Minda, Strategi dan Teknik Kekayaan  8 Mentor Jutawan Malaysia! Kini, mentor usahawan Jutawan, Jurulatih Jutawan, Jutawan MLM, Jutawan Senyap, Jutawan Berani...
  • Tips Apa perlu dilakukan sebelum dan semasa anda HILANG!!
    on Mar 20, 2012
    Kebelakangan ini kita dihebohkan dengan beberapa berita yang menyayat hati. Berita kehilangan anak cukup serius dan perlu diambil iktbar buat kita semua. Memang sukar mengelak jenayah licik, tetapi ada baiknya setiap ibu bapa mahu pun penjaga men...
  • MAK
    on Jan 26, 2012
    Orang kata aku lahir dari perut mak ! (BukanOrg kata , memang betul) Bila dahaga , yang susukan aku . Mak . Bila lapar , yang suapkan aku , Mak . Bila keseOrangan , yang sentiasa disampingku , Mak . Kata mak , perkataan pertama yang aku seb...
  • 5 perkara kenapa REZEKI kita berat sgt!
    on Jan 26, 2012
    Rezeki merupakan satu yang cukup luas konteksnya. Dapat anak juga merupakan rezeki, rezeki naik pangkat juga rezeki, dapat melihat makhluk halus juga rezeki, Ditemukan jodoh juga dinamakan rezeki, dapat bonus dari bos juga adalah rezeki. Disini kita...
  • PROFIL TAN SRI SYED MOKHTAR AL BUKHARY (2011)
    on Jan 24, 2012
    Disini saya ingin berkongsi sedikit maklumat hasil dari 'berblogging' dan 'gogelan' saya dan kredit ini harus disampaikan kepada blog UTARA SELATAN JOURNEY  dan I Luv Islam kerana penulisannya yang senang dibaca. Ini amat penting bagi...
  • Apa Beza Bapak Miskin n Bapak Kaya?
    on Jan 24, 2012
    Korang mesti kenal dengan Robin Hood kan? Robin Hood disukai oleh ramai orang kerana kisahnya yang merompak wang dari orang-orang kaya dan kemudian membhaagi-bahagikan hasilnya secara kepada orang miskin. Apabila kita melihat dari sisi radikal...
  • Kerja Giler....
    on Jan 24, 2012
    Memang kerja giler....  Tapi  BEST GILER... Apa kerja giler tue kan.... Ari sabtu dan ahad aritu me & my family (wife, amin n iman) telah pergi BATU PAHAT dengan tanpa apa-apa perancangan yang konkrit. Nak dijadikan cerita my w...
  • ...JANGAN BERI ALASAN...
    on Aug 9, 2011
    Memberi alasan adalah suatu tabiat negatif yang seharusnya dihapuskan dalam hidup setiap insan. Manusia sering memberi pelbagai alasan dalam perkara yang sebenarnya dia tidak suka atau tidak mahu melakukannya. Boleh dikatakan manusia membesar den...
  • JJCM - Satay Bota
    on Jul 15, 2011 in JJCM Ipoh satay Bakar Lumut bota
    Satay.. adalah antara makanan kegemaran rakyat Malaysia. Ada sesapa yang tak pernah makan satay." Cer angkat tangan macam saya" (gaya Usop wilcha). Garenti la semuanya pernah makan n rasa kesedapan satay nie. Airni saya nak berkongsi cerita dan tempa...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close