Follow

Belog Anne, cerita Anne, memory Anne...+ Diari Anne.

Owner: Childish_Anne

Listed in: Personal

Language: English

Tags: diari, song, korea

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
16
Total Page Views:
39
Total Hits Out:
27
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Belog Anne

  • monyet yang berchenta #1
    on Jan 24, 2012 in Cakap-cakap Monyet
    Assalamualaikum~Jauh Anne merantau, bersenam ke belog-belog yang lain sampailah ke belog si dia. Ehem!! Si dia yang pernah singgah kejap dalam hati Anne...Anne suka panggil dia Mr. Know-All sebab dia macam tahu je semua. Macam boleh baca je hati...
  • Life is...
    on Jan 23, 2012 in Quotes
    "...Life is like an art or a science; it needs to be learned and cultivated.  It is much better for a person to plant love in his life than to glorify money, using all his might to help it ease its way into his pocket or into his...
  • Like Crazy
    on Jan 23, 2012 in Korea Song
    My heart still hurtsI can't hold in my tearseven though I said I had already forgotten,even if I try to lie to myself, because...I still can't forget you.My tears falling like crazyat this rate, what am I going to do?I want to live proudlywhat to do,...
  • Jahiliah seorang da'ie
    on Jan 23, 2012 in Perkongsian
    Dia telah mendengar pengisian-pengisian yang menyentap tangkai jantungnya untuk bangkit menegakkan Deen. Dia telah menelan makna sebenar kesaksian. Dia telah bersetuju menggalas dakwah ini di atas bahunya, dia telah rapi mengatur langkahnya bersama r...
  • Inspirasi blogskin
    on Jan 22, 2012 in Blog
    Assalamualaikum semua~Awak tengok, awak tengok... Belog ini sangat chomey kan? Well, just like the owner. Chomey-chomey gitu...Untuk pengetahuan semua, belog ini diinspirasikan daripada blogskin. Belog-belog Anne yang sebelum ni, Anne guna blogskin.
  • Lonely~
    on Jan 22, 2012 in Diari Anne
    Assalamualaikum~Lonely~I'm so lonely...Cuti seminggu. Dan Anne hanya mampu stay hostel je. Nak jalan-jalan, duwet tak masuk lagi. Elaun Pa&Ma pula, cukup untuk support makanan je. Alahaii...Rutin harian, asyik-asyik menghadap laptop ni. Niat di h...
  • the Faceblog
    on Jan 21, 2012 in Blog
    Assalamualaikum semua~Kenal tak dengan banner atas ne??Anne baru kenal. Sebelum ne memang dah berkenalan cuma tak rapat sangat. Jadi, malam ne Anne rasa nak merapatkan diri pula. Boleh kan??Oke..Banner atas tu, banner Faceblog. Faceblog bukan Faceboo...
  • new beginning
    on Jan 20, 2012 in Diari Anne
    Assalamualaikum~Well, I guess I'm not a newbie anymore in this blogger's world. Though as you can see, as you can read there was only a post (this is the second)..I just wanna to start again.This 2012 is a new year, right?So, I thought it will be bes...
  • chao xi huan ni~
    on Jan 20, 2012 in Taiwanese Song
    My heart is beating so fast...it's so scary.My breathing is so fast until I have pressure...My hands are sweating until it can water the plants.My life has become a comic.My happiness, sadness and rageare all being magnified.I can't help it myself...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close