Follow

to help poeple who bored with their life to enjoy my blog when they feel bored

Owner: shapudin

Listed in: Entertainment

Language: Malay

Tags: lisa surihani, bosan

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
6,297
Total Page Views:
12,058
Total Hits Out:
59
Traffic Chart

Latest Blog Posts for sudahbosan

  • Cuci Mata : Wanita Etnik Pashtun dari Afghanistan
    on Oct 27, 2013
    Afghanistan mula dijajah oleh Amerika dan barat selepas peristiwa 9/11, sepertimana yang kita tahu afghanistan merupakan sebuah negara yang mengamalkan undang-undang islam yang sangat ketat dan wanita di afghanistan dikenakan tindakan yang sangat ket...
  • Demi Justin Biebier lelaki ini sanggup berbelanja besar
    on Oct 27, 2013
    Demi untuk kelihatan seperti bintang pujaan ramai pada masa kini iaitu Justien Biebier seorang lelaki sanggup berbelanja besar untuk menjalani pembedahan plastik untuk merubah rupanya untuk kelihatan seperti justien biebier Fuhhh 60 k pound...
  • Sorry to all
    on Oct 27, 2013
    Admin memohon maaf kepada semua kerana admin sudah lama tidak mengupdate blog ini disebabkan oleh kesibukan dan juga pertukaran envronment di sekeliling admin.admin akan cuba untuk mengaktifkan semula blog ini...
  • Kreatif: Vending Mesin French Fries
    on Sep 1, 2013
    Fuyooo..sekarang macam-macam vendng mesin dah ada termasuk la vending mesin yang menjual french fries di belgium...
  • Hell : Apabila coca-cola dicampur dengan susu
    on Sep 1, 2013
    Coca-cola merupakan minuman kegemaran masyarakat di alam semesta ini..hehe.dan juga terkenal sebagai racun yang membunuh umat manusia secara senyap kerana kandungan gula yang tinggi dan juga sifat asidnya yang berasid la.moh kita tengok gambar ujikaj...
  • Otai : Kena tampar dengan pemberita
    on Jul 18, 2013
    Hati-hati bila orang tengah buat siaran live.Jangan nak poyo sangat dok main depan kamera.Nanti makan lima jari...
  • Hell : Nama kampung yang lucah di melaka
    on Jul 12, 2013
    macam ni pon ada..itulah keunikan kampung di malaysia ni sumber : penpatah...
  • otai ;Apabila penyewa rumah keluar dari rumah
    on Jul 11, 2013
    Buat tuan-tuan rumah, sila berhati-hati yer apabila menyewakan rumah anda kerana anda mungkin menerima nasib seperti di bawah. p/s : kos nak repair rumah ni balik bole bikin botak kepala sumber : akustress...
  • hell : Hujan duit di dalam Club
    on Jul 11, 2013
    Semua orang di dunia pasti mengetahui bahawa negara arab merupakan negara yang digelar emas hitam kerana kurniaan tuhan kepada benua tersebut,Namun yang menikmati kekayaan emas hitam ini hanyalah pemerintah2 dan orang-orang kenamaan sahaja,akibat ter...
  • Sadis : Iklan buat isteri2 malaysia yang %^&%$
    on Jul 11, 2013
    Baru-baru ni adibah noor ada pos sesuatu kat laman twitter beliau.Iklan macam ni pon ada di Malaysia yer p/s : macam-macam cara syarikat kat malaysia ni nak promosi produck sumber : adibah nor...
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close