Follow

bercerita tentang aku, kau dan mereka

Owner: NaziHan_Ali

Listed in: Entertainment

Language: Malay

Tags: tips, cinta, lawak, kisah menarik

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
2
Total Page Views:
3
Total Hits Out:
56
Traffic Chart

Latest Blog Posts for ! kotak bulat menulis !

  • kenapa kau hancurkan hati aku?
    on Nov 5, 2011
    Ketika aku sedang lepak-lepak menonton anugerah skrin yang bosan kat tv3, tiba-tiba satu sms masuk ke dalam handphone aku.. Nombor yang aku tak kenal pulak tu, tapi aku tetap rajinkan diri membaca sms tu."Milah, Sampai hati kau hancurkan hati aku kan...
  • Tak dapat tipu ibubapa di blogPada entri lepas, aku ada ajar anak-anak untuk mengelakkan handphone mereka daripada di selongkar oleh ibubapa bila buah hati telefon masa tak ada handphone di sisi anak-anak.. kalau belum baca, boleh baca di entri sini. Aku pun cuba try,  tapi...
  • Cara elak ibubapa tengok handphone anak
    on Nov 2, 2011
    Ibubapa selalu curi-curi baca sms kita bila kita tak ada dekat dengan handphone kita kan, kadang-kadang girlfriend/boyfriend call masa kita tengah mandi dan ibubapa tak dapat tahan diri untuk curi-curi mengintai siapa yang call.. jadi ni cara untuk s...
  • lelaki pun period ke?
    on Nov 1, 2011
    Percaya tak yang lelaki pun ada simptom period? apa simptom bila period (datang bulan) ? emosi tak stabil dan cepat terganggu.. Selalu kita dengar lelaki merunggut bila orang kesayangan mereka jadi terlalu emosi tiba-tiba dalam sebulan sekali.. Meman...
  • Jom join bloglist kotak bulat
    on Oct 31, 2011
    Jom join bloglist kotak bulat! tak perlu buat entri, cuma tinggalkan url blog korang sahaja di entri ini.. nanti aku akan update kan ke dalam blog bloglist aku.. follower semakin bertambah.. blogwalking tak tahu nak mula dari mana.. aku pun memang ad...
  • soalan membawa maut!
    on Oct 30, 2011
    Selamat berhari minggu.. Sesak nafas aku rasa nak menjawab 44 soalan yang ditanya oleh kawan blogger ni.. itu sebabnya soalan membawa maut sebab penat nak menjawab ni.. alkisahnya, 4 blogger telah tag aku untuk satu game.. jadi aku join ye..The Rules...
  • Bosan sudah dengan blog
    on Oct 29, 2011 in Emosi
    BOSAN! bosan aku tengok blog aku ni.. hahaha..nak buang, tak sanggup pulak rasanya..jadi aku cari template yang cantik..Hijau!(tak ada biru dah.. nak tukar selera)Panda!( er.. aku da ada panda yang boleh aku tengok hari-hari..lalala)eh, ni pun nak ba...
  • Malaysian punk muslim
    on Oct 28, 2011
    Malaysian punk muslim adalah satu page yang di buat di facebook oleh orang malaysia kita dengan tujuan berdakwah.. aku rasa ia mengikut page daripada indonesia sebab info tentang page ni menggunakan bahasa indonesia..Admin page ini mengaitkan punk de...
  • Betul kawan saya kata~
    on Oct 27, 2011
    Pada suatu hari, Ahmad keluar berjalan-jalan dengan girlfriend dia, Milah.. tiba-tiba, Ahmad tersengih sorang-sorang dan seolah-olah mengelamun. Milah jadi pelik bila Ahmad senyum sorang-sorang macam kerang busuk..Milah     : kenapa terseng...
  • KAHWIN MUDA semasa belajar
    on Oct 26, 2011
    KAHWIN MUDA SEMASA MASIH BELAJAR? bagus ke? Ditanya pada pasangan yang bercinta, "lebih baik kahwin daripada melakukan maksiat tanpa ikatan yang sah.. sekurang-kurangnya bila sudah berkhawin, aku halal untuk menyentuhnya.."Ditanya pula pada golo...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close