Follow

Dimiliki sepenuhnya oleh Afif dan Hanif .

Owner: AFDaniDanial90

Listed in: Entertainment

Language: English

Tags: afif, lagi, hensem, daripada, hanif

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
3
Total Page Views:
7
Total Hits Out:
37
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Double Danial

  • #27 Adel Asha , Barbie Doll Malaysia ?
    on Nov 26, 2012 in penambah perasa
    Sape tak kenal Adel Asha , hmmm sapalah nak kenal sangat dengan dia ni.Adel Asha , Barbie Malaysia ? Go Home Youtube , You're Drunk . Mak cik cari publisiti murahan ke ? Adel mana ni bro ? Adel rolling in da deep tu ke ? Salah sama sekali ! sebab ni...
  • #26 Kisah Nasrul
    on Nov 25, 2012 in pedoman ceritera
    gambar hiasan sahaja :) PETANG itu, di serambi rumah usang milik keluarga kami di Kuala Terengganu, saya duduk bersila berhadapan dengan adik bongsu, Nasrul atau nama sebenarnya Nasrul Hakim bin Rosli.“Kenapa kau nak berhenti sekolah?” soal...
  • #25 Baju sekolah
    on Nov 22, 2012 in pedoman penambah perasa
    Saya mengajar di sekolah rendah di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur. Saya mengajar sesi petang. Salah seorang murid saya setiap hari datang lambat ke sekolah. Kasut dan bajunya selalu kotor. Setiap kali saya bertanya tentang baju dan kasutnya...
  • #24 Rantai Burung Hantu Ada Kaitan Dengan Freemason ?
    on Nov 22, 2012 in maklum balas
    Ish , comelnya burung hantu ni...tetiba ada budak menyampuk "wei , hang nak tau dak burung hantu ni haram sebab burung ni freemason "... betul ke ? burung hantu ada kaitan dengan freemason...takkan burung comel tu kot ! Aku suka burung hantu sebab bu...
  • #23 Pemakaian Rantai Burung Hantu Adalah Haram
    on Nov 22, 2012 in pedoman seram ceritera
    [maafkan aku jika entri ini membuat anda semua terasa hati , aku perlu menegur kerana aku tidak mahu dianggap sekongkol dengan benda ini , sudah bagi tanggungjawab kaum Adam untuk memimpin kaum Hawa ini]Makin jauh aku teroka dunia ni makin takut...
  • #22 Senarai gambar kekejaman Israel terhadap Gaza
    on Nov 18, 2012 in pray for gaza
    Baru saja dengar cerita dekat pesbuk kata CR jual kasut emas beliau semata-mata untuk derma dekat Gaza . Kalau betul , alhamdulillah . Kalau palsu , taktau nak cakap apa lah .Ok , sebelum baca entri yang tak seberapa dari saya ini , mohon doakan kese...
  • #21 Peristiwa Penting Dalam Hijrah Nabi Muhammad SAW
    on Nov 18, 2012 in pedoman penambah perasa ceritera
    Beberapa Peristiwa Penting Dlam Hijrah Nabi Muhammad saw * Kafir Quraisy berazam untuk membunuh Nabi Muhammad saw * Malaikat Jibrail memberitahu kepada Nabi Muhammad saw berkenaan dengan rancangan jahat kaum Quraisy dan keizinan dari Allah swt kepa...
  • #20 Kisah seram di bilik mayat di Hospital Teluk Intan.
    on Nov 12, 2012 in seram ceritera
    Afif terkedek-kedek berjalan di belakang Doktor Hanif dan pembantunya, mengejar langkah mereka berdua yang berjalan dengan agak pantas. Itu hari pertama dia berada di Hospital itu. Setepatnya, itu malam pertama ia menjalani latihan di hospital itu. M...
  • #19 Hantu Asrama
    on Nov 12, 2012 in seram
    Kali ni aku nak cerita pasal kisah hantu di hostel sebuah universiti tempatan. Idak ler seram sangat sampai hantu tu menunjuk muka... tapi kira cara halus ni la yang buat orang bertambah suspen. Ceritanya pendek jer. Benda ni berlaku kat hostel...
  • #18 Ciri-Ciri Yang Patut Anda Digelar "FOREVER ALONE !"
    on Nov 11, 2012 in penambah perasa
    What Da What Did You Say ? Forever Alone :3 ,Of Course Not ! Kalau aku tanya kat korang , konfem ni jawapannya tapi sebelum tu korang tau dak forever alone tu apa ? Forever Alone bermaksud Keseorangan Selamanya . Ok , Forever Alone tu asal bermu...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close