Follow

Himpunan lagu-lagu best mp3

Owner: iqbal615

Listed in: Music

Language: Indonesian

Tags: lagu baru, lagu mp3, lirik lagu

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
17,730
Total Page Views:
32,050
Total Hits Out:
330
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Lagu-lagu best Mp3

  • Zee Avi :- Kantoi
    on Dec 29, 2009 in Lagu Melayu Zee Avi
    Zee Avi,penyanyi kelahiran Miri,Sarawak ini membawa satu perubahan nak kata baru tidak juga kerana lagu-lagunya merupakan irama jazz yang sebenarnya telah bertapak di tanah air sejak 40-an lagi.Tetapi kenapa saya katakan perubahan yang baru.Sebabnya...
  • Nassier Wahab :-Memori Cinta Luka
    on Dec 29, 2009 in Lagu Melayu Nassier Wahab
    Nassier Wahab yang sememangnya seorang penyanyi yang mempunyai suara yang lunak.Lagu ini menjadi bukti kerana sehingga hari ini bukan sahaja di stesen radio atau televisyen sahaja berkumandang tetapi di karaoke mewah,pertengahan dan 'jamban' turut ju...
  • Wali Band :-Cari Jodoh
    on Dec 26, 2009 in Lagu Indonesia Wali Band
    Wali Band,band dari seberang ini telah menempatkan diri mereka setaraf dengan band-band yang terhebat di negara mereka.Band ini pernah mengutuk Malaysia terutama sekali dalam industri muzik tanah air.Bagi saya 'pergila mam...'apa yang mereka perkatak...
  • Alif Satar :- Jangan Nakal
    on Dec 26, 2009 in Lagu Melayu Alif Satar
    Single terbaru dari Alif Satar ini telah berkumandang diudara.Susunan lagu yang ringan membuatkan pendengar berasa santai apabila mendengarnya.Lagu ini memang sesuai untuk remaja masa kini tapi untuk pengetahuan semua lagu ini pertama kali saya denga...
  • Lucky laki :- Aku bukan superman
    on Dec 26, 2009 in Lucky laki Lagu Indonesia
    Kumpulan dari seberang ini yang terdiri dari 3 orang bakat yang betul-betul muda telah mengegarkan dunia hiburan tanah air kita.Lagu ini cukup-cukup mantap dengan  susunan lagu yang 'simple' dan bertenaga.Apabila saya mendapat tahu tentang kumpu...
  • Meet Uncle Hussain ft Black :- Drama KingSeperti yang sedia maklum,MUH telah kehilangan penyanyi utama mereka iaitu Lan.Dan MUH meneruskan perjuangan mereka dengan bekerjasama dengan Black,juara Mentor bagi musim ke 3.Lagu ini menarik untuk didengar.Lirik lagu Drama KingKali pertama aku men...
  • Malique ft.Salam :-Cerita Kedai Kopi
    on Dec 25, 2009 in Lagu Melayu Malique
    Lagu yang cukup 'sempoi' gandingan DJ Fuzz,Malique dan Salam ni.Lagu berentak reggae ni memberi satu nafas baru kepada dunia muzik tanah air kita.Lagu ini menceritakan tentang kehidupan yang berlaku hari ini.Hayatilah liriknya(bukan norhayati)Lirik l...
  • Dato' Siti Nurhaliza:-Ada Masa Mata
    on May 14, 2009 in Lagu Melayu Siti Nurhaliza
    Seperti yang kita sedia maklum,setiap kali lagu Dato' Siti Nurhaliza berkumandang di udara pasti akan menjadi hits.Begitu juga dengan lagu yang bertajuk Ada Masa Mata ini.Cuba korang dengar dan nilaikan ye.Lirik lagu Ada Masa MataADA MASA MASABUKAN...
  • OAG-Generasiku
    on May 10, 2009 in OAG Lagu Melayu
    Sememangnya Kumpulan OAG ini sebuah kumpulan indie yang cukup cukup best.Mana taknya,lagu Generasiku sentiasa berkumandang kat stesen tv.lagu ni pun sememangnya best dan enjoyLirik lagu Generasikupagi terjaga ku dari mimpiterasa hati senang sekalipas...
  • Tomok:-Rinduku Terhenti(Live)
    on May 6, 2009 in Lagu Melayu Tomok
    Siapa sangka penyanyi dari kumpulan New Boyz ini telah menjadi jutawan.Kalau siapa ikuti rancangan OIAM musim ketiga,Tomok bukan lagi membawa lagu mendayu-dayu lagi tapi kebanyakkan lagu yang dibawanya lain dari yang lain.Oklah,kalau nak tahu lagu...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close