Follow

all abaout knowledge and me

Owner: analikes

Listed in: Entertainment

Language: Malay

Report it


Site Statistics

Unique Visitors Today:
0
Page Views Today:
0
Unique Visitors this Week:
0
Page Views this Week:
0
Unique Visitors this Month:
0
Page Views this Month:
0
Total Unique Visitors:
121
Total Page Views:
212
Total Hits Out:
38
Traffic Chart

Latest Blog Posts for ana likes

  • Barang kecantikan mampu milik..
    on Mar 16, 2014
    hai semua.. Hari ni aku nak bagitau yang aku ade buat bisnes secara kecil-kecilan.Apa yang mampu aku katakanproduk yang aku jual ni murah dan mampu milik ..Harga nye tak laamencekik darah.. Kira semua orang mampu milik laa.. Sebenar nyeaku dah l...
  • Tidak ingin Dicela, jangan mencela
    on Mar 15, 2014
    Hari ni aku nak share sedikit pasal sifat mencela..Aku terbaca kat buku Rasul Mulia , Umat Mulia , Akhlak Mulia..Korang pernah terfikir tak kenapa kita dicela oleh orang lain .Pernah alami ?? Sama laa dengan aku..Aku pun tak terkecuali dalam bab...
  • Seakan hambar
    on Mar 12, 2014
    Sejak aku bekerja ni , blog aku seakan di abaikan.. Aku sibuk menguruskan hal lain sampai blog ni menjadi usang dan ia seakan hambar .. Tiada lagi cerita agama ,tiada lagi info berguna .. Ia seakan lenyap .. Maaf ,...
  • Jual produk kecantikan
    on Feb 5, 2014
    Alhamduliah hari ni aku nak mengumumkan bahawa yang aku kini menjadiejen kepada produk-produk kecantikan , contoh nya OPA SNOW ,PERLA COFFEE,K COLLY , AURAWHITE ..  Kira ni pendapatan sampingan aku laa.. Kalau berminatboleh order atau...
  • Surat merah dari boss
    on Jan 30, 2014
         Terlebih dahulu aku meminta maaf di atas tajuk entry aku yang macam vogue gitu.. Apa yang di maksud kan surat merah di sini ialah ampau.. Tak sangka dah besak camgajah pon masih dapat ampau..  Alhamduliah rezki ALLAH.. W...
  • Cara pemakanan yang menghindarkan mendapat keracunan makanan
    on Jan 27, 2014
     Tanpa kita sedari, dalam makanan yang kita makan sehari-hari, kita tidak boleh makan sesuka hati kita saja. Inilah penyebab terjadinya berbagai-bagai penyakit antara lain penyakit kencing manis, lumpuh, sakit jantung, k...
  • RAHSIA BESAR MENGENAI JIN
    on Jan 19, 2014
     1. Jin berasal dari Jan (Bapak Jin) dan gelarannya Azazil. Dicipta dari api (biru), dan telah beramal puluh ribu tahun lamanya. 2. Apabila Allah S.W.T memerintahkannya supaya tunduk menghormati Nabi Adam A.S, mereka telah ingkar.
  • Domino counter memeriahkan pageview anda
    on Jan 15, 2014
    Domino counter ?? Apakah ?? adakah sama dengan domino piza , Tidak sama sekali..Domino counter merupakan satu medium untuk memaparkan page view anda* ada macam pengacara tv tak ??  ..Kalau guna domino counter ni lebih meriah la . Apa orang...
  • Ramaikan Follower,Raikan Ukhuwah...
    on Jan 9, 2014
     Tergerak hati aku nak join satu segmen yang amat ringkas dan tidak memeningkan kepala.. Segmen ini bertujuan untuk mengeratkan silaturrahimsesama blogger di alam maya ini.. Walaupun kita tidak saling mengenalisecara terperinci te...
  • ~ :: WANITA UMPAMA POHON SEMALU ::
    on Jan 6, 2014
    Wanita Umpama Pohon SemaluPada suatu hari, Rasulullah saw berjalan-jalan bersama puteri baginda,Saidatina Fatimah r.a. Setibanya mereka berdua di bawah sebatang pohon tamar, Fatimah terpijak pohon semalu, kakinya berdarah lalu mengadu kesakitan.
Loading Comments...

Comments

{ds_PageTotalItemCount} commentcomments
{pvComments::date}
{pvComments::comment}

Post a Comment

Close