Follow

all about my story..my journel.. :)

Owner: Rizwan_Ewan

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: personal, music, info, fashion, artist

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
60
Total Page Views:
82
Total Hits Out:
45
Traffic Chart

Latest Blog Posts for The Diary Of

  • thanks for the broken heartAssalamualaikum dan salam 1malaysia semua. huhu. semenjak beberapa hari ni wan agak sedih sikit. sedih ni macam tak habis2 plak kan. benci doe kalau asyik sedih memanjang. hati wan yang memilih untuk sedih. wan seperti terluka kembali. ni la yang tak...
  • MY FOLLOWER DI TWITTER MENCECAH 3000
    on Aug 3, 2012 in [follower] [Twitter]
    follower mencecah 3000 hye hye hye? pepagi yang cukup indah lagi fresh udaranya. semangat wan nak update blog pepagi buta ni. bukan ape. cuma masih tak percaya plak. ade jugak nk follow wan ni. huhu. wan cuma nak ucapkan bebanyak terima kasih s...
  • Janganlah Kamu Bersedih
    on Aug 3, 2012 in [dunia] [dosa] 2012 [Love] [couple]
    Ada waktu kita sedih. Sedih itu, sedih ini. Sedih dengan pelbagai perkara. Kematian, kemalangan, kehilangan, cacian dan makian, umpatan orang dan sebagainya. Ada juga yang sedih dengan rupa parasnya, sedih dengan kejadiannya, sedih mengenangkan nasi...
  • awak jangan tinggalkan saya
    on Aug 2, 2012 in 2012 [Love]
    bila ada pertemuan. pasti ada saat perpisahan. sama ada perpisahan selamanya atau perpisahan hanya sementara. bila kita d tinggalkan untuk selamanya mesti kita rasa sedih, kecewa, patah seribu, dan macam2 lagi. sebenarnya itu semua dugaan buat kita d...
  • 8 Masjid Yang Paling Indah
    on Aug 2, 2012 in [info] [dunia] [islam]
    Masjid Faisal di Islamabad adalah masjid yang paling besar di Pakistan. Vedat Dalokay, arkitek Turki yang mengilhamkannya, menggunakan khemah Beduin sebagai inspirasi seni bina Masjid Faisal. Masjid Besar Baiturrahman di Banda Acheh, Indonesi...
  • Nora Danish Ada Teman Baru ?
    on Aug 2, 2012 in [artis] 2012 malaysia
    Pelakon jelita yang juga merupakan janda, Nora Danish tidak pernah terlepas daripada berdepan dengan gosip-gosip yang melanda dirinya. Nora yang kini sudah empat tahun bergelar janda sebelum ini pernah dikatakan bercinta dengan seorang kerabat diraj...
  • Nicki Minaj Menghina Islam
    on Aug 2, 2012 in [artis] 2012 [islam]
    Assalamualaikum dan salam satu malaysia semua. hari ni wan nak paparkan sedikit kejahatan yang artis2 barat buat kepada orang islam. ingatkan wan pun tak percaya sangat yang minah gila ni sanggup menghina islam sampai macam 2.  sampai bila ki...
  • Alasan Tak Nak Puasa Paling Famous
    on Aug 2, 2012 in [Twitter] [lawak] [puasa] [islam]
    Bibir Agak Pucat Sebab Baru Bangun. haha! Hye Semua ? wan harap korang semua sihat d bulan ramadhan yang mulia ini. hari ni hastag #AlasanTakNakPuasaPalingFamous menjadi trends. *no idea subuh2 ni.. jom layan alasan yang terbaik..hahahaa...
  • Dear Crush
    on Aug 1, 2012 in 2012 [Love]
    hye semua? malam ni tak de pape yang wan nak story sebenarnya. tapi ada sikit cerita. sikit jew. tak banyak. hehe. harap korang enjoy k. enjoy la sangat. hehe.  ok..ok..back to the topic.! wan ada sorang crush. tapi wan rasa dia bukan crush w...
  • Wordless Wednesday #12 : Welcome August 2012
    on Aug 1, 2012
    ...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close