Follow

Călătorie și fotografie. Două hobby-uri adunate aici.

Owner: ulitarnica

Listed in: Travel

Language: Romanian

Tags: calatorie, impresii, travel

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
44,295
Total Page Views:
94,627
Total Hits Out:
83
Traffic Chart

Latest Blog Posts for Ulițarnica

 • Zwinger
  on Dec 18, 2016 in Germania
  Țin minte și-acum prilejul cu care a aterizat Palatul Zwinger pe lista mea de dorințe călătoare, deși a trecut de-atunci foarte, foarte mult timp. Să... Post-ul Zwinger apare prima dată în Ulițarnica.
 • Dresden
  on Dec 17, 2016 in Germania
  Am nimerit în Dresden într-o sâmbătă dimineața, să fi fost ora 9 și un pic. Plecasem din Praga cu noaptea în cap, cu un personal... Post-ul Dresden apare prima dată în Ulițarnica.
 • Praha
  on Dec 11, 2016 in Cehia
  Am plecat la Praga – mai corect Praha, dacă e să folosesc denumirea cehească a orașului – de dragul târgului de Crăciun. După ce m-amețisem și-nveselisem... Post-ul Praha apare prima dată în Ulițarnica.
 • Josefov
  on Dec 11, 2016 in Cehia
  Într-una din diminețile pragheze am pornit-o spre Josefov, vechiul cartier evreiesc al orașului. Mă gândeam să vizitez sinagoga cu nume ciudat, Sinagoga Veche-Nouă și cimitirul... Post-ul Josefov apare prima dată în Ulițarnica.
 • Croaziere pe Marea Ionică
  on Dec 9, 2016 in Corfu
  După ce-au reușit să împrăștie tot conținutul charterului pe la hotelurile de reședință, reprezentanții tur-operatorilor, responsabili cu bunăstarea și bunădispoziția noastră pentru săptămâna ce urma,... Post-ul Croaziere pe Marea...
 • Mikuláš, čert, anděl
  on Dec 8, 2016 in Cehia
  Praga, 5 decembrie. Pe la cinci după-amiază, seara se instalase deja confortabil în piața orașului vechi. Întunericul însă era biruitor doar pe jumătate. Frumoasele fațade... Post-ul Mikuláš, čert, anděl apare prima dată în Ulițarnic...
 • Achilleion
  on Dec 8, 2016 in Corfu
  Principalul motiv pentru care m-am înscris în turul insulei Corfu organizat de compania de turism a fost că drumul nostru ducea și la Achilleion. O altă... Post-ul Achilleion apare prima dată în Ulițarnica.
 • Azay le RideauPățania mea cu castelul Azay le Rideau mi-a arătat ( încă o dată ) cât de înțeleaptă e vorba ce zice că socoteala de-acasă nu... Post-ul Azay le Rideau apare prima dată în Ulițarnica.
 • ChenonceauGreu s-a mai născut povestea asta despre Chenonceau. Am început-o de zece ori și n-a ieșit nimic, am tot aruncat la gunoi cuvinte ce nu... Post-ul Chenonceau apare prima dată în Ulițarnica.
 • Clos LucéCălătorul ce ajunge în Amboise poate împușca doi iepuri (arhitectonici) dintr-o lovitură. În primul rând poate vizita palatul regal ce se ridică impunător pe malul Loirei dominând... Post-ul Clos Lucé apare prima dată în Ulițarnica.
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close