Follow

Jom santai di blog saya.

Owner: Megat_Najmuddin

Listed in: Local

Language: Malay

Tags: faceblog, cute, cool, awesome, art

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
3
Total Page Views:
38
Total Hits Out:
42
Traffic Chart

Latest Blog Posts for megatmilke

  • bahaya membubuh gambar di facebook
    on Mar 22, 2012
    korang tahu tak kenapa kita mesti jaga2 letak gambar dalam facebook? terutama gambar kita..takut nanti orang sihir kita dengan menggunakan gambar yg ade dalam facebook kita. kalau bole jangan letak gambar kita..nak letak pon gambar atoman ke shin cha...
  • men dota tak abis2
    on Mar 16, 2012
    korang tau x ape tu Dota?? Dota ni jenis game strategik yang aku slalu dok men kat umah..tiap2 hari mesti men tak henti2.game dota bermaksud defense of the ancient(DOTA) yang kepunyaan oleh Ice Frog..ini bermakna game ini dicipta oleh yahudi.tahu ape...
  • Awek Saya Seorang Cina?
    on Mar 12, 2012
    ya! walaupon dia cina tapi islam.kalo ikutkan saya lebih suka awek cina drpd awek melayu sebab naik nyampah pon ade zmn skunk pompan suke sgt jd artis yg bajet ala2 yuna.. timbul la najwa anak pak latip dgn gitarnye..paihtu ramai lagi yg ngikut depa...
  • Bapak BATMAN Memang Wujud!!
    on Mar 10, 2012 in Lawak
    Ya.. dah lame aku mencari siapa ayah sebenar BATMAN.. akhirnya sudah aku ketemukan. Korang harus mengakui kewujudan BAPAK Batman ini.. Sebab BATMAN hanya wujud pada komik sahaja. Pihak yang bertanggungjawab telah mendedahkan identiti siapa BATMAN ini...
  • Awek Seksi Tepi Jalan !
    on Mar 9, 2012 in Lawak
    AMARAN!: hanya untuk pembaca 18 tahun ke atas sahajajengjengjengjengjengjengjengberape kali jeng daaa....saksikan!!kah kah kah... pak cik buat saya kelilu laa.... sialan punye kelapa pulau!
  • Bahaya Kartun Pokemon !
    on Mar 9, 2012 in Berita
    Biase la masa zaman remaja tengok cerita kartun.. doremon, otomen, shin chan, dragon ball dan macam-macam la.. POKEMON mesti pernah dengar kan? Tahukah apa makna disebalik itu? memang bahaya untuk disebut..Saya ambik daripada blog http://halaqah.net/...
  • Ayam hidup tampa bulu lebih sexy?
    on Mar 5, 2012 in Lawak
    cantik tak bulu i? kalau i xde bulu macam mane? hehe.. suke tak?Sekali aku pandang dah terlebih seksi dua kali pandang dah jadi ayam goreng...ape punye manusia nih? buang bulu sampai botak licin . isk3... kesian ayam-ayam tu bogel kan? tahu tak bulu-...
  • Pergi ke melaka
    on Mar 5, 2012 in Bercuti
    Inilah di panggil menara Taming Sari,cube tengok gambar di atas.seluruh melaka boleh nampak kalau naik bende ni.megat tak sanggup nak naik menara Taming Sari nih sebab bende nih berpusing membuatkan orang pening dan boleh buat orang nak muntah.Dekat...
  • Ayam tampa bulu lebih sexy !
    on Mar 5, 2012 in Lawak
    cantik tak bulu i? kalau i xde bulu macam mane? hehe.. suke tak?Sekali aku pandang dah terlebih seksi dua kali pandang dah jadi ayam goreng...ape punye manusia nih? buang bulu sampai botak licin . isk3... kesian ayam-ayam tu bogel kan? tahu tak bulu-...
  • Geli Straw
    on Mar 4, 2012 in Menarik
    Pernah tak korang mintak air member korang, lepas tu kan korang jentik-jentik straw tu, tak pun gentel-gentel straw tu, tak pun lap straw guna baju korang sebab geli dengan air liur member korang? Tahu tak perbuatan korang tu mampu menyinggung perasa...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close