Follow

Tentang remaja dan kehidupan. Tip study, tip kecantikan, tip blogging, bisnes, celak hajal kashmi, pad lexee, product mahkota dewa, pertandingan kucing.

Owner: eenaarrina

Listed in: Personal

Language: Malay

Tags: kucing, pad lexee, Remaja, cinta, mahkota dewa

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
53,028
Total Page Views:
70,323
Total Hits Out:
48
Traffic Chart

Latest Blog Posts for The Real Life | Kisah Remaja

  • Buat Duit Dengan OREO tanpa Modal!
    on May 7, 2015
    Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera.Guys, Rina ada terjumpa satu site ni.. Yang sangat-sangat menarik! Memang dijamin sangat menarik dan tak sangka-sangka. Sebiji oreo tu macam-macam cara yang kita boleh buat dan main.  Kadang-kadang terfi...
  • Berkatilah Umur dengan 4 Perkara
    on May 6, 2015
    Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.Hai readers dan pembaca blog Rina sekalian. Petang ni Rina terdetik hati untuk berkongsi satu perkara... Rina Qoute dari Blog Islam Itu Indah yang bertajuk Berkatilah umur dengan 4 perkara. Seandainya kita...
  • Kelebihan Fenomena Graduan Menganggur
    on May 6, 2015
    Termenung seketika.. Melihat hujan rintik-rintik di luar jendela. Kalau dulunya aku melihat hujan ketika duduk di meja belajar, ketika berusaha menyiapkan assigment dan sebagainya. Tapi kini aku melihat hujan sambil menikmati Chocolate panas *sebab s...
  • Cara Cari Jodoh Untuk Kahwin
    on May 5, 2015
    Nak kahwin kan? Tapi... takde jodoh.. ataupun taktau dia jodoh kita atau tak?Ataupun.... tersepit antara dua pilihan?Okey. Hari ni Rina akan kupaskan macam mana cara nak cari jodoh kalau takde jodoh, kalau tak pasti dia jodoh kita atau tak, dan kalau...
  • KISAH SERAM YANG BENAR-BENAR TERJADI...
    on May 5, 2015
    Kisah ini adalah dari seorang.......Di publish ke dalam blog ini untuk semua._______________________________________________________________Bila menyebut perkataan malam,bermain-main difikiran kita pelbagai bayanganmahupun ilusi..Kadang-kadang,ilusi...
  • Kenapa Rina Berblogging? Edisi #2
    on May 5, 2015
    Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.Hai semua reader :)Hari ni rina menulis lagi.. menaip lagi.. Sampai rina sendiri terfikir.. kenapa la rina berblogging lagi.   Sedangkan ramai orang yang blogging tapi lama kelamaan berhenti. Berhenti...
  • MY FOLLOWER, TOLONG JANGAN PENING :)
    on May 5, 2015
    Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera.Hai reader sekalian, apa khabar? Dah lama jugak rina tak tanya khabar korang kan?Well.. jap jap.. dalam entry ni khas untuk semua followers okey. So Haruslah baca sampai abes supaya korang tak pening. Mesti k...
  • Kembar Pesawat MH370 di Israel / Israel Dalang Sebalik Kejadian
    on May 5, 2015
    Apa Motif Israel Miliki Pesawat Serupa MH370 Ini?Selain teori konspirasi melibatkan Amerika Syarikat, satu lagi pihak yang amat hangat diperkatakan sebagai ‘dalang sebenar’ di sebalik kehilangan MH370 adalah puak Yahudi atau Israel. Teori ini...
  • Soalan Gila yang Lelaki Suka Tanya 18XXX
    on May 5, 2015
    Dalam entry ni, rina akan selongkar abes-abesan berkaitan soalan gila yang lelaki suka tanya.Kenapa ya? Okey. Dengan entry ini, rina nak tengok ada tak blogger lelaki yang nak backup kaum-kaum mereka. Sebab rina yakin yang semua soalan-soalan yang ak...
  • PROMOSI TUDUNG KOSHIBO / TUDUNG TERBARUAssalamualaikum :)PROMOSI Tudung Konshiba.Tahukah anda, Tudung Konshiba menjadi trend terkini tanpa disedari dan menjadi pmintaan ramai saban hari???? Konshibo? Fabrik yg sangat-sangat selesa. Tak lekat habuk, tak panas, tak sejuk sangat, tak lici...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close