Follow

Blog lawak interaktif yang membawa anda ke satu tahap yang baru. :)

Owner: Nasi_Hangit

Listed in: Humor

Language: Malay

Tags: lawak, .gif, troll, 18sx, lol

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
6,588
Total Page Views:
16,815
Total Hits Out:
62
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Nasihangit

  • MAJUNYA TEKNOLOGI FILEM BARAT
    on Oct 22, 2011 in sempoi
    Tengok screenshot kat atas ni sudah pasti korang dah tahu ini sedutan daripada movie apa kan? Ya, betul! Tepat sekali jawapan yang korang jawab dalam hati tu. Namun, korang pernah tak terfikir macam mana diorang nak kena mekap nak bagi nampak real ma...
  • SIAPA GANTI WATAK JOKER DALAM CERITA BATMAN ?
    on Oct 22, 2011 in lol WTF
    Semua dah tahu bahawa watak Joker dari movie Batman dilakonkan Heath Ledger. Namun, kalau nak buat cerita tentang Joker lagi, mereka terpaksa cari pengganti sebab pelakonnya dah mati akibat salahguna dadah. Tetapi, korang semua jangan risau. Nasihang...
  • SPARTAN DALAM TANDAS
    on Oct 22, 2011 in lol jijik photoshop
    Nasihangit percaya ramai yang dah tengok cerita tentang kaum Sparta ini iaitu bertajuk "300". Semua aksi ganas ada ditonjolkan dalam filem propaganda barat ini. Namun, satu scene ketua Spartan dalam tandas telah dipotong kerana memalukan warga Sparta...
  • JOM BUAT MAGIK
    on Oct 22, 2011 in magik
    Jom rasai kehebatan magik nasihangit petang Sabtu ni. Muahaha :DHehehe. Nampak tak apa yang dah berubah? :p...
  • KALAU DAH BANGANG TAK KE MANA...
    on Oct 22, 2011 in troll pompuan
    Terbaik kena troll. Muahaha :D...
  • STAMP UNTUK FOREVER ALONE
    on Oct 21, 2011 in lol forever alone
    Lepas ni, mereka yang single tu bolehlah berlagak baru balik dating dengan awek hot. Muahaha :D. Macam-macam alat kreatif  sekarang ni.
  • CARA BERHENTI KERJA YANG AWESOME
    on Oct 21, 2011 in video sempoi
    Korang dah bosan dengan kerja korang sebab bos korang selalu bagi tekanan dan penderaan di tempat kerja? Terlintas nak berhenti kerja? Nasihangit ada caranya. Mamat dekat bawah ni dah menyampah dengan bos dia dan mahu letak jawatan. Jom kita tengok a...
  • BLOGGER HANGIT MINGGU INI - RELEVAN SOKMONama sebenar / timangan : relevan SokmoJantina : JejakaUmur : 35-44Laman blog : http://relevansokmo.comNegeri asal : PahangSila teruskan bacaan untuk ikuti sesi interview bersama Blogger Hangit Minggu Ini. :)Berapakah anggaran pelawat yang mengunjung...
  • PENGOTOR DALAM KELAS
    on Oct 21, 2011 in jijik pompuan kantoi
    Pergh, kantoi. Lain kali, pergilah dekat tandas dulu untuk lakukan perbuatan gitu. Muahaha :D...
  • 15 FAKTA TENTANG THE SIMPSONS
    on Oct 21, 2011 in kartun
    Terus-terang nasihangit nak bagaitahu bahawa nasihangit cukup suka kartun The Simpsons terutama bila dah besar ni. Dulu tak sebab kecik-kecik tak faham bahasa omputih. Hehehe :D. Kali ni nasihangit nak kongsi dengan korang semua fakta yang nasihangit...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close