Follow

blog yang ada banyak info

Owner: Maira_Queen

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: hot, sexy, cinta, info, tutorial

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
539
Total Page Views:
961
Total Hits Out:
63
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Pandai Ke Aku Berceloteh

  • Berita Tergempar!!!!Jom Join Gath Selatan!!!
    on Nov 1, 2011 in info
    Assalamulaikum semua..aku de berite untuk korang..huhuhu...jom tengok!!! . . . . . Anda blogger dari arah selatan, belajar , bekerja, atau pun memang sah2 berasal dari Selatan? Apa lagi, jom la!! Kita nak buat gathering!!!  Ter...
  • Spontaneous Thursday-Rubbish
    on Oct 27, 2011 in kisah kawan info Spontaneous Thursday
    Assalammualaikum semua Sp for today is.... *sumber pakcik google Seorang yang pembersih tidak akan jijik untuk  membersihkan benda atau sesuatu yang kotor.Mengapa??sebab kalau orang itu pembersih sudah pasti dia tidak suka akan keadaan y...
  • Wordless Wednesday-Love
    on Oct 26, 2011 in info wordless wednesday
    Assalamualaikum semua...WW untuk hari nie..renungkan... Saling menyempurnakan antara satu sama laen itulah yang dikatakan sebagai cinta kerana setiap yang hidup tidak sempurna kerana pasangannya yang akan menyempurnakan hidupnya.. Mari same-s...
  • Aku Sudah Nak Kahwin!!
    on Oct 25, 2011 in kisah kawan info diriku
    Assalamualaikum semua...semenjak dua menjak nie aku rase macam aku dah layak nak kawen dah..Aku tengok kengkawan aku semua dah tunang la kawen la kat fb tu..ade yang kawen dan tunang betul-betul sampai aku pergi tanya kengkawan aku tu.."Korang nie da...
  • Tutorial Newbie!! Kata Aluan Comment Box
    on Oct 23, 2011 in kisah blogger kawan info
    Assalamualaikum semua...hari nie aku nak ajar tutorial mudah untuk korang ye..tutorial nie untuk korang yang nak letak pape kate-kate kat komen box korang dan aku ajar nie secara simple. Aku punye tutorial semua simple je sebab aku tak suke tutorial...
  • Gambar Bayi Cyber yang penuh Gaya!!
    on Oct 22, 2011 in kisah kawan info
    Salam semua...jom tengok gambar ye..aku takmo celoteh panjang-panjang nanti tak habis lak.. So,pendapat korang??penuh gaya tak baby kecil nie..Muhammad Iman Hafizi...adik aku yang kelima yang baru berusia 6 hari..laen sikit d...
  • Tutorial Newbie Cara Buat Pop-up Window untuk Comment
    on Oct 18, 2011
    Assalamulaikum semua..kali nie aku nak celoteh tutorial mudah lahi buat semua blogger baru dan yang tidak lagi mengetahui mengenai perkara ini. Membuat pop-up window untuk comment dalah sangat bagus untuk memudahkan orang comment blog kite. Pop-up ni...
  • Tutorial Newbie Buang Word Verification Comment!!
    on Oct 18, 2011 in info tutorial
    Assalamualaikum semua..dah lame rasenye aku tak buat entry tutorial dan tips untuk blogger.Kali ini aku nak celoteh mengenai word verification dekat bahagian komen. Jujur dan terus terang blog yang ade word verification aku tak suke nak komen..kalau...
  • Gempar!!!Bayi Bertukar Jantina!!!
    on Oct 17, 2011 in kisah kawan info diriku
    Assalamualaikum semua pengunjung...hehehhe...macam pemandu pelancong pulak..selamat datang ke tempat saya..ahhahaha...satu berita mengejutkan baru saja diterima  apabila seorang bayi perempuan pada mulanya telah bertukar menjadi bayi lelaki seca...
  • Manusia Ini Syaitan Bertopengkan Ustaz!!(
    on Oct 14, 2011 in kisah kawan panas hati Celoteh Cinta
    Assalamualaikum semua...hari nie aku nak celoteh sopan-sopan sikit ye..takmo hentam-hentam orang..ehhehe...Manusia mane nie syaitan yang bertopengkan ustaz??dunia akhir zaman beginilah. Di dunia akhir zaman ade golongan manusia yang menggunakan agama...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close