Follow

Just a simple blog where i blog about my daily life. :)

Owner: Moon_Izzan

Listed in: Personal

Language: English

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
7,223
Total Page Views:
8,745
Total Hits Out:
64
Traffic Chart

Latest Blog Posts for It's Truely Me!

  • 5 Persediaan Kita Sebelum Menyambut Ramadhan
    on May 27, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1Malaysia Alhamdulillah.. Sampai kita di Jumaat terakhir di bulan Mei 2016. Hari ni berkesempatan berada dalam satu majlis ilmu yang disampaikan oleh Ustazah Noor Rashidah A. Rahman, Pegawai Hal Ehwal Islam, Bahagian...
  • Hanya Kerana Sebiji Buah Epal
    on May 23, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaDalam pada sibuk buat kerja kat pejabat ni, tiba-tiba teringat kat anak-anak kat rumah pengasuh.'Apa agaknya diorang buat ea? Dah makan ke belum? Makan apa hari ni?'Rindu membuak-buak. Sampai satu tahap terasa sebak...
  • Semoga Hari Ini Lebih Baik Dari Semalam
    on May 16, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaHari kedua di tempat baru. Alhamdulillah. Selamat sampai. InsyaAllah lepas ni dah boleh drive sendiri. Semalam en.abg follow dari belakang. Heeeee. Sebab tak yakin lagi. Haaaa. Awalkan. Hehe. Belum berani nak k...
  • Terima Kasih Korang
    on May 12, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaPepagi dah sebak tau dapat kejutan macam ni. Rasa nak nangis je tadi. Nasib baik dah pas makan. Kalau tak memang tak sambung makan dah. Hehehe. Terima kasih korang sudi jadi kawan aku sepanjang aku kat sini. Su...
  • Mengira Detik Itu
    on May 12, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaMengira hari untuk meninggalkan tempat ni. Hampir 3 tahun berkhidmat di sini. Esok hari terakhir. Minggu depan bermula episod baru. Jawatan yang sama cuma tugas yang berbeza. Suasana dan persekitaran baru. Yang lebi...
  • Menghabiskan Minggu Terakhir Di Sini
    on May 9, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaSumber : Google ImageMenghabiskan minggu terakhir di sini. Minggu depan insyaALLAH kemungkinan BESAR me akan melapor diri kat tempat lain pulak. Heeeeee. Sebenarnya memang menantikan perpindahan ni cuma tak jan...
  • Giveaway FV oleh Mieza Suhaini
    on May 8, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaLama tak join GA ni.Kalau nak join kLik je banner strawberi kat atas ni ea. ...
  • Penyelesaian Kulit Kering Ketika Elnino
    on May 5, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaCuaca yang tak menentu sekarang ni buatkan kulit muka me rasa kering. Lebih-lebih lagi bila duduk dalam ofis. Sebab aircond kan. Kulit dah jadi keliru dengan cuaca. Keluar ofis panas... masuk ofis sejuk pulak. Huhu.
  • Nikmat Yang Sering Kita Lupakan
    on May 3, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaDemam.. Selesema.. Batuk.. Badan dah mula terasa sakit-sakit. Tak bermaya. Kepala terasa berat. Mata pun asyik berair. Allah tarik sekejap nikmat sihat. Mungkin me terlalu alpa dengan nikmat sihat yang All...
  • Abah - OST Filem Redha
    on Apr 25, 2016
    Assalamualaikum dan salam 1MalaysiaTerkesan sungguh bila dengar lagu ni.. sob.. sob..Abah.. Setiap halangan segala rintangan..Kau berada di sisi..Walau apapun yang terjadi..Anakmu tetap di sini..Oh abah.. Kau idola..Duhai abah dikaulah intan permatak...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close